Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza23zpolski

Czemu mnie to spotkalo?

Polecane posty

Gość gwiazda 29
sorry,że pytam ale ile ty masz lat, bo naprawde naiwna byłas na maxa

Gość iza23zpolski
Byłam w tamtym mieście. Wynajęłam pokój na kwaterze prywatnej i poszłam do tamtego domu. Otworzyła mi Ona, On był w środku. Zaprosiła mnie do środka. Była spokojna, poszlismi do pokoju, było niezręcznie ale po jakimś czasie pękły lody. Rozmawialiśmy o tym co się stało i o naszej przyszłości. Głownie ja z nią bo on się niewiele odzywał.

Gość iza23zpolski
Okazało się, że wie o nas od jakiegoś czasu. Nie wiedziała, że jestem w ciązy i że czasem pomieszkujemy razem. Zaproponowała mi wspólne rozwiązanie i że mamy się nad tym zastanowić do świąt. Po powrocie czułam się dziwnie i zastanawiam się czy Jej propozycja ma sens. Jeśli się nie zgodzę, wszystko potoczy się klasycznie, to wiem, i sama będę wychowywać dziecko. On będzie musiał zrezygnować z pracy tutaj ze względu na rodzinę.

Gość no i jak to rozwiazanie
ma wygladac?

Gość HAHASIA
tak to jest, facet narozrabiał, a negocjują kobiety :O

Gość iza23zpolski
Mamy to przemyśleć i spotkać się na święta. Ja mam przyjechać do Nich a jeśli nie znajdziemy rozwiązania to do nowego roku mój facet, przepraszam, mężulek ma wrócić do swojego miasta i zrezygnować z pracy tutaj. Chodzi o zamieszkanie razem albo o podział życia w trójkę. Mogę się albo Ja i on przeprowadzić do Jego miasta albo Ona z dziecmi do mojego miasta.

Gość Zgadula dula
Ale co to za rozwiazanie?

Gość iza23zpolski
Muszę to na spokojnie przemyśleć. Może pojadędo Nich na Mikołaja na dwa dni i lepiej się z Nią zapoznam.

Gość a potwierdzam że
jakoś mi się nie chce wierzyć w tą historię:o mam kolezankę która za miesiac ma rodzić. stwierdziła zę wpadli z jakims gosciem z uczelni, o ciąży powiedziała mu przez tel, on jaksie dowiedział to oczywiscie kazał usunać i powiedział zę ją ma w nosie. kidy radziłyśmy jej zeby gnoja o alimenty podała to stwierdziła ze nie zna jego nazwiska i adresu:o pierwsze co śmierdziało to to ze nie znała właśnie jego danych. skoro nie znała jego adersu to tyłka mu chyba w krzaczorach dawała. drugie to to ze nie chciała od niego alimentów, mimo ze studiuje i jest na utrzymaniu rodziców:o no i to ze długi długi czas kręciłs ie koło niej zonaty koleś z wiochy obok. oficjalnie tylko się kumplowali a nieoficjalnie wszyscy wiedzieli ze ją bzyka.

Gość weź napisz
ze to podszyw bo nie wierze wlasnym oczom

Gość iza23zpolski
Rozumiem, że gdybym napisała o walce, nienawiści, szarpaniu się to byłoby normalne. Jeśli piszę o spokoju, rozsądku, zrozumieniu to jest nienormalne? Nie wiem co zrobię ale jeśli będę miała dobre stosunki z Jego żoną, On będzie mógł być ze mną i z Nią to co w tym jest złego? To, że komuś to nieodpowiada bo jest zazdrosny i zaborczy. Może w tej sytuacji wiem, że nie mogę mieć Go tylko dla siebie, Ona to wie, i możemy to obie zaakceptować.

nie wierze !! i nie rozumiem . . . A jeżeli nie widomo o co chodzi to chodzi o pieniadze . . . Myślę że nie kochasz jego, tylko to że cyt. chytry to on nie jest. Nie będzie Ci przeszkadzało, że będzie bzykał i Ciebie i ją ??

Gość iza23zpolski
Sama się nad tym zastawiam ale szczerze? Nie będzie. Czemu miało by mi przeszkadzać. Jeśli będzie szczęsliwy to czemu mam stać temu na drodze. On nie wybrał ani mnie ani Jej. Nie chcę Go na własność bo to nie jest zabawka. Jedynie zazdrość i chęć władzy nad drugim człowiekiem powodują, że może nas ranić jeśli może On być szczęśliwy. Ale to nie jest miłość.

Gość llukie
"Chodzi o zamieszkanie razem albo o podział życia w trójkę. Mogę się albo Ja i on przeprowadzić do Jego miasta albo Ona z dziecmi do mojego miasta" ale to jakies jest nienormalne rozwiazanie... nikt nie mowi, ze macie sie zrec, kłocic czy nienawidzic, ale zamieszkanie i zycie w roznych trojkowych konfiguracjach jest co najmniej dziwnym rozwiazaniem i chyba nie do konca przemyslanym... Tym bardziej w uklad wchodza 3 dorosle osoby, ktore maja skomplikowana sytuacje; zdradzona i zraniona zona, oszukiwana kochanka i maz-kochanek, nie do konca zachowujacy sie fair, ktory rozwiazanie problemu przeniosl na zone i kochanke. Plus dzieciaki z jego malżeństwa i twoje nienarodzone jeszcze. I co myslisz ze bedziecie sobie zyli jak wielka szczesliwa rodzina?

Gość iza23zpolski
Ale ja się nie czuje zdradzona. Trochę oszukana ale wybaczyłam. Co do przeprowadzki. Nie jest do zaakceptowania taka sytuacja, żeby On więcej przebywał tutaj ze mną niż z Nią. Dlatego albo razem tu albo tam albo oddzielnie. Jeszcze nie wiem czy to się uda ale czy klasyczne małżeśtwo zawsze jest udane. Jeśli wszyscy to zaakceptujemy to może się udać. Ludzi akceptują gorsze rzeczy kłamstwo, homoseksualizm, aborcje, notoryczne zdrady. Widzę, że skoro akcpetuję wolność i szczęście drugiego, jestem wyzbyta zazdrości i chęci posiadania to jestem nienormalna? Co z tego jeśli będzie z Nią spał? W niczym mi to nie ujmie.

Gość zaczynało się ciekawie
ale teraz to juz bohaterko pojechałas po bandzie 0/10 💤

Gość ofer ma
"Chodzi o zamieszkanie razem albo o podział życia w trójkę. Mogę się albo Ja i on przeprowadzić do Jego miasta albo Ona z dziecmi do mojego miasta." od jakiegoś czasu uważam że obecnie, w dobie liberalizmu obyczajowego powinna być dopuszczalna poligamia (a przynajmniej poligynia). ponieważ to mężczyźni odpowiadają za doskonalenie się gatunku to "najlepsi" powinni móc zgodnie z prawem mieć wiele żon. tym bardziej że obecnie kobiety pracują i często zarabiają więcej niż faceci więc takie układy są zupełnie realne. bądźcie przewidujące i znajdźcie większe mieszkanie coby za jakiś czas mogła do was dołączyć trzecia :D " nie do konca zachowujacy sie fair," niezłe :D facet zdradzał przez lata żonę a tu na babskim forum zamiast go zjebać jak psa laski piszą że "nie do końca zachowywał się fair". żenada :D "On nie wybrał ani mnie ani Jej." czy kobiety nie mają w ogóle godności? i jeszcze ośmielają się twierdzić że to faceci myślą tym co mają między nogami. :D

Gość iza23zpolski
Mozesz to nazywać jak chcesz. I nie rozumiem co to ma wspólnego z moją godnością? W przeciwieństwie do Ciebie sama zarabiam na siebie i staram się nikogo nie ranić. Widzę, że dla większości nie do pomyślenia jest taka sytuacja jak moja. Ludzie wolą nienawidzieć niż przebaczać i kierować się dobrem innych ludzi. Szkoda, bo to jest źródłem nienawiści między ludźmi. Nie można posiadać kogoś na własność ani być zazdrosnym o to co Jego spotyka bo to się nazywa egozimem. To wasza sprawa, że traktujecie swoich chłopów jak bezmyślną rzecz. Kiedyś takie sytuacje było normalne i nikt nie doszukiwał się w tym czegoś złego. Co się zmieniło w ludziach, że chcą mieć wszystko tylko dla siebie i drugiego człowieka? Wygląda na to, że Go bronię ale nie umiem myśleć inaczej.

Gość Nie wierze wlasnym oczom
Nie wierze, nie wierze. Nie wierze po prostu nie wierze. albo ta panna to jakas psychopatka, albo ktos pisze ladne bajki, co wydaje sie bardziej prawdopodobne. Zadna, nawet najbardziej anielska kobieta, wyzbyta agresji, nienawisci, i innych negatywnych uczuc, nie zgodzilaby sie na taki chory uklad :|

Gość Nie wierze wlasnym oczom
LOL !!!!!!!!!!!!!!!! Nie pisz o zdradzie, bo ten uklad, na ktory chcecie pojsc to nic innego jak notoryczne zdradzanie. Bedzie zdradzal i Ciebie i ja cale zycie ;) No ale przynajmniej bedziecie mogly sie wymieniac informacjami na temat tego, co wielki ksiaze lubi w lozku :) No przeciez najwazniejsze jest jego dobro i przyjemnosc :D

Gość iza23zpolski
Kiedyś ludzie tak żyli i nikt nie uważał tego za chore. Takie były zwyczaje, zwyczaje się zmieniają ale my chyba nie? Jakoś nie widzę nic dobrego w zmuszaniu faceta do zrobienia czegoś wbrew sobie albo w rozbijaniu rodziny. Rozumiem, że waszym problem jest wyobrażenie sobie współzycia kogoś bliskiego z kimś innym. Rozumiem, dzieci też są czasem zazdrosne o współzycie rodziców. Ale to tylko najzwyczajniejsza w świecie zazdrość i chęć posiadania dla siebie. Ja umiem o siebie zadbać i nie muszę się martwić, że będę zależeć od faceta.

Gość iza23zpolski
Nie widzę sensu w mówieniu o tym co robimy ze sobą w łózku. Jakąś ciekawską ani ekcybicjionistką nie jestem. Widzę, że już chora wyobraźnia bierze górę ;) I co gorąco się zrobiło, czy zazdrość zźera, że ktoś może być szczęśliwy inaczej niż wy. W głowie macie tylko zazdrość, zdradę ale jeśli nie robi się czegoś po kryjomu, akceptuje się, to nie ma ani zdrady ani zazdrości. Tylko, że dla was jest to trudne do wyobrażenia. Jeszcze nie wiem co zrobię. Nie zdecydowałam. Widzę, że w tym zakłamanym społeczeństwie będę musiała się ukrywać ze swoim życiem bo zaraz się znajdzie stado ludzi chcących mnie uszczęśliwiać na siłę swoim życiem.

Gość autorko...
po ile wy macie lat?

Gość Zgadula dula
pon wtor sroda w lozku ma go zona czwar piate sob Ty a na niedziele znajdzie sobie 3 :P Dobra bajka :D

Gość iza23zpolski
Zastanawia mnie to, że ani od Niego ani od Niej, ani od mojej najlepszej przyjaciółki nie spotkało mnie tyle wyzwisk co tutaj od obcych ludzi.

Gość teraz sobie
pewnie myślisz - ale ich zjechałam aż im w pięty poszło ? Po prostu nie ma co pisac i wogóle nie rozumiem po co zakładałaś ten temat ? Zeby nas zacofanym pokazac jaka to ty jesteś wyzwolona , tolerancyjnai nowoczesna ?Facet cie zdradzał , kłamał , oszukiwał , wykorzystał na koniec machnął dziecko a ty sobie planujesz jak będzie wyglądało wasze zycie w tym chorym układzie ? To ma byc nowoczesnośc i wyzwolenie ? Wolne żarty , to jest najzwyklejsza w świecie patologia :o

ja tylko nie rozmumiem po co nas pytasz co robić, jak i tak już postanowiłaś. Nikt z nas nie zgodziłby się na taki chory związek,a Ty się zgadzasz. Więc nie zakładaj takich topikow skoro pomocy nie potrzebujesz. A co do sexu przecież możecie się bzykać we trójkę ;/ apokalipsa!!

Gość leloszka
Kobieto Ty chyba jestes jakas chora. Skoro twierdzisz, ze zarabiasz na siebie i ze jestes niezależna to po cholere Ci ten kłamca? No nie zrozumiem tego.