owocek32 0 Napisano Marzec 19, 2009 hej :) Kasiulak witaj :) baaardzo dawno cie nie było, ale fajnie ze jesteś już. Hmmm rozmarzyłam się jak przeczytałaś o drugiej dzidzi;) też bym chciała, ale na razie to nie możliwe:( Ania ty sie nie poddawaj, bo każdy ma hwile słabości, ja też sie nie umiem odchudzać, co chwile sobie obiecuje że jutro...jutro.. i widze ze małymi kroczkami trzeba dochodzić do celu, np otwieram lodówke zeby cos zjesc i szybko zamykam bo mysle nie nie zjem bo będe sie źle czuć, a ostatnio jezdze na rowerku prawie codziennie ok 15km mimo wiatru, śniegu, a u mnie dodatkowo jest górzysty teren więc mam wycisk:D Dziewczyny gdzie sie podziewacie :( pustawo tu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka29 0 Napisano Marzec 19, 2009 Hej Laseczki! Ja się w końcu postanowiłam wziąć za siebie ostro.Żadnego podjadania,żadnej taryfy ulgowej.Ćwiczę codziennie,nawet mi się podoba,myślałam że będzie gorzej;-)Nie jem słodyczy i tym razem wiem że dam radę:-) Dodatkowo smaruję się różnymi kremami,zobaczymy może wszystko razem w końcu da wymarzony efekt:-) Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam serdecznie.P.S. Spałam dziś w nocy tylko 2 godziny,mój mały był taki marudny,padam z nóg;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 28 0 Napisano Marzec 19, 2009 Witajcie kochane,ja trochę dzis pofolgowałam bo zjadłam 3 herbatniki w czekoladzie,tak za mną łaziły, aż sie skusiłam,mówię Wam na mnie słodycze działają jak narkotyk,jak zaczne nie mogę przestać... jest mi strasznie wstyd i jestem na siebie zła!!!!! Ale wieczorem byłam na aerobiku, może 2 ciasteczka wyskakałam.Uwielbiam tam chodzic,szkoda że zajęcia mamy tylko 2 razy w tygodniu,bo w domciu to już nie to samo. dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 28 0 Napisano Marzec 19, 2009 Witajcie kochane,ja trochę dzis pofolgowałam bo zjadłam 3 herbatniki w czekoladzie,tak za mną łaziły, aż sie skusiłam,mówię Wam na mnie słodycze działają jak narkotyk,jak zaczne nie mogę przestać... jest mi strasznie wstyd i jestem na siebie zła!!!!! Ale wieczorem byłam na aerobiku, może 2 ciasteczka wyskakałam.Uwielbiam tam chodzic,szkoda że zajęcia mamy tylko 2 razy w tygodniu,bo w domciu to już nie to samo. dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 20, 2009 Ja na chwilke mam kupe roboty wiec tylko chciałam powiedziec ze dzis waga wskaząła 68:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabbinia 0 Napisano Marzec 20, 2009 Witam i ja jak co piatek!:D Wreszcie u mnie cos ruszylo i jest kilo w dol..niewiele ale zawsze cos:) Teskni mi sie za wami ale poprostu nie mam kiedy siasc do kompa i tak mnie wlasnie zastanawia..pisze ze marzycie o drugiej dzidzi..Kurcze ja chyba jestem jakas inna...Moja malutka nie ma jeszcze 5 miesiecy a mi okres spoznia sie juz 5 dni..modle sie zeby to nie bylo to co mysle bo chyba bym sie zalamala.Mala wyciaga ze mnie cala energie i kocham ja nad zycie ale chyba na niej chcialabym zaprzestac bo poprostu nie mam sily.Jak sobie pomysle ze mialabym takiego drugiego diabelka to az mi sie cos robi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 20, 2009 Hej!!! U mnie waga bez zmian, wczoraj nie trzymałam za bardzo dietki i jestem przed @ bo wszystko bym pochłonęła:( dzisiaj jak narazie herbata zielona z błonnikiem i szklanka maślanki naturalnej i na tej maślance chcialabym dzisiaj caly dzień ale nie wiem czy się uda zobaczymy ale widzę dziewczynki że chociaż wy się dobrze trzymacie i waga wam spada:):):) miłego weekendu wam życzę kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 20, 2009 owocek ty stosowałaś kiedyś 10 dniową dietę, powiedz kochana jak ci szło?? i jakie efekty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 20, 2009 olenka stopsowałam tą diete, dokładnie nie wiem ile mi spadło mysle ze jakieś 3kg, ale po chyba 6 dniu zrezygnowałam, bo zesłabłam:O i cały następny dzien przeleżałam w łóżku i nic nie mogłam zjeśc bo mnie mdliło:O a tak wogóle to miłego dnia;) ja mam dzić jakiś dzien zdołowany:( jestem po śniadaniu, i obiadku, i daruje sobie na dziś już jedzenie, wypije jeszcze kawe. pozdrawiam papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 20, 2009 Acha dziewczynki meldować się z wagą bo dziś wieczorem uzupełnianie tabelki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 20, 2009 to 3 kg to i tak dobrze no nie wazne zeby to potem utrzymac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Marzec 20, 2009 Witam Was w pierwszy dzien wiosny....no za oknem może tego jeszcze nie widać, ale sama świadomość, że to już wiosna napawa mnie optymizmem, zobaczymy latem czy nadal tak bedzie...wiecie o czym mówię, o tych kg, które usadowiły sie tam gdzie nie powinny ;-) Gabbinia-nie martw sie, ja ostatnio mam same takie opóźnienia, a poza tym nie jest powiedzine, że druga dzidzia bedzie taka sama, wiec nie nastawiaj sie od razu na nie....wiesz ile jest kobiet, które pragną miec dziecko a nie mogą....wiem, ze jestes wykonczona, to normalne, ale nie łam sie, wcale nie jest powiedziane, że to opóźnienie to właśnie to.... miłego dnia dziewczyny i wiecej uśmiechu i zadowolenia-WIOSNA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Marzec 20, 2009 WIOSNA???-chyba teraz trzeba bardziej sie wziąć za siebie....bo to oznacza, ze coraz mniej czasu nam zostało do lata.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 20, 2009 Dziewczyny mam coś dla was, bardzo fajna stronka, nie tylko są produkty wypisane, ale całe jadłospisy i przepisy na dania, i dużo diet, a także diety dla grup krwi :) Kasiulak ty chyba taką diete stosowałaś o ile się nie mylę. http://zdrowie.onet.pl/diety.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 28 0 Napisano Marzec 20, 2009 Czesć kochane u mnie 83,5kg. mały spadek bo zbliża mi sie @ więc jestem jak balon. Ale dobre i to pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 20, 2009 mój dzisiejszy jadłospis: 10- herbata zielona z blonnikiem 11- szkl. maślanki naturalnej 13- szkl. maślanki 14- kawa z mlekiem 15- szkl.maślanki 17- szkl.maślanki 18- herbaa mięta z jablkiem 19- szklanka kefiru no i oczywiście woda z cytryną 2 godzinny spacer z małym, no to na tyle nie czuje się glodna,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 20, 2009 nick____________wzrost___waga początkowa__ obecna20.III____cel Gabbinia__________174cm______83kg_________75,0kg________ 63kg owocek32_________165cm______88kg_________82,0kg________60kg asia-k____________180cm______95,9kg________90,4kg________64kg Tija______________165cm______92kg_________75,0kg________ 69kg MagaMaga_________160cm______85kg_________74,5kg________60 kg Anna_śl ___________164cm_____100,2kg_______94,0kg________70kg Peggy ____________164cm______70kg_________68,0kg________55kg Mysz_ka __________166 cm_____ 80,2kg_______79,0kg________66kg O_olenka__________157cm______59kg_________57,0kg________55kg mamajagody_______164cm______76kg_________71,0kg________56kg niezapominajka____170cm ______69kg_________64,8kg________58kg Gatunia28_________170cm______85kg_________83,5kg________ 75kg kasiulak___________173cm______86kg_________69,0kg________60kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 20, 2009 Kobietki uzupełniłam tabelke;) aniu niestety nie znam twojej wagi więc nic nie zmieniałam, olenka no gratulacje wielkie:) oby tk dalej, musisz mieć w sobie dużo samozaparcia;) ja ide spać, bo padam z nóg zycze wszystkim miłych snów i udanego dietkowania w wekend, i mam nadzieje ze podana przezemnie stronka będzie dla was pomocna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabbinia 0 Napisano Marzec 21, 2009 Kasiulak dzieki za podtrzymanie na duchu Szczerze powiem ze jeszcze nigdy sie tak nie balam..u mnie to poprostu za wczesnie a druga dzidzie i nie czyje sie absolutnie na silach,ani znow byc w ciazy(gruba jak balon),ani miec kolejan dzidzie..moja niunia mi narazie w zupelnosci wystarczy wiec na serio modle sie o @:( To jest dopiero moj trzeci@ po porodzie wiec pocieszam sie mysla ze moze wszystko musi sie uregulowac i stad to opoznienie,w kazdym razie siedze jak na szpilkach:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocek32 0 Napisano Marzec 21, 2009 Gabinka nie martw sie na zapas, ja tak miałam do prawie roku po ciązy cykle od 25 do nawet 40 dni i też sie zamartwiałam, moim zdaniem to tylko takie wahanie hormonów, a nerwy i zmęczenie też robią swoje.Dodam że pierwszą @ dostałam 2 mies po porodzie. Dziewczynki u mnie w końcu wyszło słoneczko, aż chce sie żyć:D no i dietkować oczywiście:D, narazie tylko kawa, a potem sie zobaczy, ale jutro mamy gości to może byc róznie:O narazie zmykam zycze udanego leniuchowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 21, 2009 hej:) u mnie także słoneczko aż wszystko chce się robić:) ja dzisiaj także spróbuję na kefirach pociągnąć zobaczę jak mi to wyjdzie dzisiaj Gabinka dziewczyny mają rację to może być rożnie teraz z tym @ musisz uzbroić się w cierpliwość wiem że to trudne i nie można myśleć o niczym innym bo sama we wrześniu tak miałam i @ spóźniał mi sie 12 dni i myślałam że jestem w ciąży bo wszystko na to wskazywało poszłam do lekarza i za 2 dni dostałam @ także Gabinka cierpliwosci kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 21, 2009 za mną drugi dzień kefirowy na koniec urozmaiciłam sobie troszkę kupilam kefir truskawkowy, jutro serki jak oczywiście się nie zlamie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 22, 2009 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:) a co tu tak pusto? jest tu kto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 23, 2009 Czesc dziedwczyny u nas pogada do bani pada i zimno:( Gabbinia jak @ mi sie teraz spoznił 8 dni i tez siedziąłm jak na szpilkach. u mnie w sobote było dietkowo ale wczoraj troche gorzej:( Dziewczyny zapraszam na kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psotna.lola 0 Napisano Marzec 23, 2009 hej dziewczyny :) jeśli mogę to dołączę do was :) od dzisiaj zaczynam kopenhaska.. 4 tyg zaczęłam ale odpadłam na 6 dniu ;/ mam nadzieję że teraz uda się ... 6 tygodni temu urodziłam synka i w ciąży na plusie jakies 24 kilo ;/ pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 23, 2009 Witamy nowa koleżankę. napisz coś wiecej o sobie, ile masz do zrzucenia i ile wazysz. Dziewczyny prosze sie meldowac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Marzec 23, 2009 Hej! Niby wiosna a wcale jej nie widać....pada śnieg na zmianę z deszczem i nawet gradem, zimno, brrr i to ma byc wiosna.... Owocek-ja początkowo stosowałam diete niełączenia, a później po prostu starałam sie jeść zdrowo, tzn dania na parze, min. słodyczy, spacerki z synkiem, woda niegazowana, ale waga juz tak szybko nie leciała jak wcześniej, podczas intensywnego karmienia....teraz nie karmię wiec juz mam wiecej możliwości.... Psotna-ty lewdo co urodziłam i juz martwisz sie kg????przecież musi minac jakis czas zanim organizm dojdzie do siebie, nie katuj sie na siłę i zaraz, daj czas swojemu cialu by doszedł do siebie a kg same zaczną spadac, bez dietowania...przeciez ty nawet nie ukończyłaś połogu.... Powodzenia i miłego dnia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_olenka 0 Napisano Marzec 23, 2009 Hej dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z siłowni i czuję się super:D jestem 4 dzień na diecie 10 dniowej :):):) także dumna z siebie jestem na maxa:), mam dzień serkowy dzisiaj a jutro już jajka i chyba z górki 3majcie kciuki za mnie kochane psotna lola witamy w naszym gronie:) a i kochana Kasiulak ma rację poczekaj jeszcze troszkę z tą dietą kopenhaską po prostu jedz zdrowo a efekty niebawem zobaczysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psotna.lola 0 Napisano Marzec 24, 2009 hej dziewczyny :) ja drugi dzień na kopenhaskiej :) wiecie, jak ja się od razu nie rozprawie z tymi kilogramami co mam ich za dużo to mi pewnie zostaną na dłużej ;/ a tak chce się ich pozbyć i mieć z głowy :D chcę dobić do 69 :D żeby 6 mieć z przodu ... obecna waga to 76 kg.. i mam mocne postanowienie nie wchodzić na wagę do niedzieli.. bo chyba uzależniłam się od niej ;/ a w ogóle to jestem załamana moim brzuchem ;/ obwisła skóra i okropne rozstępy ;/ balsamy nic nie pomagają i z błogosławieństwem lekarza zaczynam dzisiaj ćwiczyć :D miłego dnia dziewuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy 0 Napisano Marzec 24, 2009 czesc dziewczyny, u nas słonecznie ale strasznie wieje. Musze wyjsc koło 9 do domu bo musze isc z małym do kontroli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach