Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazyboy66

OWSIKI KONIEC JUZ Z NIMI

Polecane posty

Gość lazyboy66

Witam. Zauważyłem,ze ludzie wstydzą chodzić sie do lekarza gdy zachorowali na owsiki przeciez to jest normalna choroba taka jak rak,grypa czy inne.Niestety większość nadal niemoze sie przełamac i zostaje w domu zarażając innych.Może część osób która przeczyta ten temat wyleczy sie.Jest alternatywa aby kupić lek który działa w tydzien przez internet. http://allegro.pl/item488790959_zentel_koniec_z_owsikami_i_pasozytami.html Wiem z własnego doświadczenia że bardzo pomaga i po tygodniu już mamy problem z głowy bez chodzenia do lekarza.Pozdrawiam

Gość IRONIZACJA
Ja też nie rozumiem BRUDASÓW, którzy nie CHODZĄ do LEKARZA po receptę na OWSICĘ. Bo tylko BRUDASEM można nazwać kogoś, kto łazi z robactwem w dupie od miesięcy, nie mówiąc już o całych LATACH! To trzeba mieć czelność, żeby być w kółko ZAROBACZONYM! Szlag mnie trafia - ja rozumiem tych, co chociaż PRÓBUJĄ się leczyć i biorą się za swoje dupy. Ale śmierdzieli, co wypisują w sieci posty: "pomoocyyy nie pójde do lekaarza" to aż mi żal, ja pie...le, średniowiecze! Świnie i brudasy, zarobaczone! Do lekarza się idzie a nie neta swoimi zasranymi problemami z ROBALEM zaśmieca!!! Domowe sposoby to sobie można w dupe dosłownie wsadzić a złotymi receptami naszych babć to te robale jeszcze PODETRZEĆ ot, co a fe, flejtuchy jedne i laski, co wchodzą swoim facetom do łóżka z zarobaczonymi piz...mi tudzież w dupie się kotłuje od OHYDZTWA a taka laska jeszcze kur...mać ma czelność z brudną DUPĄ do wyra komuś się pchać!! Ja bym takiej brudasce ręki nie podała. DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo nie przejdzie.

Gość kontra ironizacji
ty masz za to brudną gębę........... ale niestety w jednym masz rację.... wszyscy którzy podejrzewają u siebie ten problem niech idą do lekarza. Samo się nie wyleczy musicie zacząć dbać o siebie i o innych