niezapominajka29 0 Napisano Marzec 10, 2009 wszystkim:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Munia29 0 Napisano Marzec 10, 2009 moja dieta: śniadanie - owsianka lub bułka z wędliną 400kcal pierwsze danie - rosół z kurczakiem, marchew gotowana 400kcal drugie danie - ryba lub mięso, duszone warzywa 400kcal przekąska - biszkopty lub krążki ryżowe owoc 200kcal kolacja - jogurt naturalny, bułka lub tost 400kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 28 0 Napisano Marzec 10, 2009 Munia 29 WITAJ!!!!! Ja też jestem tu od niedawna z tą różnicą,ze twoja waga startowa jest moim marzeniem...Ale damy rade Witam Was wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 10, 2009 Witaj Munia , bardzo duzo ci po porodzie posżło u mnei tylko 4,5 kg ale ja przytyłam tylko 12,5 kg to moze dlatego. NO ja juz dzis wypiłam kawke , figure i teraz pije czerwoną herbate. Reszta dziewczyn proszę wstawac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 10, 2009 CZe. Zazdroszczę Wam tej kawki, ja nie mogę, bo jeszcze karmię i raz wypiłam, to dzieciątko tylko przeze mnie cierpiało. Dziewczyny, kolejne 0.5 kg w dół.Jeszcze 2,5 kg i będzie 70, a potem to z górki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 10, 2009 Witajcie!!! Ania gratulacje dla ciebie naprawdę Munia witamy:) u mnie dietka po weekendzie to szkoda gadać:( własnie gotuję zupę kapuścianą zobaczymy jak będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 10, 2009 Munia29, dlaczego można chudnąć tylko 2 kg na miesiąc, bo ja już zrzuciłam w niecałe 5 tygodni 5 kg i nie widzę, zeby dziecko było nerwowe czy żeby nie przybierało na wadze, wszystko jest dobrze, a przecież karmie piersią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Munia29 0 Napisano Marzec 10, 2009 ja mam niedużo pokarmu, muszę uważać gdybym nie karmiła, zaszalałabym z dietą, ale wolę karmić przesadziłam tyjąc w ciąży 24 kg... teraz mam za swoje:D ale za ok 2 tygodnie będę już mogła ćwiczyć, więc może będzie to szybciej szło dobrze wyglądam poniżej 65 kg. czuję jednak że dam radę i w wakację spokojnie włożę jakiś super strój kąpielowy! w lipcu będę mieć dupkę jak orzeszek i zero brzucha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 10, 2009 Munia29, ja mam metode, gdy mam mniej pokarmu, pije wtedy bardzo duzo wody i od razu piersi pełne :) 3-4 litry dziennie, to u mnie norma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 10, 2009 Munia kup sobie w aptece herbatkę na laktację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 11, 2009 hej, mi herbatka nie pomogła i karmiłam 2 tygodnie samą piersia i do 3 miesiaca pierś i mleko z butli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 11, 2009 ja nie mam jak was nawet spokojnie poczytać jestem tak chora ze szok:O a w piatek zaczynam prace, to bede mieć jeszcze mniej czasu. Witam nową mamusie:) U mnie z dietką nawet spoko, bo przez chorobę nie wiele jem, gardło mam opuchniete:O. Odezwe sie jak bede mieć wiecej luzu papapapap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Munia29 0 Napisano Marzec 11, 2009 o_olenka i Peggy ja piję hippa, bocianka i karmi na razie nie jest źle ale na wieczór muszę karmić z obu piersi, inaczej dziki wrzask czasem muszę dać butlę wieczorem kupiłam na wyprzedaży super jeansy, rozmiar 40, super krój, lekkie biodrówki gruby jeans, jeszcze w nie wchodzę, tzn nie dopinam na żaden guzik, pupa się mieści ale brzuch już nie...... to będzie moja mobilizacja, w maju muszę w nie wejść. cichutko planuję też basen ale łatwo nie będzie, bo jestem po cesarce i musze odczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka29 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hej!Zagląda tu jeszcze ktoś?Jakoś cisza się zrobiła.Jak tam dziewczyny odchudzanko?Mam nadzieję,że dajecie radę.Ja trzymam za Was kciuki i za siebie również;-) Miłego dnia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 12, 2009 hej ja jestem:) trzymam diete, przepraszam ale ostatnio czasu mi brak , a jak pisałam wyzej jutro zaczynam pracę, i będzie mnie jeszcze mniej mam nadzieje ze również wagowo:D acha dziewczyny czy mozemy tabelke uzupelnić w przyszły piatehk dopiero? beda widoczne większe efekty, a po za tym jutro nie dam rady:( chyba ze ktoś zrobi to za mnie:) pozdrawiam odezwę sie jeszcze później.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 12, 2009 u mnie kolejne 0.5 kg w dół, jednak niejedzenia po 19 pomaga. Od razu czuje się lżejsza. No to jeszcze 16 kg i jestem w domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hej:) ja też jestem:) owocek możemy za tydzień dla mnie super bo na zupkach jestem i może będą widoczne większe postępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 12, 2009 a Mamajagody pięknie chudniesz a ćwiczysz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 12, 2009 Rzeczywiście cos pustawo się zrobiło ostatnio:( Gabinka, peggy, maga maga i Ania gdzie jesteście? Dawno nie zaglądała tija i Asia-k:( Ja jestem po kawie z mlekiem, i małej bułeczce razowej z wędlinką;) głodu nie czuje jak na razie. Asia tak sie bardzo zastanawiam nad tą dietą kopenchaską, tobie sie udało, a ja sie boje, po pierwsze ze nie wytrzymam tygodnia, po drugie ze będzie efekt jak przy ostatniej diecie czyli mdłości i ogólne osłabienie:O i po tzrecie ze bedzie duzy efekt jojo:( Sama nie wiem... A może byc coś takiego zastopsował : 1 śniadanie: kawa, musli lub płatki na mleku 2 obiad : zupa jarzynowa, lub mięso z warzywami 3 kolacja: grejfrut, lub kefir co myslicie o tym?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka29 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hej owocek:-) Ja myśle że to dobry pomysł.Na pewno lepszy od D.K. Przynajmniej dla mnie,ja podziwiam Anię,że wytrzymała i jestem z niej dumna,ale sama byłam na tej diecie kiedyś,schudłam i owszem,ale był efekt jojo,wróciły kilogramy i to bardzo szybko plus dwa gratis dostałam;-) Także jak kto woli i jaką ma determinacje w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 12, 2009 no własnie niezapominajka, nie wiem to chyba nie będzie rzekraczać 1000 kcal nawet, oczywiscie zero słodyczy, itd , no muszę zrobic cos w końcu konkretnego ze sobą żeby do świąt jeszcze ze 2 kg ruszyło, bo coś czuje ostatnio jakiś zastój:( a nadal nie mam wagi i nie mam mnie co mobilizować . bułeczka za mna wiec zis na obiad jarzynowa, bez śmietany i na kolacje grjfrut zjem ;) miłego dnia papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 12, 2009 szybkie podliczenie talerz jarzynowej ok130 kcal grejfrut ok 80 kcal i bułka razowa z szynka ok 150 kcal :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Munia29 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja postanowiłam świńskim truchtem do celu:) dziś rano waga pokazała 69,1 każdy kilogram mniej będę świętować normalnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 12, 2009 Oczywiście, ze cwiczę, od prawie 3 tygodni, albo skakanka 30 minut, albo cwiczenia na pupę i uda też 30 minut. Przerwe robię tylko w niedziele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 12, 2009 podziwiam cię z tą skakanką, ja skaczę 15 min i jestem cała mokra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 28 0 Napisano Marzec 12, 2009 Cześć dziewczyny u mnie dietka jako tako... mam nadzieję, że jak zważę się za tydzień to zobaczę kg mniej niż tydzień temu.ściskam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 13, 2009 Czesc dziewczyny, nie było mnei wczoraj bo mam małego chorego i nie miałam jak zagladnac a w pracy wziełam soebie urlop. Dzis juz lepiej wiec z małym została mama a ja do pracy. Ja sie nie waze bo dostałam wczoraj okres wiec pewnie waze troche więcej więc za tydzien może beda lepsze efekty. A teraz zapraszam na kawke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka29 0 Napisano Marzec 13, 2009 Witam ,witam:-) Ja też już po kawce i płatkach pełnoziarnistych:-) Ostatnie dni to była lekka masakra.Pozwoliłam sobie na słodycze i kawałek pizzy:-( Ale już się podnoszę i biorę za siebie!Muszę w końcu powiedieć sobie stop i całkowity zakaz słodyczy,bo inaczej nie dam rady.Waga stoi a to wcale nie mobilizuje.Jak byłam młodsza to jakoś łatwiej chudłam,bez problemów a teraz...No cóż...Ale się nie poddam, o nie!!!Ściskam Was mocno!Ładny dzień się u mnie zapowiada;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamamaiijagody 0 Napisano Marzec 13, 2009 dzisiaj waga pokazała 71,8 Super. 35 minut skakanki i dietka cały czas. Miłego dnia życze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Munia29 0 Napisano Marzec 13, 2009 ja właśnie piję kawę zbożową z mlekiem, dziś waga pokazała rano 68.9 kg hura hura godzinę dziennie spaceruję i trzymam się diety. wprowadzam rodzynki do owsianki porannej i może galaretkę malinową chce mi się coś słodkiego i kwaśnego, a za bardzo nie mogę szaleć z owocami, bo karmię. rezygnuję za to z biszkoptów, zamulają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach