Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mattik 84

Pytanko do kobiet! Umówiłem się na randkę z dziewczyną przez internet i.........

Polecane posty

Gość Mattik 84

Spotkaliśmy się dzisiaj o 18. Poszliśmy do pubu. Rozmawialiśmy przez 3h i przypadła mi do gustu. Mówiła o trwałym związku, że nie interesują ją przypadkowe znajomości. Ja też chcę dziewczyny na stałe. Wypiła 3 piwa, ja wypiłem 5. Pytała się o moje mieszkanie (mieszkam sam na swoim).... jak mam umeblowane itp. Powiedziałem żartem że może przyjść do mnie bo mieszkam 5 min spacerkiem od tego pubu. Podłapała to i powiedziała że chętnie. Poszliśmy do mnie. Później szybko się wszystko zaczęło toczyć. Położyła się na łóżku i powiedziała że jest bardzo wygodne. Później się całowaliśmy na łóżku i.... przespaliśmy się. Po numerku, ona wstała i zaczęła się ubierać. Zapytałem się jej, gdzie jej się tak spieszy i może zostałaby u mnie na noc. Ona jednak stanowczo powiedziała że nie, musi wrócić do domu. Zaproponowałem jej kolejną randkę, jutro - że chętnie pójdę z nią do kina. Powiedziała tylko że będziemy w kontakcie tel. i wyszła. Co o tym kurde sądzić? Zupełnie nie wiem jak to odebrać? Ona będzie miała ochotę na kolejną randkę, czy lepiej o tym zapomnieć? Nie spodziewałem się zupełnie że tak będzie wyglądała randka z nią, myślałem że kobiety są jednak bardziej powściągliwe. Ale było fajnie. Chyba nie rozumiem kobiet:(

Gość dodatek na swieta
no chyba cie wykorzystala....

Gość Desmina
miała ochotę sie poseksić i tyle zastanów sie warto wchodzić w głębsza znajomość z laską, która sama bez oporów włazi do wyrka ? pewnie nie tylko tobie....

Gość Mattik 84
Tak myslicie? :( Dodam, ze na szafce polozyla 100zl. Po co?

Gość milytvardziel.
hahaha :D niezła z niej dziewczyna skoro na pierwszej randce dupy daje :D rzucaj i nie czekaj :D

Gość zgwałciła cie
po czym zostawiła:o to typowe dla lasek z neta:p

Gość zimne dziady listopady
luz :D wykorzystała Cie jak nic :D

Gość Marta* leniwiec
kobiety z netu są :o :o :o

Gość dodatek na swieta
ale mina!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potraktowala cie jak dziwke!!!

Gość rri3
"zastanów sie warto wchodzić w głębsza znajomość z laską, która sama bez oporów włazi do wyrka " za to on mial opory, zeby sie z nia seksic 💤 Oboje sa "latwi" i sa siebie warci.

Gość Mattik 84
Nie rozumiem tej sytuacji. Wcześniej od 2 tygodni pisaliśmy do siebie, dzwoniliśmy i troszkę ją poznałem. Bardzo chciałem dziewczyny na trwały związek, a ona tak siebie przedstawiała. Spodobała mi się i podobnie jak ja myślała - takie odniosłem wrażenie. Ale teraz po tym nie wiem co dalej sądzić. Nie wiem co to wszystko miało znaczyć.... wymknęło mi się to wszystko z pod kontroli.... o co chodzi? ja nie wiem

Gość dodatek na swieta
z drugiej strony i sex miales i jeszcze zarobiles - niezle :-)

Gość Marta* leniwiec
ej, nie kraść mi imienia mego podszywaczu przebrzydły

Gość Mattik 84
Dla mnie to wszystko bez sensu jest! Po co było gadać tyle.... nie rozumiem tego. Może źle to odbieram. Może jestem taki fajny że ona nie mogła się powstrzymać:) I po dotknęły ją jakieś wyrzuty i dlatego tak szybko się zwinęła. Może jutro sama zadzwoni i zapyta się o której do tego kina i na jaki film?

Gość Desmina
rri3 "za to on mial opory, zeby sie z nia seksic Oboje sa "latwi" i sa siebie warci." jak suka nie da, pies nie weźmie

Gość Mattik 84
Ta osoba która napisał o 100zł zostawionych na szafce - to nie ja. Ktoś się podszył.

Gość rri3
Desmina - przestan pieprzyc glupoty.

Gość dodatek na swieta
masz zamiar oddac jej kase??

Gość Marta* leniwiec
ja bym nie oddawała, alpoprosiła o dopłatę chyba, ze kiepski byłeś

Gość Desmina
wal się rri3

Gość Mattik 84
Nie wiem co napisać. To się tak jakoś stało, wyszło w miarę naturalnie. Zdecydowanie jak dla mnie za szybko, ale mam kolegę który też z dziewczyną na pierwszej randce się przespał i są od 2 lat razem. Nie ma na to reguły, tak myślę.

Gość woiwoj
ona chciała wybadac teren i cie sprawdzic i może cos się jej niespodobało

Gość woiwoj
powinieneś był ją odprowadzić,a pewnie nie zrobiłeś tego,skoro tyle u ciebie była zadbałeś o to aby dziewczyna napiła się kawki herbatki coś zjadła,czy tak o głodnym pysku ją trzymałeś,do tego może masz brud w mieszkaniu to źle dziala na kobiety

Gość dodatek na swieta
wiadomo nie ma reguly.. tylko czekac....

A co tu nie rozumiec, byla namietna atmosfera i sie jej poddaliscie, jesli sie sobie spodobaliscie i oboje chcecie tego samego to macie szanse na stworzenie zwiazku.

Gość dodatek na swieta
to strasznie dziwne ze tak sie przejales..

Gość chinska
skad jestes? jestes sam? tzn singiel? czy skok w bok?

radziłabym się przebadać. z każdym tak robi. to taki typ kurewskiej rasy. mówiła co chciałeś usłyszeć. pytanie tylko jakiego weneryka miała w sobie . ale naiwni i łatwi jesteście. przykro mi.