Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

MA KTOŚ DO CZYNIENIA Z LAKTATORAMI???

Polecane posty

Jestem już w 38 tc.WIem, że po porodzie będę musiała odciągać mleko na weekendy, bo mam zajęcia na studiach. I w związku z tm mam pytanie - jaki laktator będzie dla mnie lepszy - ręczny czy elektryczny??? no bo w domu wiadomo - lepszy elektrczny, ale na uczelni chyba lepszy ręczny, no bo co jeśli baterie siądą? czy któraś z was ma doświadczenie z laktatorami? ja miałam przy pierwszym synku taki najzwyklejszy za 35 zł ale odciągałam bardzo rzadko, więc mi wystarczył choć do najwygodniejszych to on nie należał. Bardzo proszę o jakieś linki i ewentuaalnie ceny takich latkatorów.

ja mam do sprzedania laktator. Akle nic ci o nim nie opowiem bo go uzywalam niecaly tydzien a pokarmu wtedy nie mialam. mial byc na pobudzenie laktacji... no ale nie wyszlo.

Absolutnie polecam elektryczny- chyba cie cholera wezmie, jak bedziesz musiala odciaga recznie. Inne mamy to potwierdzaja- wiekszosc nie kupilaby drugi raz recznego. Najlepsze ma firma Medela- w szpitalu polecali, polozna miala taki dyzurny tez z tej firmy. Dlatego tez taki kupilam i bylam bardzo zadowolona.

ja mialam przy mani medele z pompką. o jeny nigdy wiecej! moze elektryczny jest fajny ale nie ten z pompką bo do niego trzeba miec minimum 3 ręce !

Gonia, polecam Medela Mini Electric. Bardzo dobrze \"wysysa\" - jedyna wada, trochę warczy :) ale tak to spoko, no i tańszy od tego aventu, ma regulowaną siłę ssania, jest naprawdę ok!!!

Gość a co myślicie
o Babyono?

Gość tragedia umieram
ja miałam chicco, ręczny, mleka duzo, az ręce bolały!!!! nastepny kupie elektryczny. pojdziesz do łazienki na przerwie i sciągniesz mleko jaki by nie byl, nie martw sie

Ja mam avet ręczny i bardzo fajnie i szybko ściągał pokarm. Kwestia dojścia do wprawy, Też tak jak Ty ściągałam pokarm jak jechałam na zajęcia. No i w szpitalu jak miałam nawał sprawdził się bardzo bobrze.

ja miałam ręczny tommee tippee i byłam zadowolona z elektrycznym nie miałam do czynienia więc nie wiem czy lepszy czy gorszy, przy pierwszym dziecku miałam taki zwykły baby ono taki z tzw gruszką i ten nie nadawał się do niczego.

ja mialam medele swing, polecam z cala pewnoscia sciagalam nia pokarm przez ponad 6 miesiecy-moj syn nie chcial ssac piersi i sprawdzila sie...