Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albi-ona

święta za miesiąc

Polecane posty

Gość albi-ona

nie wiem dlaczego, ale święta mnie już nie cieszą tak jak kiedyś; kiedyś czekało się na Wigilię, świeta, choinkę kolędy, a teraz.... łapię sie na tym, że dekoracje w sklepach mnie drażnią; mam męża, dziecko, wiecznie jesteśmy zabiegani, mało czasu... jak jest u Was? Przeżywacie te Święta? Może osobom bardzo wierzącym i praktykującym jakoś inny wymiar ma to wszystko? Nie krytykujcie mnie , proszę tylko o Wasze wypowiedzi.

Gość ja tez nie czuje juz na pocztk
u listopada widzialam w jednym sklpie jubilerskim taka ogrlmna choinke,mikolaja na wystawe,swiatelka jak zyrandole,tez nie czuje swiat wcale,kiedys na nie czekala,a teraz to co jest na swietach to mamy na co dzien

Gość I co oszukujesz kłamczuszku
Miesiąc i dwa dni!!!!!!!!!!!!

Gość Cupcake
mnie nie cieszą, mojej córki nie cieszą, męża nie cieszą. nad córką ubolewam najbardziej, bo będąc w jej wieku wigilia i prezenty to były chyba najwspanialsze godziny mojego życia, mimo umieszczonego w paczce okropnego swetra. święta obecne, to nie to, co dawnej niestety.

Gość a lot like love
nie to, co dawniej, bo teraz te bachory zamiast czegoś pożytecznego życzą sobie komputerów, ipodów, play station i komórki za dwa tysiące. wczoraj byłam przerażona, kiedy matka wybierała dla swojej dziewięcioletniej córki najnowszy model nokii, a ta jeszcze kręciła nosem, bo zamiast nokii mogła mieć ps2. katastrofa, przykro patrzeć, potem się dziwią, że te dzieciaki nie potrafią cieszyć się z najmniejszych rzeczy :o

Gość Nie mam własnego nicku
A ja komórkę mam już starą parę długich lat, niewymienianą. Da się dzwonić? da. Na co do diaska 9-letniemu dziecku taka komórka? lalką niech sie jeszcze bawi póki może :/.