Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaSyna

JEST KTOŚ KTO CHCIAŁBY KUPIĆ UŻYWANY WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY?

Polecane posty

Gość MamaSyna

Chciałabym sprzedać wózek. To jest wózek głęboko-spacerowy. Kolor: ciemna czekolada z żółtym (takim jak skórka banana) - czyli piękne połączenie. Wózek używany 10 miesięcy, ale nie dość często. W zestawie z wózkiem jest nosidło z budką wkładane do wózka dla noworodków. Cieplutki śpiworek. Wymienne przody: -zabudówka, -pałąk, -blat z dziurką na kubeczek. Do tego jest folia przeciwdeszczowa na cały wózek oraz moskitiera. Wózek jest na 4 pompowanych kołach. Z tyłu za budką ma zapinaną kieszonkę, na dole obszerny kosz na zakupy. Posiada 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa. Jest też torba do zawieszenia na przedzie oraz parasolka - lecz te dwie rzeczy są delikatnie uszkodzone: tzn. w parasolce wyszły mi dwa druty (ale nic nie jest podziurawione), a w torbie urwał się pasek (ale to jest do przyszycia). Jak się można domyślić to nie jest wózek z gondolą, skro posiada nosidło - co uważam, a jego zaletę, gdyż nigdy nie wiadomo jakie urodzi się dziecko i czy szybko z tej gondoli nie wyrośnie. Tutaj jeśli dzieciątko wyrośnie z nosidła, można je usunąć i wozić w śpiworku w tymże wózku - opieranie rozkładane na prosto. Waga całkowita: ok.12kg Chętnych więcej informacji lub zdjęć zapraszam do rozmowy. PS: lepiej by było gdyby były to osoby z pobliża od Katowic do Częstochowy bo wtedy można by było odebrać wózek osobiście. Jeśli jednak będzie ktoś z daleka to jakoś byśmy wykombinowali jak to przesłać:)

Gość anuleczka111
Masz moze fotke zdjecia wozka?I jaka cena ?

Gość MamaSyna
Podaj maila to tam prześlę Ci zdjęcia. To będą zdjęcia z osobistej fototeki:) ponieważ nie robiłam mu zdjęć samemu (ale oczywiście mogę zrobić w każdej chwili jeśli zainteresują Cię szczegóły). Nad ceną się zastanowimy.

Gość MamaSyna
Albo najlepiej poczekajcie proszę chwilę - pójdę zrobić mu zdjęcia i zaraz je tu wrzucę. Dosłownie 15 minut:) Może być tak?

Gość MamaSyna
Zainteresowanie zniknęło? :(

Gość lula...
FOTE dawaj

Gość fdhxghdxd
a gdzie fotki? i cena

Gość fdhxghdxd
przede wszystkim jaka to marka wozka?

Gość fdhxghdxd
tak w ogole to chetniej poprzez allegro kupuje

Gość MamaSyna
Fotki będą za 10 minut. Już zrobiłam a teraz muszę je pozrzucać. Na allegro mogę go wystawić - nie ma problemu. Może być też z ręki do ręki:) Proszę o chwilę cierpliwości jeszcze bo dużo ich narobiłam. To poróbcie sobie coś tam jeszcze:)

Gość fdhxghdxd
no i?

Gość MamaSyna
No i kurde dużo tego:)

Gość MamaSyna
Nie złośćcie się, nie zapomniałam - przecież to mnie zależy na sprzedaży:) Chcę wrzucić wszystkie by jak najlepiej przedstawić Wam wózek.

Gość fdhxghdxd
wrzuc 2-3 na fotosika to na poczatek wystarczy

Gość fdhxghdxd
napisze Ci ze zadziwiajaco lekki jest ten wozek jak na gleboko spacerowy dlatego mnie interesuje

Gość MamaSyna
Hmmm czy on taki lekki to ja nie wiem:P Choć dla kobiety to i 8 kg będzie ciężko:)

Gość MamaSyna
No dobrze to powiedz jakie zdjęcie na początek Cię interesuje najbardziej? Wnętrze, zewnątrz, koła, nosidło.... ?

Gość fdhxghdxd
zewnatrz wersja głeboka i spacerowa i cena

Gość MamaSyna
Gość nie ma nic nie ma niczego
ja nie chcę kupić

Gość liliii
czy to jest jeden z tych kretynskich wozkow w ktorym dziecko siedzi wygiete w pałąk? :-O

Gość MamaSyna
Gość MamaSyna
Co to znaczy, że dziecko siedzi wygięte w pałąk?:O Nie pytajcie na razie o cenę bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że nie chcę dużo, ale mogę iść na ustępstwa:) Ale to jest rozmowa z osobą ewentualnie zainteresowaną. Zaraz dam kolejne linki. PS: wiadome, że zaraz się znajdzie mnóstwo osób, które na przekór skrytykują ten wózek bo ze złośliwości nie będą chciały żebym go sprzedała:O

Gość MamaSyna
Ło jeju a po co od razu taka rozmowa. Ok, proszę zaproponuj cenę, którą byłabyś w stanie dać.