Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaa_ja

sposoby na odbicie chłopaka

Polecane posty

Dziewczyny, znacie jakieś dobre sposoby na \"niewinne\" odebranie dziewczynie chłopaka? :D tzn. chodzi mi o rozkochanie go w sobie. :) Pozdrawiam :)

no właśnie.. jak to zrobić.. :) to jest w tym wszystkim najtrudniejsze ..

Najlepiej przebrać się za tamtą. Między wódkę a zakąskę nie warto się pchać.

że nie wspomnę o warunkach fizycznych, które się posiada, a które niekoniecznie muszą być in plus w tym przypadku:o

no właśnie.. jak to zrobić.. :) to jest w tym wszystkim najtrudniejsze ..

Gość czytajac ten temat
najdz sobie swokego smarkulo

Gość zalezy co facet lubi
na tym sie skup najpierw wspolne tematy, niech sie poczuje swobodnie przy tobie

Gość fdgshsdhtsrh
powiem ci jak skutecznie jesli ty mi powiesz dlaczego chcesz to zrobic?? dlatego ze on ci sie podoba czy dlatego ze nie lubisz jej??

to, ze sie podoba ;p ale w sumie nie chcialabym sie wcinac miedzy wodke a zakaske ;p jak to ktos powiedział ale zeby ona juz go znudziła no i ... :)

Gość fdgshsdhtsrh
w takim razie ci nie pomoge jakbys chciala sie na niej zemscic za cos to jeszcze bym zrozumiala a tak mozesz miec potem wyrzuty sumienia znajdz sobie innego i zostaw ich w spokoju niech sie soba ciesza

Dziewczyny, znacie jakieś dobre sposoby na "niewinne" odebranie dziewczynie chłopaka jedyne realne słowo w tym zdaniu to "niewinie".... mozna dostac w kufel od odbitka :P

dobra dobra pewnie źle o mnie mysliscie ;p ale nie chce mi sie tego dokladnie tlumaczyc chyba pisząc to źle sie wyraziłam ;p lepiej to zakonczyc, pozdrawiam Was :)

Gość kamsk
Powiem tak: czy chciałabyś kiedyś znaleźć się w takiej sytuacji że jakaś dziewczyna odbije tobie chłopaka, którego kochasz i na którym ci zależy? Pamiętaj, że jeżeli chcesz budować swój związek z nim na jej łzach to i tak nie masz szans bo te łzy kiedyś do ciebie wrócą i to ze zdwojoną siłą... Cóż takie jest prawo karmy... Pomyśl zanim coś zrobisz!

Powiem tak: czy chciałabyś kiedyś znaleźć się w takiej sytuacji że jakaś dziewczyna odbije tobie chłopaka, którego kochasz i na którym ci zależy? Pamiętaj, że jeżeli chcesz budować swój związek z nim na jej łzach to i tak nie masz szans bo te łzy kiedyś do ciebie wrócą i to ze zdwojoną siłą... Cóż takie jest prawo karmy... Pomyśl zanim coś zrobisz!

ja bym nawet nie chciała takiego faceta, który "dałby się" odbić. potem jeszcze mi by pewnie ten sam numer odwalił...