Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minerrwa

kawaler lat 32 - lepiej ni eryzykować?

Polecane posty

Gość minerrwa
ale on NIGDY nie miał normalnego ziwązku :) NIGDY a wtym wieku powienien miec, chodzi mi o posiadanie dziewczyny itp nie wiazał się znikim na dłuzej niz klika dni lub sex kiedy miał ochote

Gość melony
"komik, zycie to jeden wielki eksperyment poznawczy, czy chcesz czy nie. ale wazne jest to, by być w nim naukowcem a nie obiektem badawczym " jestesmy i tym i tym. To jest wlasnie takie frapujace w zyciu.

Gość ..*sami
a z Tobą jest rok...może nie zauważył ze jest w związku?

Gość meerr
no i co z tego, ze nie mial dziewczyny? Ja nie wiazalam sie z nikim do 26 roku zycia, co najwyzej na seks :P po co mialam wchodzic w zwiazek, skoro wiedzialam z gory , ze to nie to? na sile wyprowadzac sie od rodzicow? potem poznalam przyszego meza i wiezialam, ze to TEN, wzystko sie zmienilo. Ale to nieistotne, moja historia jest moja a Twoja jest inna. Najwazniejsze jest to, ze czujesz sie nieszczesliwa i zmeczona brakiem stabilizacji w tym zwiazku. Ja bym sie zaczela rozgladac za innymi kandydatami. Zaczelabym sie zachowywac tak jak on. Dzwoni z propozycja spotkania? Odpowiedz "NIE MAM CZASU". "Wyjezdzam na weekend" ciekawe jak to mu sie spodoba. Na razie jestes za bardzo dostepna, a facet widzi, ze nie musi zabiegac o ciebie i twoj czas.

Gość minerrwa
sissy --- jak Ty wszystko rozumiesz :) o to to!!

Gość atrakcyjna zdesperowana
Moim zdaniem przesadzasz i za duzo analizujesz. Ja teraz jestem z kawalerem 30 letnim - niewiele młodszy od Twojego, nie widzę żadnego problemu, na szczęście ma on dzieci - dla mnie to ważne bo sama mam i nie chce więcej.

Gość freeze
32 lata i mieszka z mamusia, bo szkoda mu kasy na wynajem, no i kto pranie zrobi? UCIEKAJ!

Gość oj tam oj tam oj
gdzie jest powiedziane że 32 latek musi miec juz dzieci i byc rozwiedziony :P Jest mnóstwo kawalerów 35 letnich i wiecej i sa normalnymi facetami. teraz mężczyxni stawiaja na naukę i karierę i dopiero potem zakładaja rodziny. I dobrze bo co może zaoferować kobiecie i dziecku facet po 20 ?

Fereze nie zgadzam sie z Tobą. Na wynajem to naprawdę szkoda kasy jak sie nie ma kobiety, wrecz wyrzucone pieniadze w błoto, lepiej oszczędzać na własne mieszkanie

Gość freeze
Fereze nie zgadzam sie z Tobą. Na wynajem to naprawdę szkoda kasy jak sie nie ma kobiety, wrecz wyrzucone pieniadze w błoto, lepiej oszczędzać na własne mieszkanie No i wlasnie takie myslenie mnie odrzuca u facetow:O Ja wole faceta, ktory ma mniej kasy na zycie, ale za to wynajmuje mieszkanie i zyje samodzielnie.

Gość minerrwa
Ale z drugiej strony ja - o wiele mniej zarabiam, jednak zdecydowałam się n asamodzielność i własne mieszkanie, utrzymuje się sama... Przykro mi kiedy mówi PO CO mi mieszkanie - jasne, moze wpakowacc sie do mnie i zyc za własną kase a ja bede utrzymaywała to mieszkanie...

Gość kobieca kobieta po 40
Co jest złego w tym że wolny facet mieszka z rodzicami? Co jest złego w tym, że facet chce mieszkac z kobieta która będzie mu gotowała? Dzisiejsze młode kobiety naprawde maja juz poprzekręcane w głowach. Powinno wam sprawiać radość ugotować cos dla waszego faceta sprawiać by mu było dobrze, by był zadowolony, a wy chcecie tylko brać nie dając nic w zamian.

Gość meerr
"jasne, moze wpakowacc sie do mnie i zyc za własną kase a ja bede utrzymaywała to mieszkanie... " czemu z gory stawiasz sie na straconej pozycji i jeczysz, ze bedziesz musiala placic? Jak zechce z Toba zamieszkac to powiesz mu, ile kosztuje utrzymanie mieszkania i uzgodnicie podzial kosztow, i to ZANIM sie wprowadzi.

Gość kkaarrcciiaa
ale co to w ogole za pytanie? Bierzesz sie tylko za idealnych ksieciow z bajki co maja wszystko ulozone? gdzie uczucia? czujesz cos da faceta to probuj. Zalezy Ci na nim? I zastanawiasz sie bo ma 32 lata? Matko... a jakby ktos tak chcial Ciebie skreslic z racji wieku? Nigdy nie jest tak, ze masz wszystko podane na tacy. jesli on wyraza chec to znaczy ze jest nad czym pracowac. powoli, wspolnie dojsc do czegos a nie szukac problemu tam gdzie go nie ma. wasza przyszlosc w waszych rekach i nie uwazam, zeby przeszlosc miala miec tutaj weksza role. przeciez to przyzwoity czlowiek - tak z opisu wynika. czego Ty chcesz?

Gość minerrwa
drazni go kiedy pytam czynie myslał o mieszkaniu (stac go, zapewniam was ;) ) zeby byc niezaleznym, oderwac sie wreszcie od rodziców itd......... O to mi własnie chodzi - on nie chciał brac nigdy odpowiedzialności za KOGOS, za COS (mieszkanie, rachunki, zobowiązania).........

Minerwa ale skoro on chce się do ciebie wprowadzić to naprawdę nie widzę problemu, chce facet stałego związku, przeciez finansowo byłoby ci o wiele lepiej. O co chodzi? o to że jest maminsynkiem? Co rozumiesz pod słowem maminsynek bo to óżnie można tłumaczyć. Facet wpatrzony w matke jak w obraz i będący na każde jej skinienie? czy rozpieszczony majacy wszystko podane pod nos?

Gość minerrwa
kobieca kobieta---------------a co JA bede miała wzamnian? :) jego nieobecność??

Gość minerrwa
merr------------ on czesto robi wielkie oczy - ile wydaje się na jedzenie, rachunki, zycie...........ni ezna cen nawet, ni ewierzy ze tyl ekosztuje utrzymanie mieszkania :)

Gość minerrwa
kkaarrcciiaa -------chce bezpieczenstwa, komfortu, zaufania,,,,,,,,,, ON czeka az mu wszystko podam n atacy :)

Gość freeze
Minerrwa, tacy sa wlasnie Wlosi i sa to najwieksi maminsynkowie pod sloncem, masakra po prostu. Nie ma co porownywac faceta, ktory od najmlodszych lat musial sam sobie radzic z kims, kto zyje z mamusia z poczucia wygody.

Gość czyli po prostu nie zna
realiów zycia - teraz jest pod skrzydlami rodzicow i chce przejsc pod twoje, tak zeby dalej nie musial podejmowac zadnych powaznych decyzji. :O

Gość ofer ma
coraz bardziej gościa lubię :D

Gość kkaarrcciiaa
no to musisz z Nim szczerze pogadac chyba. Opowiedziec jakie masz watpliwosci. Opisac jakiego ezczyzny w Nim szukasz. Moze postawic wyzej poprzeczke, ze dalaj w czyms takim zyc nie chcesz, ze chcesz isc dalaje i masz nadzieje, ze On pojdzie z Toba i Ci we wszystkim pomoże zamieniajac swoja dotychczasowa rodzine na nowa. Zapytaj czy idzie z Toba, bo Ty juz musisz. Moze w takim przypadku lpiej zrobic niz czekac na jakies Jego zyciowe decyzje. czasem trzeba kopa

Gość czegoś tu nie rozumiem
na początku pisałaś że sie zakochałaś ale po twoich wpisach tego nie widać bardzo wszystko alalizujesz zastanawiasz się zamiast iśc za głosem serca

Gość minerrwa
to jest ciężki przypadek, wierzcie mi :O

Gość no i dobrze ze sie zastanawia
bo isc za kims pod wplywem emocji to nie sztuka, tylko potem mzna sie na tym przejechac.:o

Cześc Kwiatek mi sie układa dobrze i wcale nie z młodziakiem dojrzaly 30 letni facet z 2 dzieci i to sporych (wcześnie zaczął) i nie analizuję wszystkiego tak jak autorka. Cieszę sie ze swojego szczęścia i nie patrzę np. że mój wybranek nie ma własnego mieszkania. Ja mam i mam nadzieję że niedługo się do mnie wprowadzi a mi bedzie lżej finansowo :P