Allan5 40 Napisano 6 godzin temu Nikt tu nie pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Bo wszyscy zasnęli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Bo wszyscy zasnęli Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie Wiedziałem że moja ulubienica żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Allan5 napisał: Nikt tu nie pisze? Zrozum ty Alan jesteś. Zmień imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Tam się nie da nic napisać i to wygląda jakby jakiś bot po kolei blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Wiedziałem że moja ulubienica żyje Ja w nocy dopięto odżywam ale ty to wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Ile można amatorów jeża mieć jednocześnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Allan5 napisał: Nikt tu nie pisze? Bo ten dział zniszczył kiedyś słynny kanadyjczyk w jukońskiej chacie. Który jest patronem kierowców karetki i odsiadywał sporo wyroków za kradzieże. Typ ma fantazje kazirodcze i ciągle pisze o kopaniu po brzuchu. No i jest prawiczkiem 🫤 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zrozum ty Alan jesteś. Zmień imie A to nie jest ten kierowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Tam się nie da nic napisać i to wygląda jakby jakiś bot po kolei blokował No blokują caly czas a temat o Asi leżaka się rozkręcał. Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Ile można amatorów jeża mieć jednocześnie? Ten Allan to stary troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Bo ten dział zniszczył kiedyś słynny kanadyjczyk w jukońskiej chacie. Który jest patronem kierowców karetki i odsiadywał sporo wyroków za kradzieże. Typ ma fantazje kazirodcze i ciągle pisze o kopaniu po brzuchu. No i jest prawiczkiem 🫤 Straszne i jeden człowiek to wszystko wykonał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No blokują caly czas a temat o Asi leżaka się rozkręcał. Ale od razu przylecieli za nami tutaj bo ma się tą charyzmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Ten Allan to stary troll Tu tylko takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Straszne i jeden człowiek to wszystko wykonał Masz czas siedząc w domu oklejony diodami to niszczysz.. O której wypływa statek z Jukonu do Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja w nocy dopięto odżywam ale ty to wiesz Mara też tak ma i znałem parę osób co dopiero wieczorem przestawali być zombie. Czyli Cię w nocy można zabierać gdzieś na randki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Bo ten dział zniszczył kiedyś słynny kanadyjczyk w jukońskiej chacie. Który jest patronem kierowców karetki i odsiadywał sporo wyroków za kradzieże. Typ ma fantazje kazirodcze i ciągle pisze o kopaniu po brzuchu. No i jest prawiczkiem 🫤 Jak ty go znasz A czy ma na imie Krzyś czy Hubert? I czy woli jeże czy biegającą nago po lesie zwierzynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Masz czas siedząc w domu oklejony diodami to niszczysz.. O której wypływa statek z Jukonu do Polski? Coś ci się pomerdało a ja nie pomogę , bo nie jestem psychiatrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Tu tylko takie Alan to jakiś dzieciak i erotoman gawędziarz. Coś ala Widuś. Ale Widuś seks beeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak ty go znasz A czy ma na imie Krzyś czy Hubert? I czy woli jeże czy biegającą nago po lesie zwierzynę A kogo obchodzi prawdziwe imię tej bestii. Kobieto cieniu kafe chłopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Alan to jakiś dzieciak i erotoman gawędziarz. Coś ala Widuś. Ale Widuś seks beeeee My tu samym seksem nie żyjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak ty go znasz A czy ma na imie Krzyś czy Hubert? I czy woli jeże czy biegającą nago po lesie zwierzynę Nie zna nawet prawdziwego imienia przez tyle lat , bo jest bystra inaczej . A Tobie z tydzień zajęło poznanie imienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Mara też tak ma i znałem parę osób co dopiero wieczorem przestawali być zombie. Czyli Cię w nocy można zabierać gdzieś na randki Można zacząć wcześniej randkę tak po południu żeby trwała do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak ty go znasz A czy ma na imie Krzyś czy Hubert? I czy woli jeże czy biegającą nago po lesie zwierzynę Co zrobił mu mój ojciec? Pisząc ciągle o nagości mam wrażenie, że coś nie tak z tobą. Ogarnij się babo. Dlatego nie będziecie mieć spokoju ani ty, ani ślepy z karetki. Tak. W górę bo nuda i śmierdzi przepoconymi onucami Widka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Alan to jakiś dzieciak i erotoman gawędziarz. Coś ala Widuś. Ale Widuś seks beeeee To idź i się ruсhaj patusko zamiast łazić za tymi którzy tobą gardzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: My tu samym seksem nie żyjemy Amboną i jeżami. Mam coś na taką okoliczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Alan to jakiś dzieciak i erotoman gawędziarz. Coś ala Widuś. Ale Widuś seks beeeee Skąd wiesz kim jest alan? Nie znasz człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skąd wiesz kim jest alan? Nie znasz człowieka Wiem. A co? Nie każdy jest tak głupi jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Co zrobił mu mój ojciec? Pisząc ciągle o nagości mam wrażenie, że coś nie tak z tobą. Ogarnij się babo. Dlatego nie będziecie mieć spokoju ani ty, ani ślepy z karetki. Tak. W górę bo nuda i śmierdzi przepoconymi onucami Widka Misery 🪓 🦵🦵bo z nami nie ma żartów tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach