Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutka-24

Ultimatum dla związku!!!!!!!

Polecane posty

ja uważam tak. goli się pachy i okolice bikini. łydki się depiluje. obowiązkowo. brunetki są skazane na pilnowanie wąsika i przedramion jeśli sypie się im tam czarny włos. depilowanie czegoś więcej to dla mnie przesada i to gruba (bo na reszcie kobiecego ciała to jest meszek a nie włosy, chyba że jakiś problem zdrowotny, ale chyba nie o tym temat). ja bym takiego faceta odpuściła. skoro robi histerie z blond meszku to co będzie jak się pojawi celulitis, rozstępy lub zmarszczki? beznadziejny typ.

Aniutka, jak facet sie nie opamieta w 3 miesiące i Twoje "sposoby" na niego nie będą działać, to odpuść. Szkoda życia. Juz teraz patrząc na tytuł jaki dałaś temu topikowi widać, ze problem jest zasadniczy i narasta. Chodzi o to, że on nie akceptuje Twojej fizyczności- a co za tym idzie Ty czujesz się niekochana. Za chwilę będziesz pytać co zrobić by zasłużyć na jego uczucie, a to już poczatek masakry:O

No to teraz jeszcze na dobitkę dodam ze skarpetki na kobiecej stopie to także baaaaaaaaaaaaaaardzo nieestetyczny widok wg tego Pana!!:) DOBRE??? :)

Gość no to jestem ciekawa
co jeszcze jest nieestetyczne wedlug tego pana? :classic_cool:

no zależy jakie skarpety. ja mam kilka takich na, które mówię antygwałty :D tak okropnie wyglądam w nich :P

jedyne skarpetki u kobiety to getry ....jesli chodzi na aerobik a na co dzien to zwykłe "stopki" gwiazdki nie zartuj ze nosisz anty gwałty :P

oj to biedna będziesz. zima idzie ciepłe skarpety to podstawa. jeszcze się zaraz dowiemy że on uznaje tylko pończoszki i koronkową bieliznę. a na widok bawełnianych wygodnych gatek, które lubisz bo idealne na trudne dni pewnie by dostał zawału i trwałej impotencji? a czy to chodzi tylko o depilacje czy reszta ciebie tez ma obowiązek być idealna?...czyli zawsze idealny makijaż, fryzura, paznokcie itd?

Ależ tak,paznokcie jak najbardziej, sugerował mi tipsy :P A jeśli chodzi o skarpetki to bawełniane na NIE, jedynie pończoszki lub bosa stopka

brat--> nosze :p mam że 2 pary takich ciepluchych skarpet, które wyglądają tragicznie (jak są same na moich nogach bo wiadomo, że jak ma się na sobie spodnie to skarpetki widać tylko stopę i bez różnicy jak jest jej fason), ale nie wyobrażam sobie lepszych grzejników na stopy jak jestem chora, albo idę na zimowy spacer. mam tez klasyczne antygwałty czyli rajstopowe podkolanówki. nie lubię nosić rajstop do spodni. jak zakładam do spodni buty do których muszą być rajstopy (jakieś częściowo otwarte) to właśnie takie antygwałty zakładam.

Gość bat sarah

Wkurzona żonko posłuchaj jesli jet zima i autobus spoznia sie pól godziny to chyba nie uważasz ze bede stała na mrozie w pończoszkach i rozgrzewała sie myślą ze jestem sexy!!!!

wkurzona bardzo zona najlepsze sa rozowe rajstopy!! i tu przyklasne mojej poprzedniczce i potwierdze Rozowe rajstopy sa najlepsze..moga byc rówzniez brazowei fioletowe oczywiscie nie wspominajac o czarnych ktore defacto sa najsexowniejsze a najlepsze w nich jest to ze fajnie je sie zrywa z nóg partnerki :P:P

zazwyczaj na imprezy zakładam :D więc fakt faktem nie boje się w takim zabezpieczeniu turlać o 2 w nocy pijana do domu :P

zresztą ja rozumiem fajna bielizna czasem. lubię fajna bieliznę, pasy do pończoch, kabaretki, gorseciki. ale lubię tez miewać ciepło i wygodnie w barchanach :P prawdziwy facet zachwyci się tą szykowaną bielizna, ale i barchany zedrze czasem :P przynajmniej rozmaitość jest :D