Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągła zmiana niku

Jakie metamorfozy niku przeszli ludzie na kafe? i po co to robią?

Polecane posty

przecież to jest tak jak w życiu. nawet z wlasnym facetem nie zawsze się zgadzamy, nie zawsze mamy takie same poglądy i takie samo zdanie. ale nie bierzemy od razu rozwodu i nie boczymy się na siebie nie wiadomo jak długo. ja też z kilkoma osobami miałam ostrzejsz wymianę zdań i potem chętkę by zmienić nika ale doszłam wtedy właśnie do takich wnoisków i pozostałam przy czarnym. jestem człowiekiem i popelniam błędy ale nie mam zamiaru przedstawiać się jako absolutna doskonałość , wszytskowiedząca i najmądrzejsza.

Gość często zmieniam nicki
i uważam że tak jest lepiej-bo mogę się w spokoju normalnie wypowiedzieć:O kiedy ma się nick który już ludzie kojarzą to zawsze przyczepi się jakaś jebnięta kurwa która na podstawie dwóch postów zrobiła mi już analizę psychologiczną i jeśli napiszę coś co jej się "nie zgadza" z obrazem mojej osoby to łazi za mną i nie da normalnie rozmawiać tylko chrzani coś bez sensu:O raz mnie np dopadła jakaś debilka-a akurat rozmawiałam na bardzo poważny temat i chciałam komuś pomóc-ale pod tym samym nickiem wypowiedziałam się w zupełnie innej dyskusji-i na podstawie jednego zdania ta Natchniona Pani Domorosły Psycholog oceniła moją całą osobowość i doszła do wniosku że w tym temacie nie mogę pisać tego co właśnie piszę bo cośtam:O i po co ja mam się użerać z jakimiś psycholkami-jak akurat chcę pogadać poważnie a tu lata za mną takie coś-prościej pisać pod innym nickiem-przynajmniej napisze to co chcę i do kogo chcę -i nie zakrzyczy mnie jakieś kurwiszcze uniemożliwiając normalną rozmowę:O

to wypowiem się i ja rozumiem jesli ktoś pisze sobie zawsze na pomarańczowo- ma taką zasadę nie chce miec stałego nicka i tyle rozumiem jeśli robi to normalnie- po prostu dyskutuje, rozmawia czasem inteligentnie się pokłóci inaczej jet jeśli ma się pomarańczowego nicka tylko po to żeby byc trollem- to tak jak przesyłać komuś obraźliwe anonimy jeszcze inaczej jeśli ma się czarny nick do słodzenia a pomarańczowy do trollowania- bo to trzeba mieć nieźle zrytą psychikę :) nikt mi nie wmówi , że kto robi tak dla wygody- robi tak dlatego , że jest zwykłym tchórzem ludzie z natury potrzebują byc identyfikowani i z natury wolą identyfikować swoich rozmówców

Dla mnie posiadanie kilku nicków na raz świadczy o szczytowej nudzie życiowej... i nadmiarze czasu, bo to się pewnie trzeba namęczyć, żeby to tak logistycznie rozwiązać, aby się ludzie nie pokapowali :)

Gość kiedyś byłam złośliwą samicą30
zgadzam sie z Ike nie rozumiem jak mozna dowalac pod pomaranczem?a pod czarnym słodzić? Ja juz nie wróce do tamtego nicka ,pierdziele moge byc dla Was tchórzem ale miałam po prostu dość:P:O

mam wrazenie ze ja juz prezentwalam pod moim nikiem roznorakie postawy i humorki zaleznie od poziomu hormonów :D

freeee- nie zgodzę się z tobą- jeśli masz markę to spokojnie wszystko możesz robić pod stałym nickiem- a że dopadnie cię tabun pomarańczy- to tak naprawdę przecież świadczy o nich i każda inteligentna osoba o tym wie

freee - no cóż w każdym z nas siedzi maly lub duży złośliwiec, mały lub duży głupol, można się tego wsytdzic i udawać kogoś innego chować pod różnymi nikami ale po co ? po to by wypaść lepiej w oczach innych. można i tak . a można być sobą i pokazać siebie wraz ze swoim złośliwcem głupolem laikiem w jakiejś dziedzinie.to kwestia wyboru jak wszystko w naszym życiu.

co wy z tą marką ? cierpicie na przrost abicji i ego ?

chyba nie rozumiecie Gdy ma sie wyrobioną markę to nie patrzy sie na post tej osoby tylko kojarzy sie nick.

nazwij to marką, nazwij to gwiazdorstwem zauważ, że zwykle takich okreslen uzywaja osoby trzecie przeciez zaden z czarnych nikow nie pojawia sie z rana na kafe i nie obwieszcza: to ja, gwiazda :O

sami ale przeciez nikt cie nie zmusi do nickowania na czarno...nie chcesz nie piszesz twoj wybor :D Ktos tam wczesniesj madrze zauwazył ze pszyszywane sa łatki do nicka...i z tym sie zgadzam bo wezmy teraz takiego prawiczka i kropka...widzicie go jako inteligenta powaznie rozwazajacego roznorakie dylematy natury psychologiczno społecznej ??? ..bo ja nie :( ma łate przyszyta jako wielbiciel dziewic ...i mimo to ze mu sie juz to odwidziało i juz nie chce sie wiazac z niedziewica to i tak juz tego nie odkreci pod własnym nickiem. on ma juz doszyta tozsamosc kafeteryjna ...i tego nikt nie zmieni co do wypowiedzi pod czarnym czy tez pomaranczowym kolorem to mnie to osobiscie wali z jakiego koloru to robie...ale zebym nie miał marnych podszywów nieokiełznanych dzieci to wole po prostu rypać z czarnego JEST WYGODNIEJ :P

yeez marka w " "- chodzi po prostu o te osoby, które występują zawsze pod stałym czarnym nickiem

No tak, to jest ciekawe, jak ludzie potrafią być pamiętliwi... Niesamowite, że komuś chce się śledzić wypowiedzi a potem wyciągać różne informację. Oni to zapisują sobie, czy co?

heheeh ja nie chce byc zadną gwiazda i mam gdzies markę poznałam pare cudownych osób i z nimi chce utrzymywac kontakt:)

patrze na nika kojarze ale nigdy nie zakładam zgóry że znam już tą osobę na tyle by , mnie nie mogla zaskoczyć swoją wypowiedzią. ok. z tą marką załapalam o co chodzi :D

free - tu sie zgodze z Tobą na czarno raczej nie warto sie zwierzac i pisac o slabych stronach bo napewno zostanie to zapamietane i wypomniane

Gość często zmieniam nicki
jeśli chcę powiedzieć coś o sobie-to też raczej nie używam dwa razy tego samego nicka. W realu jeśli coś mówię np Basi-to mówię to Basi,tu jeśli coś mówię Basi to czyta to jeszcze 40 osób z czego 20 ma nierówno pod sufitem i będzie mi te słowa wypominać przez następne dwa lata:O i po co mi to? nie przywiązuję się tu do ludzi ani tematów-mogę sobie pisać na każdym pod innym nickiem-i tak też najczęściej robię

nie umiem pisać pod różnymi nickami ...znowu mam 1 ale pisze na pomaranczowo. Nauczyło mnie troche kafe,wiem jedno --nie mam tak silnej psychy jak Komik czy Ike .nie cierpie jak mi ktos wmawia ze wie wiecej o mnie niz ja,nie lubie chamstwa i prostactwa.I tez już nikogo z kafe nie lubie baaaardzo ....lubie jako postaci wirtualne,a wiecej niz lubie osoby z @ czy gg :)

złośliwa, ty tchórzu :D no dobra pisz pod *Sami*, zreszta wiesz ze ja cie rozpoznalem pod 3 nickami :D PS ja pisze zawsze stad ;)

"nie mam tak silnej psychy jak Komik czy Ike " komik tez sie zmienil troche... nie da sie isc wbrew ludziom bez konca...

a ja obiecalem sobie ze nie bede sie wyżywał na kobietach za doznane od kobiecego rodzaju rany :P teraz sobie czasami jaja bede robic z ludzi ktorzy glupio wg mnie pisza ;)

No i po cholere Kwiatek piszesz jaki mam nick? Czytaj moje posty ze zrozumieniem

"No i po cholere Kwiatek piszesz jaki mam nick?" bo nadal twoje wypowiedzi mnie irytują. a to ze sie musisz ukrywac po innymi nickami tylko swiadczy źle o tobie

a już kwiatek przemknęła mi myśl ,że wyszlachetnialeś :D

freeee - bo komik to pozer po prostu. nauczyl sie ze ma byc takitoataki i tak jedzie przez kafe nie patrzac co ludzie pisza do niego (ale czasem zauwaza posty) :P

Debilu ukrywam sie przez takich jak Ty zafascynowałam Cie matole,nie mój nick ,ale łazisz za mna wmawiając mi ze jestem irytujaca.po co to robisz? Zmienie znowu nick a pisac bede to samo,Ty stracisz kupe czasu by mnie odnależć ,zenada

freee nie każdy ma po prostu i ochotę i potrzebę pokazywania pełnej palety ludzkich cech- nie ma to nic wspólnego z projektem- ty też nie o wszystkim chcesz rozmawiać na kafe- prawda?