Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeczka

kawa dla dwulatka?

Polecane posty

Gość kafeczka

Słuchajcie wyczytałam w gazecie"Twoj maluszek", że mozna dwuletniemu dziecku podawac kawe zbozowa. Nawet jest to wskazane, bo jest bardzo zrowa, bo dobrze wpływa na wchłanianie wapnia, pobudza apetyt i reguluje wytwarzania czerwonych krwinek, mozna dzieki niej zapobiec alergiii. Słyszeliscie o tym? Wy dajecie dzieciom kawusie zbozowa? Ciekawa jestem, bo tez mam syna dwuletniego i szczerze zaskoczył mnie ten artykół.

mój syn ma 2 lata i bardzo często podpijał mi moją kawę z mlekiem i z cukrem więc zaczęłam mu robić kawę zbożową. Pije ją bardzo chętnie :) No i mojej mi juz nie ubywa ;-)

ja mojej daje juz od dawna. bardzo ja lubi w przeciwieństwie do kako ktorego niecierpi. tylko ja zalewam ta kawe mlekiem nie dodaje wody. Kupuje taką rozpuszczalną np Inka

Caro nie ma kofeiny- jest zbożowa. Mój syn jest co prawda trochę starszy ale też mi kawę podpijał moją. Kupiłam mu caro i teraz sama ją piję, bo jemu nie smakuje:P

Gość Twoje10minut_pl
Jeśli kawa to tylko zbożowa. Na rynku zaopatrzysz się chociażby w najbardziej popularną Inkę. Nawet o smaku czekoladowym, co na pewno spodoba się Twojemu dziecku.

Gość utryr
oczywiście najlepsza bo najzdrowsza kawa to zwykła zbożowa, są w torebkach np Anatol

Gość bjb
moja corka ma 2 lata i 2 miesiace i pije juz od pewnego czasu kawe caro. jest bez kofeiny wiec spokojnie dzieci moga to pic. pije tez inke a za anatolem nie przepada