Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedząca..................

ILE KOSZTUJE MANICURE?

Polecane posty

Gość bjkljgl
Zależy jaki - np. klasyczny french 30 zl.

Gość w moim miescie 25zl

klasyczny czyli pomalowany na jeden kolor? :O te ceny które podajecie, to za opilowanie i pomalowanie?

Gość bjkljgl
Klasyczny french to manicure np. beżowy z takim białym paseczkiem - naturalny kolor płytki jest dzięki niemu ślicznie podkreslony. French z ozdóbkami, np. namalowanym kwiatkiem czy nalepionym diamencikiem (po jednym na palec), to koszt około 35-40 zł. Na inny manicure, czyli zupełnie jednokolorowy, nie chodzę, więc nie znam ceny, ale myslę, że to coś około 25-30 zł. Na manicure kosmetyczka: zmywa twój stary lakier, prosi cię o namoczenie dłoni, suszy ci ręce, opiłowuje paznokcie na wybrany przez ciebie kształt (kwadrat, migdał), usuwa zupełnie lub tylko odsuwa skórki (też jak wolisz), nakłada odżywkę bazową, maluje paznokcie tak, jak sobie tego życzysz, nakłada utwardzacz. Koniec :)

tipsów nie chce, nie podobają mi się ok, to juz sie troche orientuje, ja chce cale paznokcie pomalowac na jeden kolor bez zadnych swiecidelek

Gość ga-stylistka
witam mam do sprzedania kompletny zestaw do zdobienia paznokci 609830583 tarnowskie gory i okolice

Gość gość
Ja regularne chodziłam do kosmetyczki na hybrydy co 3 tyg ale jak policzylam ile kasy na to idzie (ok 60 zl za kazdym razem) to pomyslalam ze przeciez moge nauczyc sie sama i kupilam sobie taki zestaw do robienia hybryd http://www.cosnet.pl/zestaw-do-manicure-hybrydowego-lampa-uv.html pooglaldalam troche tutoriali w necie i teraz robie sama. Polecam

Ja chodziłam do kosmetyczki na manicure hybrydowy i płaciłam 50 zł. Chodziłam co 3 tygodnie, mimo że odrost miałam po 2. A teraz kupiłam zestaw i robię sobie sama:) Warto było.

Gość gera

Warto rozejrzeć się za jak najlepszym salonem kosmetycznym, w którym wykonują manicure. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam wybrać się do maniq.pl Tam mają niezłe ceny i potrafią zadbać o paznokcie.