Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana75

jak tanim sposobem sprawic by w domu byl ladny zapach

Polecane posty

Gość diana75

wszystkie te spraye i air wicki dzialaja krótko i s adrogie:(

Gość griszka
W mandarynkę powtykaj goździki na gęsto-fajny zapach

Gość ciasto upiecz
to jest prawdziwy zapach domu a nie jakieś chemiczne świństwa rozpylać :P

Gość diana75
no tak to jest dobre ale do pokoju. ale chodzi mi o zapach w całym domu . i to nie tylko po umyciu podłogi ajaxem/ moze jakis sposób zolejkami eterycznymi>>>

Gość goździki w pomarańczy
zapach jak u dentysty :P

Gość kljgrcvbbb
ejjjjjjjjjjjj ja mam super pomysl zaraz napisze

Gość ble ble bla
rozgrzej piekarnik i kilka kropel aromatu do ciast , bedzie pachnialo ciastem :P

Gość kljgrcvbbb
kupujesz aromat jaki Ci sie podoba rozlewasz na blache w piekarniku i wlanczasz go:) efekt jest rewelka:) w domu pachnie jak w perfumerii:):)

no chodzi o aromat ,zebys pokropila nim piekarnik rozgrzany, bedzie pachnialo,. nie masz piec ciagle ciast !!!

Gość diana75
o to juz jest cos:) swiece zapachowe tez sa ok. np wanilia mmm cudny

Gość ufff
kiedyś oglądałam perfekcyjną panią domu i tam pokazywała by porozstawiać wszędzie na podstawkach sodę z kilkoma kroplami olejku eterycznego.Tanie ,a zapach podobno długo się trzyma.Sama jeszcze nie testowałam,ale jeśli któraś tak to niech napisze czy warto eksperymentować

- swieczki zapachowe - kadzidelka - ceramiczne pojemnikiz woda wieszane na kaloryferach ,wlewasz zapach i pachnie - pomarancze na kaloryfeach porozkladane tez pachna :D

Gość diana75
do uff ja sobie kupilam tą ksiazke ,,perfekcyjna pani domu' super porady są. kazda pani domu powinna miec taką w sowjej biblioteczce . o tym zapachu tez pisalo. ale nei próbowalam

Gość ania bania
daj sobie spokój ze sztucznymi zapachami,jest to trucizna dla organizmu.Mozna ich używac tylko czasami.Przede wszystkim dobrze wietrzyć mieszkanie,madarynka lub pomarańcz z gożdzikami jest dobrym pomysłem,bukiecik lawendy we flakoniku,nawilżacze na kaloryferze itp.Ja często gotuje z przyprawami to mam ładny zapach,ja taki lubię..Wzsystkie sztuczne spraye to szkodliwa chemia tak jak dym z papierosa a moze i gorzej...chociaż mało sie o tym mówi..

ja mam w pokoju w takiej dosyc duzej szklanej kuli zapachowe suszki, przywiozlam je z podrozy, juz 3 miesiac pachna, pieknie wygladaja, u nas tez takie dostaniesz :D

Gość kljgrcvbbb
tak na prawde to ten aromat i piekarnik to chwyt marketingowy jak deweloperzy spprzedaja domy albo pojedyncze mieszkanai zeby przciagnac klienta ze niby ladnie pachnie przytulnie itp i ludzie sie nabieraja wiec dziala:) polecam ten sposob:):)

Gość ja od dawna kupuje
Dekore zmieniam tylko zapach wkladu, ktory kosztuje ok 7 zeta a pachnie tak ok 6 tygodni. nie jest bardzo intensywny ale pachnie w calym mieszkaniu. polecam moja siostra kupuje bris-a ale nawet miesiaca to nie wytrzymuje a ma ustawione na 30 min, i kupila zapas o zapachu konwalii:O ochyda, duszny i zbyt intensywny.

Gość ufff
no ale pomarańczami musiała bym cały dom wyłożyć .Chciała bym by pachniało w całym domu ,a nie tylko w jednym pokoju

ja tez kupilam suszki w ikea i guzik nie pachna:(tylko ladnie wygladaja...

bo inaczej to zostanie Ci ten brise , co kilkanasci minut prysa, pachnie wszedzie, w Anglii w kazdym domu jest hehe, u nas juz tez wchodzi .

Gość diana75
a ten dekore jak wygląda. to jest do prądu wkład? a macie jakis pomysl na ładną blyszczącą podlogę pokryta gumolitem?

Gość ja od dawna kupuje
atk na marginesie, nasze babcie i mamy nie musialy stosowac zadnych "ulepszaczy zapachowych" kazdy dom mial swoj zapach:( uswiadomilam sobie wlasnie, jak bardzo tesknie za babcia i zapachem jej i... domu na wsi

ja wlasnie w angli takie lade suszki kupilam , ale tam sa pachnace i jeszcze mozna dokupicflakony do skropienia ich zeby pachnialy,sa sliczne

Gość diana75
do naoomi: kupisz olejki eteryczne w aptece, sama tam pracuje wiec mówie wam wybór jest ogromny. tylko chcialam wiedziec jak je wykorzytujecie:) sa rozane tymiankowy zdzrewa herbaciango lawendwoy jasninowy rozmarynowy itd

ja mam podloge podgrzewana w calym salonie i wlasnie ja umylam..tylko mop chyba troche walil czyms bo teraz smierdzi starym mopem ....jutro musze kupic nowy....

Gość ufff
kiedyś dodawałam do kąpieli .Teraz nie mam wanny więc tęsknię za nimi bardzo