Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaSyna

JEST KTOŚ KTO CHCIAŁBY KUPIĆ UŻYWANY WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY?

Polecane posty

Gość MamaSyna
Gość heheheheh
co to za sprzedawanie jak ceny nie ma...żałosne...pewnie chcesz kupe kasy i głupio ci napisać ile chcesz....głupia baba..a wózek brzydki

hehe nowy kosztuje okolo 400-450 zl wiec pewnie jakieś 250- 300? mamo syna?

Gość MamaSyna
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1b7e018538d41267.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e76e088a1e610958.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b50957db32457b58.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1afffe630121b050.html To już ostatnia partia zdjęć:) Nie wiem co jeszcze można sfotografować w tym wózku. Ok podam Wam cenę jaką bym chciała. Nie podawałam wcześniej bo się normalnie Was boję :P , bo Wy tak potraficie naskoczyć na człowieka... ech. Myślałam o przedziale 400-450zł. Podkreślę, że sam śpiwór na allegro to 80zł. Ale to jest tylko cena wstępna:D

Gość MamaSyna
MamaMani no to gratuluję jeśli znalazłaś nowy za 500zł:D Ja nie miałam takiego szczęścia. Ale nie upieram się przy tej cenie, bo zależy mi na sprzedaży:D I darujcie sobie wulgaryzmy i obraźliwe słowa, bo nie po to zakładałam taki topik, żeby się wyzywać z prostakami.

mama syna tak przegladam allegro i ogladam te wozki i patrze w jakich sa przedzialach cenowych. jakiej firmy on jest?

Gość allegrołazik
mamo syna ja kupiłam na allegro taki całkiem niedawno

Mamo synka, wkleiłaś link, gdzie dają wózek i śpiworek gratis :) Za taki wózek więcej jak 300 zł nie dostaniesz. Własnie dlatego, że za 450 można kupić nowy, z osłoną, miękką gondolką, folią i śpiworkiem :)

Gość MamaSyna
No przecież mówię, że się nie upieram:) A co do MaMani to zauważyłam , że ona zawsze służy "dobrą" radą tam gdzie nie potrzeba:O Nie mam nawet szansy się wybronić, bo co nie powiem to i tak będzie źle. Ten wózek, który pokazała MaMani jest po prostu okropny (miałam okazję widzieć go na żywo i pooglądać z każdej strony). Jak dla mnie niedobry materiał, jest niski, w środku ma tak sobie - ale to kwestia gustu. Jest bez porównania z tym co ja oferuję, no ale cóż. allegrołazik: no i z tym mogę się zgodzić:)

Gość allegrołazik
powiem tylko tyle ze ten sprzedawca którego reklamuje Mamani ma 6 neutrali a wszystkie za słabej jakości wózki

mama syna poprostu przegladam wózki na allegro bo sie zastanawiam nad takim na porzadnych kólkach bo moj chicco to porażka. I ci napisalam co o tym myśle. obejrzalam twoj i kolorki fajne ale cena taka ze moge miec nowy na gwarancji nie wiem o co sie obrazasz.

acha ja nikogo nie reklamuje :) poprostu wkleilam pierwszy lepszy link z podobnymi wozkami.

Gość MamaSyna
MaMani nie obrażam się głupolu:) Po prostu skoro nie chcesz kupić to po co robić wszystko, żeby inni też nie kupili, a ja nie sprzedała?

Gość jhkkj
ja mysle ze 300 to max jaka to firma?

Gość jhkkj
na allegro sie musialabys sie okreslic z cena

Gość jhkkj
mamo syna-napisz wyraznie jaka to irma-bo na koszu pisze z boku ale jest zalamanie i nie do odczytania

Gość jhkkj
a musisz to podac bo wlasnie trzeba sie rozeznac na allegro-kazdy szuka okazji faktem jest ze Twoj wozek jest zadbany

Gość MamaSyna
A się złożyła, że właśnie weszłam na komputer:) No koszu jest napisane JACKMAR. Nie wiem czy to firma czy nazwa wózka bo już nie pamiętam:) No i znalazłam na allegro:) Muszę się wycofać z ceny, którą podałam bo widzę, że teraz są promocje z tymi wózkami ;) (a ja zapłaciłam trochę więcej). Założę na siebie stryczek, no ale cóż:) Pokarzę Wam:P Tu jest promocja (co prawda bez śpiworka, nie w takich ładnych koloroach no i bez alumfelg:P) no ale jest: http://www.allegro.pl/item482625361_mega_zestaw_vajper_dodatki_nowy_profil_zobacz_sam.html Tu macie też (bez tych samych atutów hehe): http://www.allegro.pl/item483478254_super_ekskluzywny_luksusowy_wozek_vajper_gratisy.html Wybór jest Wasz - wiadomo.

Gość jhkkj
lepiej zeby ci sie sprzedal z odbiorem osobistym bo przesylka takiego wozka masakra i cena i pakowanie

Gość MamaSyna
No właśnie wiem, dlatego zaznaczyłam to na początku:)

Gość ja jak sprzedawalam
to pakowalam w 2 kartony po rowerech gorskich wozek za ktory zaplacilam 850 sprzedalam za 370

Gość ja jak sprzedawalam
koszty wysylki wyszly 50 zl -sporo dlatego podzielilismy po polowie z kupujacym-ale moj wozek wazy 18-20 kg

Gość katarina to ja
kupiłam identyczny wozek w komisie w stanie idealnym za 250 zł i jestem niezadowolona.............strasznie ciezki