Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

też tak dużo gadają? Non stop, gdyby nie przerwa na sen, bo i przy jedzeniu potrafi zagadać człowieka, to 24h na dobę, bez znudzenia, ciągle to nowe pomysły, złote myśli, zaczepki, monologi i dialogi. Czasami mam ochotę wysłać ją w kosmos.

moja siostra tak gadala wiec ja mama kiedys spytala czy ona moze sobie troszke pomyslec zamiast wszystko na glos mowic a ona jej na to "mamo ja i tak polowy nie nadazam mowic tylko mysle" :) :) :)

Moja też tak ma czasem już nie słucham co do mnie gada ale jej nie bardzo to przeszkadza wystarczy że jej potakuje :) czasem nawet zdarzyło mi się bezmyślnie na coś zgodzić bo jej właśnie przytakiwałam a ona to wykorzystała ;0

Moja gada z wszystkimi potrafi zagadać sąsiadkę albo osobę w autobusie do tego ma starszą siostrę która ma 8 lat i też ciągle gada chyba nawet jeszcze więcej jak ta mała ;)

Ha! Mój synek to samo,czasami jak zacznie nawijać to po prostu już nie mam siły go słuchać,gada i gada bez opamiętania.Już czasem go proszę,żeby przestał gadać ale nic sobie z tego nie robi.I tak sobie myślałam,czy te typy tak mają teraz widzę,że widocznie tak:) Kurcze,pamiętam jak nie mogliśmy się doczekać kiedy wypowie pierwsze słowo,a teraz czasem nie mogę się doczekać kiedy zamknie w końcu buźkę:D

moj syn odkąd zaczał mówić gada cały czas:) jest niezwykle kontaktowy a jak już podłapie słuchacza to jest w siódmym niebie:)nawet pani w szkole mówi,ze już nie raz dała się wkrecić do dyskusji z nim zamiast prowadzic lekcje:)