Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

53 minuty temu, banująca kieuba pulsara napisał:

Najlepsze są te malinki w cukrze

czemu?, dla mnie blok ,mimo czerni jaką odbijał od Boskich pierwiastków cechowała filozofia Smakości samej, i bez odbić i bez wzdęć :classic_sleep: Chałwa po stu latach bezprawia ujawniła tylko zuchwałość samą :classic_dry: 

a jest taki gatunek co przez całe życie siano je i wozi, lol

Edytowano przez TnT

44 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał:

Czuć zwietrzalosc wyrobu czekoladopodobnego i naftaliny prlu

to nie tak, wszystkiemu winna jest obyczajność, bo kto by pomyślał, że to wszystko gładzi jedno i to samo Światło. Patrz, czekolada niby jest czarna i smakuje nieobyczajnie, bo taka jej natura, ale żeby czerń smakowała nieziemsko trzeba nieziemskiej Jasności😄 to jak wyznanie - toczy mnie wiedza i się po mnie przetacza a po przetoczeniu czerń bielą odmienia i wszystko blaszcza :classic_blush: Gdyby zaś tkwić w bezruchu i to jeszcze na granicy przemiany, trzeba byłoby jasno i wyraźnie szeptać rozgrzewając ośrodek fizyczny, łechtać ciepłotą fali głosu,  jakby przyrównać do przejścia ze Świata czerni w Świat bieli, i licząc się z ryzykiem nawet ciemności wszechwładnej (ponęta jak ryba łowna), że to koniec ID🙂 Ja bym to porównywał do jabłoni i kija, chwytasz kij i rzucasz, coś spadnie albo nie, rzucasz aż coś spadnie a jak spadnie owoc doświadczasz blask Jasności, ten od góry spływa, przez listowie się przebija, plus słodkość jabłka, dla mnie mogłoby i czarne być i dojrzałe, ale kij ma dwa końce a ja dwoje oczu, inny scenariusz przewiduje dwoma końcami utratę naraz dwóch oczu, wtedy czerń jest niesmaczna mimo, iż blask mądrości jest ten sam i jak kuli czepiony wiedzą oświeca, to bym się zastanowił :classic_unsure: ale tylko wtedy, raz kozie śmierć 🙂 

Edytowano przez TnT

2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał:

Zamien kijek na siekierkę i to jest cała tajemnica

Ty umiesz mnie czytać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się