Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minerrwa

kawaler lat 32 - lepiej ni eryzykować?

Polecane posty

Gość on chyba jest typem
wiecznego chłopca.

Gość atrakcyjna zdesperowana
Może i ciężki przypadek - to już tylko Ty wiesz. Z tego co piszesz to nie wygląda źle, facet wykształcony dobrze zarabiający, Ty zakochana, chce stałego związku chce z Toba mieszkać a Ty widzisz problem w tym że dotychczas mieszkał z mamusią - naprawde wydaje mi się że przesadzasz. Poza tym co jest złego w gotowaniu? ja swojemu gotuję i lubie to.

Gość minerrwa
,,,,,,,,a ja nie jestem szczęśliwa i analizuje bo to moje życie :) Boje się ze trafiłam n akogos kto idzi en ałatwizne, nie lubi zobowiązan, obowiązków, równiez tych finansowych... nie myśli powaznie o zyciu, liczy ze ktos go wyreczy w codzinnych sprawach,

Gość ofer ma
a ja uważam że mieszanie samemu jest do dupy i facet dobrze robi. mieszkam tak to wiem. przyłazi człowiek do pustej chaty, nawet gęby nie ma do kogo otworzyć, filmu z kim obejrzeć itd. i tak się żyje od weekendu do weekendu a między nimi tylko praca.

Gość 1973 i trochę
jak nie spróbujesz to nigdy sie nie dowiesz ja bym zamieszkała z nim i zobaczysz jak wam bedzie

Gość atrakcyjna zdesperowana
Ja tez sobie nie wyobrażam mieszkać samej. Chyba bym oszalała z nudów i z samotności. jesli on ma dobry kontakt z rodzicami i szanuje i kocha sowja matkę to jest na plus dla niego. Inaczej patrzę na to bo sama jestem matką.

Gość minerrwa
atrakcyjna - on oczekuje duzo w zamian za - brak obecnosci, brak zainetersowania, zadnego wkładu własnego (bo realizuje siebie i swoje pasje) Oczekuje ze bed emu gotowała - nie mato jak stac stac samotnie przy kuchni, czekając na niego...wróci, nie wróci......jest na imprezie, w pracy, u mamusi,......

"a ja uważam że mieszanie samemu jest do d**y i facet dobrze robi. mieszkam tak to wiem." profesorze ofermo - i Ty jeszcze nie masz kobiety? chlopie jakbym sam mieszkal to bym sie naprawde postaral o kobiete. ja z rodzicami mieszkam to mi pusto nie jest. wez no ty sie chlopie za sympatia.onet.pl ostatnio przegladalem, nawet złośliwej sie pytalem jak ocenia taka czy inna laske ;)

minerwa - a ty kopnij w dupe goscia lepiej bo cos faktycznie za duzo by chcial a za malo dawal

Gość ech tylko której sie bedzie
chcialo wychowywac, uczyc samodzielności dorosłego (z tego co autorka pisze to dorosłego tylko według daty urodzenia) faceta? :o

Gość do minerwyyy
a skad wiesz że nie będzie sie toba interesował że bedziesz tylko na niego czekała skąd wiesz że tak by wyglądało wasze wspólne zycie

Gość oj tam oj tam oj
czyli tu nie chodzi w zasadzie o jego wiek i że jest kawalerem tylko o to jaki on jest. Był pewnie taki w wieku 25 lat i bedzie w wieku 45 taki ma charakter i już.

Gość minerrwa
Energiczna--------- pracuje,mam przyjacół i imprezuje, mam pasje :) ale przede wszystkim to wspólne zycie (imprwzy,pasje, spotkania ze znajomymi chce dzielic równiez z najblizszą osobą - ON - dzieli tak -jego sprawy a na którymś miejscu ja :O - nie czuj epotrzeby bycia razem! i wtedy czuje się z nim samotna do minerrwy------bo teraz tak jest :) a co bedzie za kilka lat ewentualnie? codzienne zycie nie jest takie proste, on tego nie zna - ja juz tak, trzeb aumiec dogadac się na co dzień, chce się czuc dobrze w swoim mieszkaniu a nie znosić jego kawalerskie nawyki (on nie widzi swojego zachowania wiec trudno mu je zmienic :O ) Tak, tu chodzi o jego zachowanie :) - dlatego mysle ze to jestpowód ze nigdy nie był w zwiazku, nie powiecie ze to normalne chyba, nie meiz zadnej dziewczyny w wieku 32 lat! :D oczywiscie doświadzcenie sexualne TAK jak najbardziej, w tym jest dobry

Gość oj tam oj tam oj
To juz sama musisz zdecydować

Gość ofer ma
a to dlaczego ty chcesz z nimi niby być? bo jak na razie to wymieniasz same powody dla jakich być nie powinnaś a jednocześnie zastanawiasz się czy z nim być. to jakieś sprzeczne jest.

Gość minerrwa
,,,,bo na początku było fajnie, był fajny dl amnie, dopiero po czasie wyszły te jego nawyki i wady :O no i ciągle dziwi mnie ze nie chciał ze by jego rodzice mni epoznali,,, (nie bede odpowiadała mamusi? :P) ha!! mało - oni nie wiedza że ma kogoś!! myślą ze nadal jest singlem! 😡

Gość ..*sami
ej przestan sama widzisz ze nie traktuje Cie powaznie przykre ale prawdziwe

*Sami - oficjalnie jako Twoj internetowy kolega prosze cie o podeslanie Prof. Ofermie kilku linkow do profili internetowych fajnych kobiet w wieku Mu odpowiadajacym z Łodzi ;) bo sie chlop zadusi sam w domu ;)

Gość minerrwa
powiedział ze chce sie zmienić bo spotkał mnie :D wczesniej nie trafił jak mówił na odpowiednią osobę W czasie sprzeczki albo rozmowy na temat jego zachowania, jak mówie ze czuje sie sama, ze czuje sie zle jak mni etak traktuje mówi ---------ja ciekocham, moze tylko tak potrafi ekochac, kocham cie na swój sposób itp :O

Gość a mowilismy
facet mowi prawde, on cie kocha na swoj sposob. pytanie tylko, czy tobie ten jego sposob tez odpowiada? :O nie zmienisz go na sile, ani po dobroci, ten typ po prostu tak ma. moze odsun sie troche, wrzuc na luz, spotkaj sie z kims innym, przestan mu ciagle wiercic dziure w brzuchu, jaka jestes nieszczesliwa. Moze on woli troche luzniejszy zwiazek i odetchnie, gdy ty tez zajmiesz sie soba zamiast go bez przerwy molestowac

"jak mówie ze czuje sie sama, ze czuje sie zle jak mni etak traktuje mówi ---------ja ciekocham, moze tylko tak potrafi ekochac, kocham cie na swój sposób " to moze byc najprawdziwsza prawda. mezczyzni czesto sa malo uczuciowi i kobietom to czesto nie odpowiada (z autopsji to mowie)

Gość minerrwa
Wiesz, on sam kiedyś poprosił żebym pomogła mu się zmienić, zebym mówiła co chce i co czuje, ze on chce o tym wiedzieć, to mu potrzebne aby zrozumiec moje potrzeby i się do nich dostosowac... Odsunąć - owszem, tylko my ciągle jestesmy 'odsunieci' :O sama tu, tam, on sam ze swoimi sprawami, ja sama ze swoimi (nie pottrafi tego połączyć bo zawsze wszystko robił sam, w pzreciwienstwoe do mnie! ) Przykład: wczoarj był u znajomych na urodzinach dzieciaka, nie odezwałsie, nie dał znaku zycia, tak go wciągnął kinderbal :O - ja nie zadzwoniłam bo nie chciałam mu przeszkadzac, uwazałam ze jak bedzie miał chwilke to da znac, wysl esmsa chociaz... Dzisiaj WNERWIONY - o co mi chodzi??? ni emiał czasu! (wiem dlatego ni epzreszkadzałam) wrócił późno (przyjecie u rocznego dzicka :P) Teraz jest bardzo zajęty, nerwowo rzucił - co robimy dzisiaj, powiedziałam ze się umówiłam ze znajomymi bo ni echciałam kolejnego weeku spedzac sama! Skonczyło się na tym, że on jets teraz baardzo zajety i musi konczyc tą rozmowe pa! tyle :O

13:38 [zgłoś do usunięcia] minerrwa Energiczna--------- pracuje,mam przyjacół i imprezuje, mam pasje No to dlaczego jego pasje mają byc ważniejsze niż Twoje? nie powiecie ze to normalne chyba, nie meiz zadnej dziewczyny w wieku 32 lat! Jakby miał 20 ex dziewczyn, byłoby GORZEJ :D

Gość ofer ma
"*Sami - oficjalnie jako Twoj internetowy kolega prosze cie o podeslanie Prof. Ofermie kilku linkow do profili internetowych fajnych kobiet w wieku Mu odpowiadajacym z Łodzi bo sie chlop zadusi sam w domu " czy ty kwiatek nie jesteś przypadkiem jakimś gejem? coś mi się tu ostatnio za bardzo wkręcasz.

Gość minerrwa
ENERGICZNA --- jego pasje własnie sa WAZNIEJSZE od emnie, od moich :) w tym sęk jestem zaraz po rodzinie, mamusi, jego pracy, pasjach, znajomych , czuje sie jak niewiele warty dodatek chociaz mnie mkocha i tak dobrze miec kogoś (miec? - nie wiem czy on wie co to zbaczy:() ON miał na pewno 20 ex dziewczyn ana sam sex SERIO! o tym mógłby opowiadac, miała tak bogate zycie sexualne, jest z tego dumny, a nie wiazał się bo nie chciał! :O

Gość sniegowa kulka
minerwa, ten facet to fatalny kandydat na partnera zyciowego. Po cholere z nim jestes? Bo boisz sie, ze nie znajdziesz nic lepszego?

mój chłopak ma 31 poznałam go rok temu , tez jest kwalerem i w niczym mi nie przeszkadzało to że nie ma żony ,ani byłej żony ,ani dziecka ...ucieszyłam się że jest wolny możesz zaryzykować kto nie ryzykuje ten nie żyje :D