Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągła zmiana niku

Jakie metamorfozy niku przeszli ludzie na kafe? i po co to robią?

Polecane posty

freee- zgadzam się z toba.Komik " nie ma" słabości tylko same mocne strony :D

"a już kwiatek przemknęła mi myśl ,że wyszlachetnialeś " ;) mnie interesuje dowiedziec sie na kafe ;) nie bede sie spotykal raczej z nikim wiec moge z siebie głupa nawet zrobic czasami albo male provokejszyn ;) kurde sie sam demaskuje, potem nikt sie nie nabierze na moje glupoty :(

"Debilu ukrywam sie przez takich jak Ty" i za to cie lubie złośliwa :d jestes niepowtarzalna w swoim stylu :D

bywalec1 - ja mysle ze ludzie zmieniaja nicki jak sie zabawa wypalila.. albo nowi ludzie przychodza, tamci odchodza.. kafe jak zycie ;)

free a ja znam takich ludzi na - jednym z nich jest moja siostra 100 procentowa optymistka, która chyba na wszystkich płaszczyznach odniosła jakiś tam sukces- i co miałaby wymyślać sobie problemy??

Gość kiedyś byłam złośliwą samicą30
ja do Ciebie Kwiatek? Ty nie masz swojego zdania--ja mam pod nikogo sie nie przypinam --Ty tak chwale tylko wtedy gdy ktoś zasłużył --Ty tylko wtedy jak Ciebie chwalą przyznaje sie do swoich porażek --Ty nie poznałam pare facetów z kafe--Ty sie boisz kobiet itd itd

ike- tu nie chodzi o wymyślanie sobie problemów. poprostu nie ma ludzi, którzy nie mają słabości. Ja osobiście lubię czytać komika ale nie jest dla mnie do końca wiarygodny bo nie ma też ludzi bez problemów.

hej Tamari🌼

yeez i wracamy do punktu wyjścia- pewnie on je jakieś tam ma ale nie chce o nich rozmawiać co jest rzeczą naturalną

nigdy sie do konca nie pozna drugiego człowieka ale...Komika sie boje,bo czuje sie jak by mnie znał, nawet wie jakich facetów lubię.Nie wiem co mysli o mnie ,ale jak cos napisze o mnie czy do mnie to trafia. Na podst moich postów potrafił mnie poznać ...szok :O

freee a może on wcale nie ma ochoty by poznać go jako człowieka? ja zresztą też taką ochota nie pałam każde z nas jest inne i to w tym wszystkim jest najfajniejsze a co do porównania kwiatka do samicy-kwiatek- nawet nie che mi się wymyślać na taką herezję odpowiedzi

eee tam zamaskowany po prostu tych którzy nas interesują czytamy uwazniej ...chyba :O

bo on sie tu nie zwierza, nie spowiada z problemow, nie pisze o swoich emocjach a sami sie to zdarzylo i to nie jeden raz:)

freee - komik ma urazy do kobiet za żonę ktora go zdradzala. ja to juz rok temu widzialem jak pierwszy raz na kafe trafilem. a ty złośliwa masz urazy do mężczyzn za męża. proste?

"a co do porównania kwiatka do samicy" nooo ike - roznimy sie zasadniczo :D :P dobra mykam stad bo jak zwykle smieciarnie robicie :o

ales inteligentny Nie mam urazu do nikogo moją misją jest walka z moherami i z gnidami zwanymi dumnie mężczyznami:)

ale ma wiele wnikliwości,przenikliwości i intuicję kobiecą. jest nadzwyczaj empatyczny jak na faceta :D

"ale ma wiele wnikliwości,przenikliwości i intuicję kobiecą" yeez - ciebie lubie 🌼 nie ma czegos takiego jakintuicja kobieca :D albo sluchasz intuicji albo nie bardzo, albo jestes empatyczny/a albo nie ;)

czyli rozumiem teraz przez 10 stron będziemy znów rozbierać osobowość komicznego na części ???:D

No to ja zdradzę, że mam drugi czary nick. Na pocztku było tak: on byl od poważnych rozmów na poważne tematy a ja - bywalec od wygłupów i lżejszych rozmów świntuszenia nie wykluczjąc (ale w tonacji wygłupu). Tak to ustawiłem bo myślałem: trudno rozmawiac z kimś o śmierci dziecka by za parę minut na innym topiku namawiać dziewczyny do opalania się topless. Teraz to się zmieniło bo mój \"bliźniak\" prawie zniknął z forum a ja piszę też na poważnie; głównie na dziala \"ciąża, porod...\" Taka moja metamorfoza.... ;)

"moją misją jest walka z moherami i z gnidami zwanymi dumnie mężczyznami" a komik lubi sie wysmiewac z tego ze kobitki sie pytaja bo maja watpliwosci co do faceta. żałosne to jest tak jak i ta twoja "misja" zreszta i tobie i komikowi juz dokopalem publicznie tu i ludzie mnie racje przyznali, nie wam :P

ike - i wierz mi albo nie, ze kazdy kogo partner/ka pognębil ma w sercu urazy. i one wychodza w złośliwościach, w dogryzaniu itd itp

ike- nie no- daj spokoj tym obawom :D ta lużna wymiana zdań jest wystarczająca.

kwiatek- jak ktoś lubi się nad sobą użalać ........jedni cofają się - jedni stoją w miejscu- inni idą naprzód pamiętaj ja też nie urodziłam się wczoraj ;)

hehe ja nawet uzalac sie na kafe nie moge bo dostaje opierdziel nie uzalaj sie Samica nad sobą:O😭

ike - spoko ;) ale powiedz mi - po co komik dogryzał i nadal dogryza nawet w ironii kobietom? no po co? nic sie nie dzieje bez przyczyny nigdy. a złośliwa? poza ty sa ludzie ktorzy znaja normalnego kwiatka. ja juz w wielu miejscach tu na kafe bywalem.