Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mama

NoseFRIDA -ASPIRATOR DO NOSA - POMOCY !

Polecane posty

Gość pytajaca mama

Gość pytajaca mama
MOJA 5 MC CORCIA MA KATAREK - WYDZIELINA JEST GLĘBOKO W NOSU . WCZORAJ ZAKUPILAM TEN ASPIRATOR , ALE MOJA CORCIA BARDZO SIE DENERWUJE PODCZAS OCZYSZCZANIA NOSKA .PLACZE .NIE WIEM CZY ZA MOCNO WYSYSAM JEJ TE GILKI ? NA OPAKOWANIU NAPISANE JEST ZE TO URZADZENIE JEST BEZPIECZNE DLA DZIECKA . NIE NAPISALI Z JAKA SILA NALEZY ODSYSAC TA WYDZIELINE . DROGIE MAMY CZY WASZE DZIECI TEZ NIE LUBIA JAK IM SIE DO NOSKA WKLADA TA FRIDE ? MOZE JA COS ZLE ROBIE .

z tego co wiem to kazdy dzieciak ktorego znam darl sie przy uzyciu tego ustrojstwa ale jest naprawde 1000 razy skuteczniejsze od zwyklej gruszki

zaaplikuj jej wczesniej kilka kropel wody morskiej ... to pomoze rozrzedzić wydzielinę i latwiej bedzie glutka wyciągnąc :P

latwiej jest te gilki rozpuscic najpierw sola fizjologiczna w sprayu a potem dopiero po chwili ciagnac frida

moja wogole nie lubi zeby ja do nosa dotykac bo od razu jest awantura a wiec u nas krople do nosa i aspiratory nie maja racji bytu... dzieci czesto nie lubia jak im sie cos przy nosie robi bo to jest dosc nieprzyjemne ale krzywdy nie zrobisz napewno...

Gość MmausiaSynusia
Ja własnie najpierw piskam woda morską a po chwili Frida moj syn nie płacze tylko muszę mu dosc mocno trzymac głowkę bo się kręci ale Frida jest rewelacyjna :)

ja mam fride i katarek do odkurzacza i choc wydaje sie to drastyczne wole ten katarek. psikam sterimarem odczekuje 10 minut i odciagam katarkiem. synek sie wkurza strasznie ale to szybciutko idzie. Przy fridzie sie darl w nieboglosy bo zanim sie odciagnelo to mijaly wieki.

No z tymi urządzeniami, to różnie bywa, z reguły nikt nie lubi, jak mu się coś wpycha do nosa, więc nie ma się co dziwić, ze dzieciaczek jest niespokojny. Swoja drogą, to bardzo przydatne urządzenie, na pewno lepsze, niż tradycyjna gruszka. Cena w sumie nie jest wysoka, ja znalazłam na e-lek.pl za jakieś 15 zł, więc generalnie tyle, co nic. Myślę, że warto mieć coś takiego, bo to jednak pomocna rzecz.