Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Go艣膰 ofer ma
"a co do inteligencji piszacych na tym topiku kobiet- no c贸z, zdarza sie" a znasz t臋 prost膮 i star膮 jak 艣wiat prawd臋 偶e krowa kt贸ra du偶o ryczy ma艂o mleka daje? albo t臋 fraszk臋 o dzwonie kt贸ry dlatego jest g艂o艣ny 偶e wewn膮trz pr贸偶ny?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kr贸wka ..
od kr贸w to si臋 od*****馃槧 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weqfds
"kobieta miala dbac o dom, otaczac rodzine cieplem, delikatno艣cia. teraz to sie pozmienia艂o, cywilizacja itd, kobiety robia kariery, sa niezalezne. i super, tak jest lepiej, gdy ludzie maja rowne mozliwosci. ale nie zmienisz ludzkiej psychiki i rozr贸偶nienia p艂ciowego" wlasnie, kiedys miala dbac o dom, a teraz nie dba, bo robi kariere, ale nadal liczy na pieniadze faceta, a nie swoje. Tylko sie cieszyc :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to pilnuj swoich fanek
kominczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofer ma
"te, cwaniak co sie mnie czepiasz?" jak to co. jestem zawistnym ma艂ym draniem i ciemn膮 jesienn膮 noc膮 zakradam si臋 z pilniczkiem i robie rysy na pomniku :D przynajmniej si臋 staram ale mi si臋 pilniki szybko t臋pi膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on123456
\\\'\\\'mi ma艂a nie chce mi si臋 czyta膰 tych wszystkich bluzg贸w, wi臋c odnios臋 sie li i jedynie do tematu: a co si臋 dziwisz? kobiety potrzebuj膮 poczucia bezpiecze艅stwa (r贸wnie偶 materialnego), nie lubi膮 nieudacznik贸w i leni, natomiast pociagaj膮 je m臋偶czy藕ni zaradni, obrotni i inteligentni. i wcale niekoniecznie nie chodzi tu tylko o kas臋- ale o pewne typowo m臋skie cechy charakteru, jak np. umiej臋tno艣膰 zarobienia tej kasy z wykorzystaniem swoich talent贸w niech wreszcie skonczy si臋 to poklepywanie nieudacznik贸w i leni po ramionach i wmawianie 30-latkom graj膮cym w playstation na garnuszku u mamusi, 偶e s膮 m臋scy i maj膮 bogate 偶ycie wewn臋trzne \\\'\\\' zatrzyma艂em si臋 na wypowiedzi mi ma艂a bo zawarte w niej stereotypy 艣膮 obra偶liwe i smutne.Mam kolege ratownika medycznego.Ten zawod jest jego pasj膮 .Zawsze go interesowa艂y te sprawy-pierwsza pomoc itp :). Jeszcze w liceum by艂 wolontariszem w pck(zabespiecza艂 imprezy masowe,robi艂 pokazy z p-pom. w szko艂ach itp.).Zrobi艂 licencjat z ratownictwa medycznego,Pracuje w pogotowiu jako rat-medyczny.Spe艂ni艂 swoje ma偶enie... Nie jest jak膮艣 ciot膮 czy nieudacznikiem,fajny facet z niego.Nie mieszka na garnuszku mamy...no tak ale zarabia nieca艂e 2000zl. Pomy艣l bo nie ka偶dy zawod daje nie wiadomo jak膮 kase,a osoba wykonujaca ma艂o zaropkowy zawod nie musi byc jakas ciot膮...... To co napisa艂a艣 by艂o poprostu smutne...niektore kobiety tak mysla....heh :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie kompromituj si臋 ..
ofer ma - owszem tu si臋 z Tob膮 zgodz臋 ... Mam wra偶enie, 偶e komiczne, to jedyny inteligentny facet tu na forum ... Reszta to szkoda gada膰 ... :O Reszta musi hara膰 na kas臋, bo lec膮ce na inteligencj臋, musz膮 sobie odpu艣ci膰 ... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofer ma
"przynajmniej si臋 staram ale mi si臋 pilniki szybko t臋pi膮" no i prosz臋, sam widzisz 偶e 艂atwo nie mam :D : "ofer ma - owszem tu si臋 z Tob膮 zgodz臋 ... Mam wra偶enie, 偶e komiczne, to jedyny inteligentny facet tu na forum ... "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
Cos jest zlego w graniu na playstation? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on123456
mi ma艂a chodzi艂o mi o to 偶e nie kazdy ma艂o zarabiaj膮cy facet to mamisynek bez perspektyw..kolega to tylko przyk艂ad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale sfrustrowanych
bab i tak tu wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migotkaaaaa
ratownik medyczny jest ma艂o zarabiaj膮cy i bez perspektyw. Tego si臋 nie ukryje. Przecie偶 mu nawet kredytu mieszkaniowego aktualnie nie dadz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofer ma
komiczne, ty jeste艣 jak horacy kafeterii, powiniene艣 sobie zmieni膰 stopk臋: Exegi monumentum aere perennius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
"ale jak sie zarabia ZA MALO, za ma艂o na pewne minimum, to trzeba albo zmienic prace" To podaj ile (dla ciebie) znaczy minimum i nie bedzie nieporozumien

Udost臋pnij ten post

Tak si臋 nie da 偶eby mo偶na by艂o mie膰 co si臋 chce (te偶 pieni臋dzy) Jak kto艣 zarabia 2000 z艂 to znaczy 偶e pracuje i zas艂uguje na szacunek. I jak ma dobr膮 dusz臋 to na pewno znajdzie warto艣ciow膮 dziewczyn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie kompromituj si臋 ..
Mo偶e za rzadko tu bywam, bo jeszcze nie odkry艂am innych inteligent贸w tu bywaj膮cych ... :) Je艣li s膮, to si臋 ciesz臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
nie zwracaj sie do mnie dziecko, malolato :D i wyraznie napisalem, ile wg ciebie, wiec nie wyskakuj z tekstem, ze dla kazdego co innego. :o zreszta, juz nie pisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
Cartoon Network - czyzbys zarabial 2000? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
ale my mieszkamy w Polsce, ty za granica, bo sobie tu pewnie pracy nie moglas znalezc. Jesli facet zarabia 2000, kobieta 1500, to maja lacznie 3500, niezle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
gdzie ja pisze o rodzinie 4-osobowej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
zreszta, biorac pod uwage srednia krajowa, to polska rodzina nie zarabia duzo wiecej, niz te 3500

Udost臋pnij ten post

Ja nie pisze o soie bo akurat w moim przyapdku pieni臋dze nie maj膮 znaczenia. Mowie o tych normalnych chlopakach co zaczynaja 偶ycie i nie zarabiaj膮 od razu 6000 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjhgfdry
pfff, to oczywiste ze autor ma racje, kobiety wola bogatych facetow bo mysla ze facet bedzie wydawal n anie wieksza czesc forsy, ale to sami faceci zachecaja je do tego!!!! przedstawiajac sibie jako atrakcyjny=bogaty jakis czas temu pisalam na kafe ze po studiach chce nmiec wlasne mieszkanie , prace i forse i dopiero powazny zwiazek, a nie ze ze jak ktos tu pisal "usamodzielnienie sie kobiety to przeprowadzic sie z domu rodzicow do domu faceta" no i zostalam zjechana ze jestem dziwna, materialistka!!! chce miec wlasna forse-materialistka kobieta chce forsy faceta-materialistka, bo dobra droga miao byc oczywiscie przeprowadzic sie do faceta czyli powinna chyba zyc powietrzem i nic nie potrzebiwac by bylo ok :O a to oferma tak goraco wtedy sie produkowal, a dzis rownie goraco udowadnia ze baby to materialistki, oferma ty jebany hipokryto, wypierdalaj przegrancu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
Cartoon Network - dla ciebie nie maja znaczenia, ale dla tych pieprzonych szmat tak. Wiec jesli chcesz miec dziewczyne, musisz zarabiac 3 srednie krajowe. mi ma艂a - gdyby kazdy mial takie zdanie, to malo kto zakladal by rodziny, i spladzal dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eq
"jakis czas temu pisalam na kafe ze po studiach chce nmiec wlasne mieszkanie , prace i forse i dopiero powazny zwiazek, a nie ze ze jak ktos tu pisal" to powodzenia. Dorobisz sie tego wszystkiego majac 30-kilka lat i okaze sie, ze brak jest wolnych i fajnych facetow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsasa...
oferma si臋 zawsze produkuje na takich tematach:D ale od 33 letniego prawiczka nie wymagam normalno艣ci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on123456
''I nie piszcie, ze inteligentny = bogaty poza artystami- wolnymi ptakami, tak w艂asnie jest '' ''niech wreszcie skonczy si臋 to poklepywanie nieudacznik贸w i leni po ramionach i wmawianie 30-latkom graj膮cym w playstation na garnuszku u mamusi, 偶e s膮 m臋scy i maj膮 bogate 偶ycie wewn臋trzne '' Zrobi艂 licencjat z ratownictwa medycznego,Pracuje w pogotowiu jako rat-medyczny.Spe艂ni艂 swoje ma偶enie... Nie jest jak膮艣 ciot膮 czy nieudacznikiem,fajny facet z niego.Nie mieszka na garnuszku mamy...no tak ale zarabia nieca艂e 2000zl. faktycznie, idealne porownanie. praktycznie to samo w obu wypowiedziach. i z kim tu gada膰 '' zaprzeczas sobie..

Udost臋pnij ten post