Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutka-24

Ultimatum dla związku!!!!!!!

Polecane posty

Jak wiadomo wygląd nie jest najważniejszy, ale wiem że dość istotny.Chodzi mi tu głownie o depilację.Jasne ze kobieta poinna być zadbana i nie mieć TAM zbędnych włosków( zresztą to indywidualna sprawa każdego) Tylko gdzie lezy granica dbania o siebie a jakiegoś zboczeni???? Czy normalnym jest ze facet wymaga od kobiety by nie miała włoska nigdzie poza głowa i brwiami?? Podkreślam NIGDZIE!(brzuch, ręce, pośladki, plecy....) I choćby nie wiem jak bardzo była mu bliska jakos emocjonalnie, nie jest w stanie przełamać swych oporów jeśli ma gdzieś włoski??? TO NORMALNE????Czekam na opinie

Gość **burberry**
no wlasnie on sie depiluje? moj facet lubi jak mam gladkie nogi i rowniez bikini. ale bez przesady;/

Depiluje się a co wiecej twierdzi ze gdyby kobieta poprosila go o wydepilowanie np. nóg to by to zrobił !!!

to go popros:P a tak na powaznie... jak bedziesz depilowala rece brzuch czy posladki, wlosy beda mocniejsze ciemniejsze i beda szybko rosly.dla mnie to nie za fajny widok blee.

Gość wiosenna rosa
Uważam że to jego jakby fetysz. Gładkie ciało. Całkiem normalne to nie jest.

Gość czyli nawet włoskow w nosie
musisz sie pozbywac?????? :P

Gość wiosenna rosa
Burberry nieprawda. przeciwnie jak sie depiluje to włoski odrastaja ciensze i osłabiaja się. Ale brzuch, rece, przeciez to meszek nie włosy!

Gość nie to nie jest
normalne! :O

Gość ppppppppppp
bardzo nienormalne

Jestem blondynką więc włoski u mnie są naprawde delikatne, ale te które są to depiluję czyli nogi, pachy, okolice bikinii, ale bruch czy pośladki zostawiam w spokoju bo tam naprawde jest tylko prawie niewidoczny i niewyczuwalny meszek!!!!!

próba wymuszenia depilacji na partnerze może mieć bardzo rózne przyczyny. Za każdym razem odpowiedź siedzi w psyche.

Włosy na głowie mam długie i z tyego co wiem to On to lubi, ale ciało musi byc gładkie jak aksamit.

wiosenna rosa ale z czasem tak bedzie. moja sasiadka tak robila i wydlada teraz strasznie. ani isc na basen czy w krotkim rekawku w lecie.

Gość lostka
Facet jest nienormalny. Nie trac na niego czasu...

w tym co piszesz narzuca się jedno: on nie akceptuje Twojej fizyczności. A skoro tak- to po pierwsze musisz zdać sobie sprawę, że problem leży całkowicie po jego stronie, a po drugie, związek pozbawiony tak podstawowego fundamentu ma marne szanse na przetrwanie. Jesteśmy ze świata zwierząt, niestety, lub stety... :O

kiedya zapytalam mojego faceta czy akceptowalby to gdybym przestala depilowac sobie nogi, pachy i bikini. nie mila moze super minki ale wiem ze by to zniosł.

Gość 123456789011
nienormaltlny..... heh:D czy ma na imię TOMEK? :D miałam tez takiego... na szczęscie pojawił sie inny... on rozumie, ze nie mozna byc 24 h gładką..... ja mam tak ze jak rano sie ogolę to wieczorem juz włoski zaczynają wyrastać... sa wieksze problemy na świecie...

Ale on nie depiluje sobie rąk a ode mnie tego wymaga, może nie tyle wymaga co mi to sugeruje dosyć dobitnie,ze jest to dla niego nieestetyczne :/

wiesz burberry, są takie przypadki, że facet nie będzie miał erekcji, póki widzi jakiś włosek u kobiety :O to się nazywa pat!

Gość lostka
Boze co za debil, moze jeszcze sprawdza pod swiatlo czy wystaje jakis wlosek?:O Dlaczego jeszcze z nim jestes?:O

Gość ma zielone kocie oczy
autorko, piszesz, ze mówiż ze tez by ogolił nogi, wiec powiedz mu zeby to zrobił. i zeby robił to codziennie, wtedy dopiero zrozumie ze to nie jest najprzyjemniejsza rzecz

kiedya zapytalam mojego faceta czy akceptowalby to gdybym przestala depilowac sobie nogi, pachy i bikini. nie mila moze super minki ale wiem ze by to zniosł ale burberry wy nie depilujecie sie dla swoich facetów ,tylko dla innych kobiet by moc miec przewage nad tymi co sie nie maszynkuja:P... depilujesz sie dlatego by twoj facet nie pomyslał sobie ze ta sasiadka z na przeciwka moze byc atrakcyjniejsza dla niego bo nie ma zbednych włosów...:P dla mnie osobiscie kobieta z jeżem na nodze nie jest kwintesencja atrakcyjnosci :P

no tak tez moze byc. puki co nawet jak sie nie widujemy to dbam o soebie i sie regularnie depiluje. czuje sie wtedy komfortowo;) ale autorce wspolczuje

Gość ma zielone kocie oczy
a i powiedz ze tez Ci przeszkadzają owłosione ręce, i zeby ogolił, jak to zrobi, to ciekawe co powiedza jego kumple:P