Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciam__

JAK MAM PRZYTYĆ ??

Polecane posty

Tylko nei piszcie żebym się nawpierdalała na wieczór bo to nie działa niestety ;((( Jem dużo a kurde nie tyje ... Pomocyyyy .

Mam 175 a waże ostatnio 48 kg . Wyglądam jak anorektyczna jakaś ;(

no faktycznie mało ważysz. a ile gdzieś tak dziennie kalorii spożywasz? jeżeli dużo to szczerze mówiąc nie mam pojęcia czemu nie tyjesz. chociaż mój brat też tak kiedyś miał ale jak zaczął wpierniczac na noc jedzenie to przytył z czasem. ale on 0,5 kg makaronu duży sos i 0,5 kg mięsa mielonego sam zjadał. i to była jego pierwsza kolacja a pózniej były jeszcze kanapki no i oczywiście na obiad dużo tłustego jadł i ziamniaki z dużą ilością śmietany... wątpie żeby tobie takie jedzenie odpowiadało:)

Gość tu nic nie mA
ale przeciez jak bedzie jesc duzo i tłusto to moze jej sie odkładac duzo cholesterolu w zyłach a to przeciez niebezpieczna. Lepiej zaakceptowac stan w którym sie jest...i pomysl,,inne całe zycie sie odchudzają, mają depresje, czują sie okropnie po ciązy...a ty najprawdopodobnie nie utyjesz bo masz tak genetycznie:) a rodizce jak? szczupli??

No to opisze cały dzień co jem : 1 śniadanie - płatki na mleku z 2 łyżkami cukru , 2 sniadanie - w szkole 2 -3 kanapki z szynką serem serkim topionym czy co tam jeszce . W drodze ze szkoły do domu - batonik (Mars ;D ) lub chipsy . Obiad - Zawsze jest dwudaniowy - Zupa i np . kotlet schabowy , ogórki i ziemniaki . Podwieczorek - to co jest pod ręką : rodzynki , owoce , warzywka , bułka słodka ,sałatka to co akurat mam w domu . Kolacja - Kanapki 2x lub zapiekanki i opiekacza . Czasam jeszce jak sie ucze wieczorem podjadam coś tam ... No mi sie wydaje ze to dużo jednak ...

nie no ja tylko napisałam poprostu jak mój braciak przytył;) i wiem że to jest bardzo nie zdrowo... zreszta nawet mojego brata próbowałam namówic do zmiany nawyków żywieniowych ale on nie chce... mu takie coś pasuje.

ja bym np. od takiego czegoś zaraz przytyła:) masz na serio bardzo dobra przemianę materii. a ile masz lat? bo też z wiekiem możesz troche przytyc. to nie jest powiedziane że do końca życia bedziesz chudziutka:)

Mam 16 lat i od zawsze jestem taka chuda . Marze by ważyć 55 kg .

Gość antonima12
NIE JESTEŚ SAMA JA TYEŻ JESTEM bardzo szczupluyka. mam tylke samo wzrostu i tyle samo ważę ok. 50

Gość ciocia dobrarada
witaj w klubie. Mam 17 lat waze 47 kg przy wzroscie 165cm;( Boze...

Gość ciocia dobrarada
wiele zlego slyszalam o tym peritolu... ale mimo to chciala bym go brac i przytyc

Gość dziecko masz dopiero 16 lat
:O jeśli po urodzeniu dwójki dzieci w wieku około 40 lat będziesz ważyć tyle samo, to wtedy można mówić o problemie, ale na pewno nie teraz

Gość antonima12
Ja mam 15 lat w kwietniu skończę 16. mi też jest ciężko chodź jem na prawdę dużo ale tez nie mogę przytyć

Gość ciocia dobrarada
cene to bym jeszcze przeżyła...jak Ci się to udało że lekarz Ci to przepisał? co mu powiedzialas?czy sam z siebie przepisal?

Gość ciocia dobrarada
antonima- nie jestes sama....

Gość xzcxczxcczx
Ooo nie jestem sama ;) Mam ok 160 wzrostu, ważę różnie: 38-40. Nie mogę przytyć, jem normalnie...

Gość antonima12
ja osobiście brałam peridol i jeszcze to był metanabol i właśnie strasznie po nim urosłam a miał też skutki uboczne. można po nim być bezpłodnym

Gość ciocia dobrarada
kochane, niektóre nam zazdroszczą! ale i tak wole przytyc...nawet czasem cos do ubrania ciezko kupic, bo wszystko za duze...tragedia

Gość ah_te_kobiety
ok postaram się pomóc :) co prawda nie jestem dietetykiem ale miałem podobny problem co wy :) tylko jako facet, zgłębiając wiedzę odnośnie zdrowego odżywiania opracowałem swoją dzięki której udało mi sie przytyć 16kg w 2,5miesiąca :) u mnie jedzenie 5 posiłków dziennie nie wnosiło zmian wręcz przeciwnie, przyspieszyłem swój metabolizm co nie pozwalało mi tyć! znajomy trener doradził mi 3 posiłki dziennie bardzo obfite rano coś przyswajalnego mleko z płatkami owsianymi albo musli obiad co będzie byle dużo najlepiej ryże i makarony oraz białe mięso ewentualnie czerwone kolacja kanapki, twaróg półtłusty idzie w masę jak cholera ser żółty serki homogenizowane. Zastosowałem tą banalną dietę co poskutkowało nagłym przyrostem masy. Oczywiście u mnie dochodzą suplementy ale ja ćwiczę baardzo dużo, wam to nie jest potrzebne. Aha oczywiście nie chcecie mieć wielkich tyłeczków i boczków wiec polecam wam jakieś bieganie, albo podstawowe ćwiczenia aerobowe do wykonania w domu. Koniecznie koniec z czekoladkami w każdej postaci!!

Gość antonima12
też to znam a najgorzej jest ze spodniami tylko oryginalne;/

Gość ciocia dobrarada
dziękujemy panu;) postaram się jesc najwiecej i najczesciej jak tylko sie da;P

nie slyszlam ze po peritolu mozna byc pezplodnym. poszlam i powiedzialam lekarzowie wprost ze chce przytyc i bym chciala peritol na apetyt i spokojnie mi przepisala. a co do srodkow ubocznych jak zazylam pierwsza tabletke to tak mnie wzielo na sen ze ponad 6 godzin spałam dopiero poznij przeczytalam na ulotce ze 1 tabletke powinno sie brac na noc;)

Gość ah_te_kobiety
rany Boskie na co wam ta chemia!!!!!

Gość ciocia dobrarada
tez slyszalam ze sennosc ogarnia po tym;) kurcze a ile przytylas i jak dlugo bralas?

Gość antonima12
ja te tabletki brałam w jakiejś 5-6 klasie szkoły podstawowej