Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minerrwa

kawaler lat 32 - lepiej ni eryzykować?

Polecane posty

Gość no proszę was
ale to jest conajmniej dziwne, że on jej nie poznał ze swoimi rodzicami :-O ciekawe co im powie jak się do niej przeprowadzi, że mieszka sam? i że sam zaczął wynajmować mieszkanie??? Jak człowiek zaczyna tworzyć STAŁY w swoim mniemaniu zwiazek to naturalne jest, że poznaje swoją połówkę z rodziną, przyjaciółmi, . Cieszy się swoim szczęściem i miłością z najbliższymi. Dlaczego przez ROK ukrywa swoją ukochaną, podobno, kobietę przed rodzicami? Skoro mieszka z rodzicami - to co on cię nigdy do siebie nie zaprosił?? To wszystko jest dziwne.

Gość minerrwa
sniegowa -- powoli się chyb ao tym pzrekonuje nie m nie boje sie, na razie próbowałam (probuje) zreperowac, scalic to co jest...

minerwa, zmień sobie nicka. nie mam siły na dyskusje, kiedy sama sobie przeczysz. naucz się dostrzegać ironię. łopatologicznie: Twoje pasje są równie ważne, jak Twojego faceta. nie zamieniaj się dla niego w kucharkę, nie utrzymuj go. skoro on chce być niezależny, może i Ty spróbuj być niezależna. pytasz się, czy mając ponad 20 exkochanek jest wartościowym kandydatem na partnera. jakby miał 20 exnarzeczonych, które by kochał nad życie, też by nie był :P

Gość ..*sami
Oferma mam Ci szukać kobiety? Jak chcesz to mi napisz to w @ ,a nie wyręczaj sie Kwiatkiem :O

Gość no proszę was
Poza tym jak ludzie są parą na stałe z perspektywą na wspólne życie to zazwyczaj na imprezy rodzinne typu pierwsze urodziny dziecka przyjaciół chadzaja razem. Czyż nie? Ja nie mówię, że muszą, ale ... zwykle chodzą razem. I znajomi stają się wspólnymi znajomymi. Wybacz, ale on się zachowuje jakby w domu miał żonę przed którą musi cię ukryć, a nie rodziców, którzy powinni być szczęśliwi szczęściem swojego syna. :-O

"czy ty kwiatek nie jesteś przypadkiem jakimś gejem? coś mi się tu ostatnio za bardzo wkręcasz." nieeee, kwiatek jest kobietą i chce Ci pomóc drogi ofermo zebys rączki nie męczył tak często jak teraz ;)

Gość ofer ma
jak na mój gust to poziom szczerości w tym waszym niby "zwiazku" jest zerowy a ten facet równie dobrze może mieć jeszcze z pięć takich jak ty. co wy w ogóle macie ze sobą wspólnego skoro jego rodzice (z którymi mieszka) nawet cię nie znają??? to jakaś bzdura. złośliwa, czy ty przypadkiem nie oszalałaś?

Gość ..*sami
Ja Oferma ? a czy ja kiedys byłam normalna?:O Powiedz słowo a znajde Ci kobiete,troche Cie przerobie i bedziesz na topie:classic_cool:

Gość ofer ma
"nieeee, kwiatek jest kobietą i chce Ci pomóc drogi ofermo zebys rączki nie męczył tak często jak teraz" no proszę, odezwał się ten co rączki nie męczy.

Gość minerrwa
no prosze was------własnie :O własnie o to chodzi Nawet ni ewiecie jak mi przykro, czuj eise jak ostatnia... moje samopoczuci espadło de zera, czuje sie gorsza, kiepska, nic nie warta... kiedys powiedizałam mu dosłownie ż czuje sie jak szmata jak mnie tak traktuje ---obrazlił się wielce, ze jak ja moge tak mysle c - mysle :(

"Wybacz, ale on się zachowuje jakby w domu miał żonę przed którą musi cię ukryć" widocznie ona mu nie odpowiada za bardzo - taka jest prawda. pewnie przynudza i marudzi mu - widac po jej wpisach tutaj

Gość no proszę was
Czyli przez ROK nigdy nie byłaś w jego domu? To jaką masz pewność, że on tam nie ma żony i 3 dzieci? W dowód mu zjrzałaś? Mieszkanie dużo mówi op człowieku. on nigdy cię do siebie nie zaprosił - a sam proponuje, że się do ciebie przeprowadzi? Dziwne...

Gość minerrwa
z drugiej strony on jest oburzony ze ja nie lubi edizeci, ni emysle o dziecku itd -- nie ma we instynktu, mam na to czas, na razie tego nie poczułam, to takie dziwne? Z drugiej - on chciałby miec dzieci - nie widze miejsca ani czasu (!) w jego życiu na dziecko, rodzine, raz mówi ze musi tyl epracowac bo nie ma mieszkania, z drugiej mnie wyśmiewa ze przeciez człowiek zyje dla prokreacji, dl adzieci, a praca i kariera jest niewazna - sam sobi eprzeczy, kiedy mu to móiw i uśiwadamiam - nerw 😡 poza tym jest strasznym cholerykiem i nerwusem 😠

Gość no proszę was
A znasz chociaż jego przyjaciół? Czy też cię przed nimi ukrywa?

Gość minerrwa
no prosze was--------owszem zaprosił kiedy nie było rodziców (b.czesto ich nie ma, wyjezdzają) byłam wiele razy u niego Kiedys nie zanocował u mnie jak chciałam bo - rodzice wróćili - zaczełam się śmiac :D:D bez przesady... n apytanie - jak chce u mnie mieszkac skoro matka nie wie o moim istnieniu - to jego problem.. hmmm

Gość minerrwa
przyjaciół znam, bardzo fajni ludize, dobrze się znimi czuje, czasem się z nimi umawiamy

Gość no proszę was
Zadzwoń do niego na stacjonarny. Poproś Mareczka. Jak mama spyta kto mówi to powiedz, że narzeczona Marka (czyli jego) ;-)

Gość minerrwa
Kwiatek --- chyba jednak nie jest etak jak myślisz, zwróćił n amnie uwage bo wg niego mam w sobie radość zycia, jestem spontaniczna, mam w sobi eduzo ciepła i czułości, smeisze go, mój sposób bycia, mówi ze przy mnie się relaksuje i odpoczyw a;)

Gość no proszę was
Może rodzice postawili mu warunek, że on będzie dziedziczyć po nich pod warunkiem, że nigdy się nie ożeni. I on się teraz boi, że go wydziedziczą :-D Wiesz ja na twoim miejscu powiedziałabym - Kochanie, chcę poznać twoich rodziców, skoro się chcesz do mnie przeprowadzić i mamy tworzyć rodzinę to powinniśmy się poznać. (sam mówi, że chce dzieci z tobą) Chciałabym, zobaczyć jego reakcję :-D

Gość no proszę was
wiesz Mój też przy mnie odpoczywa i razem dobrze się bawimy, ale On nigdy nie powiedziałby, że go śmieszę :-O

Gość minerrwa
:) :D

Gość minerrwa
śmiesze - bawie, rozbawiam - lubi moje poczucie humory- spontaniczność...

"mam w sobie radość zycia, jestem spontaniczna, mam w sobi eduzo ciepła i czułości, smeisze go, mój sposób bycia, mówi ze przy mnie się relaksuje i odpoczyw a" taaak, jakbym o sobie i bylej czytal, identyko :D tez mnie smieszyla, ale kochana byla. na dluzsza mete jak sie nie zmienicie ty i ona to to padnie, GWARANTUJE CI

Gość minerrwa
wiem - podsumowując-- nie warto było ryzykowac i treacić czasu dl akogoś kto go nie ma, by go spędzac ze mna........

minerwa - mojej bylej brakowalo zdecydowania, odwagi, twardosci ktora ja mialem w nadmiarze. ona miala za duzo ciepla, dobroci. to nas do siebie przyciagalo ale jednoczesnie powodowalo ze sie nie rozumielismy, mijalismy woczekiwaniach, rozczarowania byly z tego tytulu. u ciebie jest podobnie, z tym ze gosc jest faktycznie maminsynkowaty. co ztym zrobisz-twoj wybor. ale rob jaki ci serce podpowiada Pozdrawiam

Gość no proszę was
Jeżeli słowa że go śmieszysz są twoje to OK, ale jesli to cytat z jego ust to kiepsko :-O Konkludując: Wg mnie Wy się jeszcze za mało znacie, jak na wspólne życie. I nie jest problemem jego wiek, ani nawet wczesniejsze panienki, ani to, że mieszka z rodzicami. Po tym co opisujesz mam wrażenie, że on cię nie dopuszcza do wszystkich sfer swojego życia.

Gość minerrwa
Kwiatek - coś w tym jest, ni epotarfie się dogadac z kms kto jest zimny, nieczuły, oschły szorstki w stos, do najblizszej osoby A ja mysle ze te panienki i mamusia podsuwająca wszystko pod nos, brak zobowiązan i znajomości zwyklego zycia - ma DUZE znaczeni ew jego przyoadku ;)

Gość ale typ O