Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

Ja też nie oglądam. Moja matka katuje od dawna, a ja nie trawię zupełnie:P

Alidzi ja też nie oglądam!!!Ja siedzę na necie a mężuś ogląda film! Dorcia ja jeszcze nic nie kupuje bo nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec, mam tylko to co dostałam tez śliczne ciuszki niektóre nawet nie używane

Dziewczyny trzeba sie uczyć spokoju i cierpliwości bo już coraz mniej czasu nam zostało, tak bym chciała być dobrą i cierpliwą matką a ze mnie taki nerwus, chociaż itak już widzę maleńką poprawę, (mniej krzyczę :-)) trochę przy tym remoncie nerwów było ale już zluzowałam.

Kochane, ja się zmywam po prysznic a potem - jak co czwartek - na kryminalne zagadki - na AXN. Bardzo lubię i do pólnocy jestem wyłączona a potem grzecznie spać :) Życzę wam dobrej nocki!

Alidżi ja też kiedyś byłam nerwowa dopuki nie poznałam swojego męża- bardzo cierpliwy i potrafi mnie uspokoić

wielkie dzieki za odpowiedź. A powiedźcie mi jeszcze co sądzicie o rozmiarze 56? bo ja mam jedno body, reszta od 62. Tak polecała mi koleżanka, której synek w 56 nie mieścił się nawet zaraz po urodzeniu a i 62 nosił góra miesiąc;p Wydaje mi się takie rozwiązanie bardziej rozsądne i praktyczne- chyba że wypowiedzą się doświadzczone mamy:)

RHM śliczne kwiaty od męża na Twojej stronie...uuuu...i te frezje :)ślicznie pachnące :) ...dobranoc :)...wogóle fajny blog ;)

Spadam jakąś kolację zjeść i chyba spać, bo padniętam dziś okrutnie.. Dobrej nocki!

RHM mój małżon też mnie przywraca do porządku w sprawach zakupów, też mówi że teraz można w każdej chwili wyskoczyć i kupić nawet w nocy jak coś się okaże bardzo niezbędne. martusia mnie to chyba musiałby w kaftan :-) Zelka widzę, że masz nadmiar energii, może wpadłabyś do mnie u mnie tyle roboty a ja mam takiego lenia że głowa mała a mój ukochany nie dość że maluje to jeszcze sprząta.

KOTECZEK19833 właśnie oglądałam wyprawkę Majeczki i ubranka są cudne. Ubranka pozostałych dziewczyn również są piękne. Niektóre z Was już tyle ciuszków mają, a ja dopiero 2 sztuki. Co prawda nie znam jeszcze płci i to dlatego, a po drugie miałam kupować już po półmetku ciąży choć po kilka sztuk, by potem naraz dużo kasy nie poszło. Ale jak zobaczyłam te dwa ciuszki to nie mogłam się oprzeć. Nie są nowe, kupiłam je używane ale za oba zapłaciłam tylko 7 zł. Jeśli chodzi o łóżeczko, wózek i inne rzeczy to jak na razie oglądam tylko i nie mam pojęcia co byłoby lepsze. Łóżeczko chciałabym większe z szufladą z możliwością przerobienia na łóżko dla starszego dziecka. Takie oto mi się podoba. http://www.allegro.pl/item556878335_lozeczko_dzieciece_z_komoda.html i http://www.allegro.pl/item558426733_lozeczko_dzieciece_z_komoda_okazja.html ale same zobaczcie jakie ceny. 700 zł to dla mnie za dużo. Na razie tyle bo i tak się rozpisałam :-)

Koteczek nie strasz :-( Dorcia ja też myślę, że 62 jest OK bo jak się dzidzia urodzi 58 to 56 już się nie założy. Dziewczyny a co do tego nawału pokarmu to słyszałąm że prysznic pomaga (się go pozbyć)

dzieki Wam! Czyli dobrze robie:) Wiecie co najchetniej to bym cały czas zakupy robiła dla maleństwa, choć nie znam jeszcze płci, ale kupuję uniwersalne. Zresztą ja i tak mam taki gust, że najbardziej mi kremy, beże i brązy pasują :)

Dziwnie, ja jestem po dwóch operacjach (inwalidka) jedna na woreczek , druga na żylaki i odrazu kazali mi sie kąpać. Po woreczku się bałam na początku ale po żylaczkach to spoko się kąpałam wiadomo że bez leżenia ale normalnie moczyłam.

Dorocia dobrze, że ciuszki dla dzieci są kolorowe bo mi najbardziej czarny leży i stwierdziłąm że wózek musi być czarny ale może mi się odwidzi.

Ja sie jeszcze wstrzymam z ciuszkami bo jak bedzie dziewczynka to przeważy kolor różowy.Chociaż jak oglądam na allegro to ciężko mi się powstrzymać

Koteczek a ciebie jak cieli (jeśli można spytać) w poprzek czy w zdłuż?

Właśnie rozmawiałam z małżonem, troszkę go podpuściłam i mówię że wy już macie wszystko a my jeszcze nic, no i po remoncie coś będziemy pomału kupować ale raczej przewijak, pościele może jakieś ciuszki no i trzeba wkońcu za wózkiem jechać pomacać wybrać poczytać i zdecydować, chcę mieć to z głowy bo jak będzie już ciepło to mam zamiar na działce leżeć do góry wentylem a nie po sklepach jeździć.

Alidżi--->> ja też preferuje czarny, i brązowym ale z czernią dla dziecka się powstrzymam. Mój brat miał popielaty wózeczek dla synka i bardzo mi sie taki podobał- stonowany, nie brudził się tak, więc chyba też za takim będę patrzeć. A ciuszki jakie mam dla dzidzi to są białe, kawa z mlekiem, beżowe i czerwone - czyli wszystko w moich klimatach;)

Uuuuuuuu współczuję mężowi ale ty masz go przynajmniej przy sobie. Ja narazie też swojego bo jest na L4 symulant jeden ale wybaczam bo w słusznej spawie chce cały urlop zostawić po urodzeniu małej żeby jak najdłużej z nami być. A co myślicie o łóżeczku turystycznym, czy dziecko może w nim spać cały czas ? bo się tak zastanawiam coś tego typu np. http://www.allegro.pl/item586442579_modne_lozeczko_turystyczne_capella.html

Koteczek ja tez tego dla dzieci nie lubię fajne są zielenie, kremy pomarańcze ostatnio limonka. Nie przepadam za czerwonym ale z fajnymi dodatkami nie jest źle.

Koteczek w butach :-) a tak serio to jak w czym, że jeszcze ciuszków nie mam?

nad kolorm jeszcze nie myslałam ale wzór mi się podoba! Dla mnie takie łużeczko bedzie wygodą bo mam mamę dość daleko wiec jakbym miała turystyczne to dzidzia miałaby gdzie spac nawet na gościach

martusia ja jeszcze decyzji nie podjełam narazie się zastanawiam, podobają mi się turystyczne, można przenieść i dzidzia się nie uderza.