Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avcha

Świeca na odzyskanie ukochanego.. stosowal ktoś??

Polecane posty

Gość avcha

Świeca na odzyskanie Ukochanego - jedna świeca z czystego wosku - 9 szpilek z czerwonymi główkami - ołówek Naznacz ołówkiem 9 części na świecy. Trzymaj zapaloną świecę w lewej ręce, a prawą wbij szpilkę w jej pierwszą część, wymawiając przy tym: Wosk jest silniejszy od woli...*. Rozkazuję ci, ...*, byś do mnie wrócił bez oporu. Nie będziesz miał spokoju, gdziekolwiek jesteś, póki do mnie nie wrócisz. Wrócisz do mnie ciałem i duszą, bo ja tak ci rozkazuję i niech się tak stanie. Dokonuj tego zabiegu w ciągu dziewięciu dni. Pamiętaj, by zgasić świecę, gdy stopi się do zaznaczonej kreski. * W miejsce kropek wstaw imię ukochanej osoby.

Gość anka baeanka 2 kije
ale mnie normalnie rozbawiłaś:D:D:D:D:P ktos na serio wierzy w takie pierdoły??:D:D;

Gość nikaka
Skąd te czary?? Wypróbowane? Działąją? Już pędze po świece z wosku...

Gość nikaka
podejrzewam,ze wszystko terzba jeszcze w jakiej okreslonej porze zrobic.. północ? :) :)

Gość avcha
nie, trzba to zrobić na statku płynacym na Tasmanię

ale skąd bo jak statek połynie z burkina faso i jest obciążony trzema słoniami grającymi w karty to może nie zadziałać, bo jakby nie patrzyć kapitan statku kochający się z szympansicą i pingwinem może spowodować że jednak czar zostanie odbity od lustra wody i w wyniku rozproszenia spowoduje powrót ery dzieci kwiatów:P

Gość doszczętne zidiocenie
to co piszesz po co ma do Ciebie wracac ktoś cie porzucił wytłumacz mi to bo nie rozumiem istoty tej ceremonii jak odszedł tzn ze mu nie pasujesz że po prostu szuka innej że Ciebie nie kocha no to zamiast czarowac żeby wrocił czaruj żebys spotkala kkogoś z kim będziesz szczęsliwa i kochana

Gość gość
Rozstawaliśmy się kilka razy, on zawsze wracał, aż w końcu pojawiła się inna. Co gorsza, to była moja koleżanka z pracy :( Dla mnie oznaczało to w zasadzie koniec życia. Dotknęłam dna, ale resztkami sił zaczęłam szukać sposobów na odzyskanie go. Przypadkiem znalazłam ogłoszenie strony http://urok-milosny.pl i postanowiłam skorzystać. Był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił a ja wstałam z kolan.

Gość gosiuniuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!

Gość gość
Gosiuniu dzięki za podpowiedź koleżanka ma strasznie wredną teściową,zrobimy zrzutkę i poproszę o podobny zestaw hemoroidy i żeby ją posmakował pies sąsiada ! A dla ukochanego,,,poproszę o ...żeby emanował szczęściem i radością ,bo takiego go lubię najbardziej :)

Gość gość
Jaa tam w zadne swiecie nie wierzę, jak mam problem to pisze do mojej wróżki Sofii, jej porady zawsze mi pomagają i super naswietla motywy dzialania innych ludzi. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Świece,wróżby,czary,uroki to wszystko grzech śmiertelny.Przykład "Od lęku do uwielbienia" you tube Anna Kuraś.Ona też zasiegała porad wrozek i tym podobne rzeczy,zobaczcie jak szatan walczył o jej duszę.s

Gość gość
Otwieram swoje serce na miłość. Otwieram swoje serce na bliskość z drugą osobą. Coraz pełniej uświadamiam sobie jak to pięknie jest mieć obok siebie bliską ukochaną osobę i razem z nią dzielić się szczęściem i miłością. Dlatego juz teraz otwieram się na miłość. Otwieram swoje serce na wspaniały związek z idealnym dla mnie partnerem, związek pełen miłości i ciepła. Otwieram się na związek, ktory słuzy najwyzszemu dobru mojemu i innych. Z zachwytem uświadamiam sobie, Ze zasługuję na najwyzszej jakości związek przewyzszający moje najśmielsze marzenia. Zasługuję na szczęście oraz miłość najwyzszej jakości. Dlatego juz teraz przebaczam wszystko moim byłym partnerom. Wiem, ze teraz Bog ma dla mnie coś znacznie lepszego od tego co było wcześniej. Uwalniam się od zalu. Uświadamiam sobie, ze wszystkie dotychczasowe doświadczenia były mi potrzebne po to, by coś zrozumieć i pojść dalej. Juz teraz pozwalam sobie doświadczać wolności, swobody i spontaniczności w związku i daję je mojemu partnerowi. Wolność, swoboda i spontaniczność słuzą nam, są dla nas korzystne i bezpieczne. Wiem, ze najbardziej atrakcyjny dla mojego partnera jestem właśnie wtedy, kiedy jestem sobą, dlatego z łatwością i przyjemnością przejawiam się w moim związku. Z radością uświadamiam sobie, ze pozwalając sobie na związek nie muszę z niczego rezygnować. W moim związku czuję się spokojnie, bo wiem, ze moj partner jest dla mnie zyczliwy i jest po mojej stronie. Jestem doskonale bezpieczny, kiedy jestem z moim partnerem. Wiem, ze zawsze jestem przez niego chciany i kochany. Pozwalam sobie, by był przy mnie partner, ktory w pełni ze mną harmonizuje. Uświadamiam sobie, ze i ja jestem idealnym partnerem dla mojego ukochanego partnera. Z zachwytem odkrywam, ze jestem jego spełnionym marzeniem. Kocham mojego partnera i cieszę się z tego jaki jest. Nie czuję w sobie zadnej presji, by go zmieniać. Akceptuję go w pełni takim jaki jest i juz teraz uwalniam się od wszelkich oczekiwań, zalow i pretensji wobec mojego partnera.

Gość gość
Rytuały najlepiej odprawiać samemu ale trzeba wcześniej zasięgnąć opinii eksperta, mnie pomogła wróżka ze strony wrozkadiana.pl

Gość gość
No i jak z tą świecą...pasowała?Było miło?Weszła ci cała? :D