Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikołaj 24

Dziewczyna coraz czesciej popija alkohol i nie mozna jej nic powiedziec

Polecane posty

Gość Nikołaj 24

Jak cos mowie to od razu slysze ze nie jestem jej ojcem czy nawet matką. I ze jej nie rozumiem ona nic zlego nie robi:-o Nie mozna jej nic powiedziec bo zaraz slysze ze jestem idiota, nie umiem sie bawic i mam sie zastanowic nad soba bo ona zawiodla sie na mnie:-o Nie chce by wpadła w alkoholizm bo niestety jej mama jest alkoholiczka ale nie mozna nic powiedziec bo jest krzyk i zlosc a pozniej jest obrazona :-o Co robic ?

to bardzo prawdopodobne że zostanie alkoholiczką , można napisać , że alkoholizm \"ma się w genach\" tak jak niektórzy z pokolenia na pokolenie topią się w butelce :)

Dziewczę po prostu lubi dać w \"palnik\" :) \"To jest jak szósty zmysł, nic z tym nie zrobisz\", musiałaby sie chyba gdzie indziej urodzić...:)

jak często....? popija np. przy imprezie jedno piwko czy pije aż padnie...? aż padnie a kolega smutny bo najczęsciej odpada po 3 kolejce:)....Smutne ale chyba kolego Twoja kobieta ma cie kompletnie w d....., ze tak sie brzydko wyraze, powienienes Nia troche potrzasnac.....!!!!!11

oderdobe>>> :D już o późniejszym seksiku nie wspominając :) a tak na poważnie to jeśli ty jej zwracasz uwagę a ona ci odpowiada , że się na tobie zawiodła to normalne nie jest :o