Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

a ja mysle ... posłuchaj.. ja nie napisalam ,ze on się taka kobieta zainteresuje.. tylko odnioslam się do tego,ze takie kobiety się interesują nim... czyzbys nie potrafila czytać ze zrozumieniem?

Gość a ja myślę tak
a ja wygrałem życie, widać niewiele wiesz o wychowaniu dzieci. rok przerwy?a potem opiekunka? dziecko potrzebuje matki przez pierwsze parę lat życie. a nie przez pierwsze kilka miesięcy.

On zarobi 2000 ona 1200 i już jest 3200. Przy oszczędnym trybie życia starczy na jakiś fajny urlop gdzieś w Polsce i na jakieś rzeczy typu telewizor czy pralka na raty

Gość kocham go wciaz bardzo mocno
Carton to, ze trafiales na szmaty nie znaczy, ze masz uogolniac

", widać niewiele wiesz o wychowaniu dzieci. rok przerwy?a potem opiekunka? dziec" to już są twoje fanaberie :O i post PRLowskie relikty :P na tzw. zachodzie kobiety jakoś sobie radzą i nie wyłączają się na 8 lat z życia zawodowego

Gość a ja myślę tak
to nie są moje fanaberie. byłam opiekunką dla dziecka, w moim otoczeniu jest dużo małych dzieci, młodych matek i widzę istotną różnicę w rozwoju dzieci, których matki po paru miesiącach wracają do pracy, oddając dziecko obcej osobie...a w rozwoju dzieci, których matki są z nimi aż np. nie pójdą do przedszkola w wieku, dajmy na to 5ciu lat. nie pisz mi tu o tym co się dzieje na zachodzie, bo mnie to nie obchodzi, obchodzi mnie rozwój mojego dziecka..

ale co wy sie tak burzycie, ze ktoś pisze,że wszystkie kobiety to kurwy itp... mnie to nie rusza, bo kurwą nie jestem... a to,że facet jakichś tak sobie pisze.. trudno... ma takie prawo... skoro tak uwaza niech sobie dalej zyje z taką swiadomościa.. carton....to o tobie, żeby była jasność.. ja po tym wszystkim co przeszłam z facetem powinnam tez stwierdzić,że wszyscy jestescie popaprańcami, prostakami, kurwiarzami i kłamliwymi świniami.... A JEDNAK TAK NIE UWAŻAM.. OT MIAŁAM PECHA,ŻE TRAFIŁAM KIEDYŚ NA DUPKA... ALE TO PRZECIEZ NIE TY NIM BYŁEŚ.. WIĘC DLACZEGO MIAŁABYM TAK SADZIC O TOBIE????

Gość ofer ma
"obchodzi mnie rozwój mojego dziecka.." no i oczywiście własne, leniwe i wygodne, dupsko.

Ja ona urodzi to będą musieli mocno zacisnąć pasa. Rodzina może pomóc. Zawsze można odłączyć kablówkę, nie włączać telewizora. Żyć bardzo oszczędnie. Za 2000 można wyżyć żyjąc tak oszczędnie jak się da.

Gość a ja myślę tak
cartoon network, oczywiście, że można. i wolałabym życ tak oszczędnie i spędzać czas z dzieckiem, niż iść do pracy i pozbawić je matki.

Gość TAKA PRAWDA
16:23 [zgłoś do usunięcia] ofer ma "przecież tyle albo i mniej to zarabia 60% polaków i jakoś żyją i są w zwiazkach" co nie zmienia faktu że większość kobiet marzy o "normalnym" facecie, czyli takim któy zarabia z 10 razy tyle. TYLE ZE TAKI CO TYLE ZARABIA MOZE MIEC NAJLEPSZE LASKI WIEC NA OGOL MA W DUPIE WIEKSZOSC KOBIET

"Za 2000 można wyżyć żyjąc tak oszczędnie jak się da. " można jeżeli dostało się dom/mieszkanie w spadku :D 🖐️ w innym wypadku się nie da... albo rodzice mają dużą chatę :D wiec to nie tak prosto... niby żyć się da ale... przydało by siędużo wiecej. Tylko nie taką metodą "facet zarboi a ja przyjdę na gotowe" :classic_cool:

"w rozwoju dzieci, których matki są z nimi aż np. nie pójdą do przedszkola w wieku, dajmy na to 5ciu lat. " a gdzie w tym ojciec? Pewnie ma aw zębach kasę przynosić co? :O bo o wpływie ojcie na rozwój dziecka to pani zapomniała... ale racja, nieszczęśnik pracując na żonę i dziecko, jak w XVII wiecznym kieracie nie ma czasu nad "jestem zmęczony", "idę na nadgodziny", "dziecko nie przeszkadzaj bo tatuś śpi"

prawda jest taka,że nalezy być w zyciu niezaleznym , nie oglądać się na pieniądze partnera, męża... rodziny... nieważne ile się zarabia.. ważne ,ze nie jest się niczyim pasożytem...

Gość ofer ma
"TYLE ZE TAKI CO TYLE ZARABIA MOZE MIEC NAJLEPSZE LASKI WIEC NA OGOL MA W DUPIE WIEKSZOSC KOBIET" no a gdzie ma mieć jak się przekonał że dopóki tyle nie zarabiał to był traktowany jak jakiś odrzut. i to nie przez jakieś gwiazdy a przez zupełnie normalne dziewczyny. a teraz co? ma uwierzyć że nieoczekiwanie zobaczyły w nim interesującego człowieka i nie ma to nic wspólnego z jego dochodami? zauważmy że skoro doszedł do czegoś własnym wysiłkiem i inteligencją to taki głupi nie jest.

Gość podłoże_genetyczne
gówno prawda, to jest po prostu dzisiejszy przejaw doboru naturalnego, kiedyś trzeba było być silnym i umieć polować żeby zapewnić rodzinie byt, dzisiaj wystarczy mieć w porfelu bo wsyzstko co kiedyś zdobywało się z wielkim wysiłkiem kupujesz za śmierdzące papierki hehehe

Gość bvs
"2000 to porzadny zarobek ? chyba dla jakiegos ciecia ktory pracuje w biedronce czy innym lidlu" pochwal sie, ile ty zarabiasz

Gość bvs
"i co z tego ze bedzie ruchal jak pozniej zadna go nie bedzie chciala bo wyrobi sobie nie przyzwoita opinie" zaraz zaraz, a kto inny, jak nie kobiety twierdza, ze przeszlosc nie ma znaczenia? "nie lepiej sobie znalezc jedna fajna dziewczyny i wykorzystywac razem z nia swoje wyksztalcenie i pieniadz i wspolnie dąrzyć do wytyczonego celu" jedna dziewczyne, z ktora WSPOLNIE wydawac beda JEGO pieniadze. Super, kazda by tak chciala. Tylko gdzie byla ta jedna-jedyna, kiedy autor nie zarabial duzo?

Gość ze przeszlosc nie ma znaczenia
ICH PRZESZŁOSĆ I TO Z KIM SIĘ PUSZCZAŁY I JAKIEGO HIVA ZŁAPAŁY

Gość weqfds
autorze, "odkryles" prawde, ktora kazdy juz zna. Kobiety to kurwy i jebane materialistki. Kazda leci na forse, tylko niektore nie maja warunkow fizycznych. Pieprza glupoty o o osobowosci, ale i tak rozgladaja sie za majetnym facetem. Dlatego jak masz okazje, to uzywaj sobie, ale z zadna sie nie zwiazuj. Bo po co? I tak odejdzie do bogatszego, jak bedzie miala okazje. Kobiety to kurwy i tak nalezy je traktowac.

Gość weqfds
A te laski co pierdolą o tym, ze to facet ma utrzymywac rodzine, powinno sie na miejscu pozbawiac zycia. Chca rownouprawnienia, ale nadal facet ma wszystko robic, a one tylko na kanapie lezec. Bo przeciez raz czy dwa w ciagu calego swojego zycia zachodza w ciaze i potem przez 3 lata musze je wychowywac. To prawie cale ich zycie. A tak naprawde sa tak tepe, ze nie moga znalezc pracy za wiecej niz 1000zl.

Gość a facetom nie podobają
się tuczniki i deski więc i tak zostaniecie same :classic_cool:

Gość ml mała
leće na obrotne pakistańska kabany i ich budki z kebabem za 100 funtów

Gość weqfds
Jarek_84 - w koncu trzeba nazywac rzeczy po imieniu :classic_cool:🖐️ mi mała - byle co jesz i byle co gadasz:D mylisz sie co do mnie. Napisalem tylko prawde. Chcecie bezpieczenstwa, to same idzcie na porzadne studia (a nie studiujecie jakies dupne kierunki) i idzcie do pracy. Teraz sa takie czasy ze kobiety same sobie moga zapewnic bezpieczenstwo. Ale po co, lepiej znalezc bogatego faceta i robic z siebie dziwke 🖐️

Gość browar dla weqfds

Gość Do mnie tez ostanio
wydzwianiają dziewczyny,m ktore wcześniej nawet na mnie spojrzec nie chcialy, bo mi sie troche lepiej powodzi. Spotykam sie z nimi, bo co to szkodzi, ale seksu przeciez od razu nie robie z nimi, nie lubie zreszta;/

Gość weqfds
"Dobry kierunek" jasne. Juz tu kiedys byla taka jedna. Pisala, ze studiuje ciezki kierunek - socjologie :D Zreszta, nie pracujesz w zawodzie, to tez cos mowi :P A co do cyckow, to my mowimy wprost - szukamy laski z duzymi balonami, bo takie lubimy. Nie sciemniany, ze powod jest taki, ze w przyszlosci bedzie mogla wykarmic potomstwo. Wiec wy tez piszcie wprost, ze jestescie materialistkami, bo chcecie duzo kasy dla siebie. A nie, ze szukacie bezpieczenstwa i tego typu farmazony. "dla samic usamodzielnienie się oznacza przejście z garnuszka rodziców na garnuszek faceta" dobre :classic_cool:

Gość ofer ma
"tak kobietom RACZEJ nie podobają się męscy nieudacznicy " co ty za kierunek skończyłaś skoro taka tępa jesteś? autor z tego co pisze nigdy nie był leniem, idiotą czy nieudacznikiem na garnuszku mamusi. po prostu był studentem i miał tyle kasy co ma student. i wtedy jakoś jego zalety się nie liczyły. dopiero teraz, gdy dobrze zarabia.

"konczylam dobry kierunek i podejrzewam, ze chociaz nie pracuję w zawodzie w tej chwili, zarabiam 2 razy tyle co Ty i w ogole nie w tym rzecz." piękne :D nie pracujesz w zawodzie... czyli co robisz? ale jak byś pracowała w zawodzie, a przecież w nim nie pracujesz to byś zarabiała 2 razy więcej niż ktoś tam :D cudowne

Ehh kolejna prowokacja jakiegoś zakompleksionego faceta albo gimnazjalisty (przecież dziś sobota) a wy sę nakręcacie. Napisał jeden post i już mu się znudziło, Wam się nie nudzi?