Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espanolaaaa

Oglądacie dzisiaj Egzorcyzmy Emily Rose???

Polecane posty

Ja jeszcze nie wiem czy obejrze... Mój znajomy, niby odważny facet, a mówił mi, że przerwał oglądanie filmu w połowie... Naprawdę taki straszny ten film, czy tylko mój znajomy jest, wbrew pozorom, taki tchórzliwy:p??? Chciałabym później móc spokojnie zasnąć:p

Gość a na czym to
??

Gość ciekawskadziewucha
już oglądałam i polecam, nie taki straszny jak ciekawy

Kudcze , ja bym chciała obejrzeć , alee boje sie że sie dosłownie posikam w trakcie - do tchórzliwych należe .. :D

Gość ciekawskadziewucha
"Egzorcyzmy Emily Rose - dramat z 2005 r. w reżyserii Scotta Derricksona. Film powstał na podstawie prawdziwej historii Anneliese Michel, młodej Niemki, mieszkanki Klingenbergu, katoliczki, która zmarła 1 lipca 1976 roku po nieudanych próbach leczenia jej za pomocą leków psychotropowych."

to ja też se z pod kołderki pooglądam ;DD Jak jutro napisze to znaczy ze nie padłam na zawał . Czekajcie na moje posty !!

Gość tylko
dobry jest !

Gość eee tam nudny jak flaczki
z olejem :O Jakos sie uparli na te "horrory" najpierw house of wax a teraz to to :|

Gość hgcdert
ja se tyż popatsze :p

Gość a pile ogladaliscie
a egzorcyzmow nie przebolejecie?:|

ja ogladalam wczesniej...i przez pare nocy bylo fatalnie...daje do myslenia zwlaszcza,ze jest oparty na prawdziwej histori...i napewno dzis nie bede ogladac..nie chce czuc tego co ostanio...:(

Gość ciekawskadziewucha
Egzorcyzmy Emily Rose - dramat z 2005 r. w reżyserii Scotta Derricksona. Film powstał na podstawie prawdziwej historii Anneliese Michel, młodej Niemki, mieszkanki Klingenbergu, katoliczki, która zmarła 1 lipca 1976 roku po nieudanych próbach leczenia jej za pomocą leków psychotropowych. Scenariusz filmu napisali Scott Derrickson i Paul Harris Boardman. Oparto go na książce "Egzorcyzmy Anneliese Michel" autorstwa prof. Felicitas D. Goodman, antropologa kultury, religioznawcy i językoznawcy, która badała sprawę tajemniczej śmierci Michel. http://pl.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel

Gość rrr09
ogladalam pare razy i podobal mi sie;) polecam

"a pile ogladaliscie a egzorcyzmow nie przebolejecie?:|" Kto oglądał ten oglądał ;P Ja to tylko Hellreisera z przymusu obejrzałam i resident evil co mi sie podobał ..

Gość rrr09
ona brala jakies psychotropy, gambutrol czy cos takiego

Gość egzzorcyzmy są oparte na
faktach i to dodaje im strasznosci. pamietam bylam na tym w kinie oj jest duzo lepszy efekt a kiedy obidzlam sie w nocy i spojrzalam na zegaraek a dochodzila 3 (kto obejrzy film bedzie wiedzial o co chodzi) no to powiem wam ze mialam niezlego stracha. ogolnie filmik bardzo polecam

Gość karolina z pindolina
jestem fanką horrorów. Oglądanie sprawia mi przyjemność bo czuje adrenalinkę i lubie się bać:) Ale nigdy w życiu już nie obejrzę egzorcyzmów:o Wystraszyłam sie jak diabli:o Mój facet też do tchórzliwych nie należy, nie lubi horrorów bo mówi, ze to glupoty i tylko go śmieszą. Skusił się obejrzeć egzorcyzmy i też w połowie wyłączył. Drugą część obejrzeliśmy razem w dzień, żeby było mniej strasznie.

Naprawdę tak to ludzi rusza? Juz mnie chyba rec bardziej ruszyl albo rezyserska wersja pokoju 1408 :p

Gość pokój 1408
też oglądalam i rzeczywiscie rezyserce sie nie udal, to byla jedan wielko bajka

Gość ciekawskadziewucha
ja zostawiłam na noc włączony komp po tym filmie ( bo cos sciagałam) I nagle tak bez niczego właczył sie monitor sam ! O godzinie własnie 3 , potem juz nie zasnęłam. Szok przezyłam

A myslicie ze egzorcyzmy to naprawde na faktach? No ludzie, to jest sto razy przepisane, przeinaczone... To tak jak z biblia, ktora tez ponoc na faktach jest.

ciekawskadziewucha --- pewnie ruszyła sie myszka ... Matko Bosko niestrasz mnie bo ja już słyszałam o tym że o trzeciej sie budzą ludzie po tym filmie ;(((((((... może jednak nie obejrze ...

Chyba się jednak zdecyduję obejrzeć... Najwyżej nie będę spała przez parę nocy, no i przynajmniej pójdę dziś spać przed 3:p