WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Rzuj me jaja jak czerwone żelki krindzowcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 1 Napisano 5 godzin temu Najlepsze są te malinki w cukrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 53 minuty temu, banująca kieuba pulsara napisał: Najlepsze są te malinki w cukrze czemu?, dla mnie blok ,mimo czerni jaką odbijał od Boskich pierwiastków cechowała filozofia Smakości samej, i bez odbić i bez wzdęć Chałwa po stu latach bezprawia ujawniła tylko zuchwałość samą a jest taki gatunek co przez całe życie siano je i wozi, lol Edytowano 4 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 4 godziny temu Czuć zwietrzalosc wyrobu czekoladopodobnego i naftaliny prlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 44 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Czuć zwietrzalosc wyrobu czekoladopodobnego i naftaliny prlu to nie tak, wszystkiemu winna jest obyczajność, bo kto by pomyślał, że to wszystko gładzi jedno i to samo Światło. Patrz, czekolada niby jest czarna i smakuje nieobyczajnie, bo taka jej natura, ale żeby czerń smakowała nieziemsko trzeba nieziemskiej Jasności to jak wyznanie - toczy mnie wiedza i się po mnie przetacza a po przetoczeniu czerń bielą odmienia i wszystko blaszcza Gdyby zaś tkwić w bezruchu i to jeszcze na granicy przemiany, trzeba byłoby jasno i wyraźnie szeptać rozgrzewając ośrodek fizyczny, łechtać ciepłotą fali głosu, jakby przyrównać do przejścia ze Świata czerni w Świat bieli, i licząc się z ryzykiem nawet ciemności wszechwładnej (ponęta jak ryba łowna), że to koniec ID Ja bym to porównywał do jabłoni i kija, chwytasz kij i rzucasz, coś spadnie albo nie, rzucasz aż coś spadnie a jak spadnie owoc doświadczasz blask Jasności, ten od góry spływa, przez listowie się przebija, plus słodkość jabłka, dla mnie mogłoby i czarne być i dojrzałe, ale kij ma dwa końce a ja dwoje oczu, inny scenariusz przewiduje dwoma końcami utratę naraz dwóch oczu, wtedy czerń jest niesmaczna mimo, iż blask mądrości jest ten sam i jak kuli czepiony wiedzą oświeca, to bym się zastanowił ale tylko wtedy, raz kozie śmierć Edytowano 4 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 4 godziny temu Zamien kijek na siekierkę i to jest cała tajemnica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Zamien kijek na siekierkę i to jest cała tajemnica Ty umiesz mnie czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: Ty umiesz mnie czytać. Siedzę na drzewie a stamtąd dobrze widać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach