Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

czy gdzies pojawia sie Szczalka??

Polecane posty

Gość Prosze odpowiedz szczałeczko
O ja skorzystam i Kochana szczałko.. mam taki problem..otóz.. ciągle śnią mi się sny z moim byłym, przeważnie są to sny w których mówi że nei kocha, że nie chce ze mną być, w których mnie rani, nieodzywa sie itp.. jakieś jego dziewczyny ( chodz podobno dizewcyzny niema), a dziisja dodatkowo sniło mi się że on szuka podobno dziewczyny w serwisie sympatia i wogole na gadu..co to oznacza.. czy podświadomość daje mi sygnal żebym przestała o nim myśleć bo tak jest??Dodam że bardzo sie zranilismy wzajemnie.. mam dużo żali do Niego:(

yuummmm, właśnie wstałam :D wsuwam sernik na sniadanie i czuję się gwiazdą, topiki o mnie już z rana :D ... rana(?) hahha

a prawie ;) zrobiłam całą blaszkę takiego bez spodu za namową mojego M i teraz jesteśmy dzięki temu bardzo szczęsliwi :D:D:D napisałam Ci na maila Żono ;)

Prosze odpowiedz szczałeczko : Myślę, że tak, Twoja podświadomość się pogodziła z Waszym rozstaniem. To dobrze. Im rany są cięższe tym więcej czasu potrzeba by się otrząsnąć i wyzwolić z przeszłości. będzie dobrze. trzeba czasu ;)