Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Gość ofer ma
"a co do inteligencji piszacych na tym topiku kobiet- no cóz, zdarza sie" a znasz tę prostą i starą jak świat prawdę że krowa która dużo ryczy mało mleka daje? albo tę fraszkę o dzwonie który dlatego jest głośny że wewnątrz próżny?

Gość krówka ..
od krów to się od*****😠 :D

Gość weqfds
"kobieta miala dbac o dom, otaczac rodzine cieplem, delikatnościa. teraz to sie pozmieniało, cywilizacja itd, kobiety robia kariery, sa niezalezne. i super, tak jest lepiej, gdy ludzie maja rowne mozliwosci. ale nie zmienisz ludzkiej psychiki i rozróżnienia płciowego" wlasnie, kiedys miala dbac o dom, a teraz nie dba, bo robi kariere, ale nadal liczy na pieniadze faceta, a nie swoje. Tylko sie cieszyc :o

Gość to pilnuj swoich fanek
kominczny

Gość ofer ma
"te, cwaniak co sie mnie czepiasz?" jak to co. jestem zawistnym małym draniem i ciemną jesienną nocą zakradam się z pilniczkiem i robie rysy na pomniku :D przynajmniej się staram ale mi się pilniki szybko tępią :D

Gość on123456
\\\'\\\'mi mała nie chce mi się czytać tych wszystkich bluzgów, więc odniosę sie li i jedynie do tematu: a co się dziwisz? kobiety potrzebują poczucia bezpieczeństwa (również materialnego), nie lubią nieudaczników i leni, natomiast pociagają je mężczyźni zaradni, obrotni i inteligentni. i wcale niekoniecznie nie chodzi tu tylko o kasę- ale o pewne typowo męskie cechy charakteru, jak np. umiejętność zarobienia tej kasy z wykorzystaniem swoich talentów niech wreszcie skonczy się to poklepywanie nieudaczników i leni po ramionach i wmawianie 30-latkom grającym w playstation na garnuszku u mamusi, że są męscy i mają bogate życie wewnętrzne \\\'\\\' zatrzymałem się na wypowiedzi mi mała bo zawarte w niej stereotypy śą obrażliwe i smutne.Mam kolege ratownika medycznego.Ten zawod jest jego pasją .Zawsze go interesowały te sprawy-pierwsza pomoc itp :). Jeszcze w liceum był wolontariszem w pck(zabespieczał imprezy masowe,robił pokazy z p-pom. w szkołach itp.).Zrobił licencjat z ratownictwa medycznego,Pracuje w pogotowiu jako rat-medyczny.Spełnił swoje mażenie... Nie jest jakąś ciotą czy nieudacznikiem,fajny facet z niego.Nie mieszka na garnuszku mamy...no tak ale zarabia niecałe 2000zl. Pomyśl bo nie każdy zawod daje nie wiadomo jaką kase,a osoba wykonujaca mało zaropkowy zawod nie musi byc jakas ciotą...... To co napisałaś było poprostu smutne...niektore kobiety tak mysla....heh :(

Gość nie kompromituj się ..
ofer ma - owszem tu się z Tobą zgodzę ... Mam wrażenie, że komiczne, to jedyny inteligentny facet tu na forum ... Reszta to szkoda gadać ... :O Reszta musi harać na kasę, bo lecące na inteligencję, muszą sobie odpuścić ... :P

Gość ofer ma
"przynajmniej się staram ale mi się pilniki szybko tępią" no i proszę, sam widzisz że łatwo nie mam :D : "ofer ma - owszem tu się z Tobą zgodzę ... Mam wrażenie, że komiczne, to jedyny inteligentny facet tu na forum ... "

Gość eq
Cos jest zlego w graniu na playstation? :o

Gość on123456
mi mała chodziło mi o to że nie kazdy mało zarabiający facet to mamisynek bez perspektyw..kolega to tylko przykład.

Gość ale sfrustrowanych
bab i tak tu więcej

Gość migotkaaaaa
ratownik medyczny jest mało zarabiający i bez perspektyw. Tego się nie ukryje. Przecież mu nawet kredytu mieszkaniowego aktualnie nie dadzą

Gość ofer ma
komiczne, ty jesteś jak horacy kafeterii, powinieneś sobie zmienić stopkę: Exegi monumentum aere perennius

Gość eq
"ale jak sie zarabia ZA MALO, za mało na pewne minimum, to trzeba albo zmienic prace" To podaj ile (dla ciebie) znaczy minimum i nie bedzie nieporozumien

Tak się nie da żeby można było mieć co się chce (też pieniędzy) Jak ktoś zarabia 2000 zł to znaczy że pracuje i zasługuje na szacunek. I jak ma dobrą duszę to na pewno znajdzie wartościową dziewczynę

Gość nie kompromituj się ..
Może za rzadko tu bywam, bo jeszcze nie odkryłam innych inteligentów tu bywających ... :) Jeśli są, to się cieszę ...

Gość eq
nie zwracaj sie do mnie dziecko, malolato :D i wyraznie napisalem, ile wg ciebie, wiec nie wyskakuj z tekstem, ze dla kazdego co innego. :o zreszta, juz nie pisz

Gość eq
Cartoon Network - czyzbys zarabial 2000? ;)

Gość eq
ale my mieszkamy w Polsce, ty za granica, bo sobie tu pewnie pracy nie moglas znalezc. Jesli facet zarabia 2000, kobieta 1500, to maja lacznie 3500, niezle.

Gość eq
gdzie ja pisze o rodzinie 4-osobowej?

Gość eq
zreszta, biorac pod uwage srednia krajowa, to polska rodzina nie zarabia duzo wiecej, niz te 3500

Ja nie pisze o soie bo akurat w moim przyapdku pieniędze nie mają znaczenia. Mowie o tych normalnych chlopakach co zaczynaja życie i nie zarabiają od razu 6000 zł.

Gość kjhgfdry
pfff, to oczywiste ze autor ma racje, kobiety wola bogatych facetow bo mysla ze facet bedzie wydawal n anie wieksza czesc forsy, ale to sami faceci zachecaja je do tego!!!! przedstawiajac sibie jako atrakcyjny=bogaty jakis czas temu pisalam na kafe ze po studiach chce nmiec wlasne mieszkanie , prace i forse i dopiero powazny zwiazek, a nie ze ze jak ktos tu pisal "usamodzielnienie sie kobiety to przeprowadzic sie z domu rodzicow do domu faceta" no i zostalam zjechana ze jestem dziwna, materialistka!!! chce miec wlasna forse-materialistka kobieta chce forsy faceta-materialistka, bo dobra droga miao byc oczywiscie przeprowadzic sie do faceta czyli powinna chyba zyc powietrzem i nic nie potrzebiwac by bylo ok :O a to oferma tak goraco wtedy sie produkowal, a dzis rownie goraco udowadnia ze baby to materialistki, oferma ty jebany hipokryto, wypierdalaj przegrancu!!!

Gość eq
Cartoon Network - dla ciebie nie maja znaczenia, ale dla tych pieprzonych szmat tak. Wiec jesli chcesz miec dziewczyne, musisz zarabiac 3 srednie krajowe. mi mała - gdyby kazdy mial takie zdanie, to malo kto zakladal by rodziny, i spladzal dzieci

Gość eq
"jakis czas temu pisalam na kafe ze po studiach chce nmiec wlasne mieszkanie , prace i forse i dopiero powazny zwiazek, a nie ze ze jak ktos tu pisal" to powodzenia. Dorobisz sie tego wszystkiego majac 30-kilka lat i okaze sie, ze brak jest wolnych i fajnych facetow.

Gość hopsasa...
oferma się zawsze produkuje na takich tematach:D ale od 33 letniego prawiczka nie wymagam normalności:)

Gość on123456
''I nie piszcie, ze inteligentny = bogaty poza artystami- wolnymi ptakami, tak własnie jest '' ''niech wreszcie skonczy się to poklepywanie nieudaczników i leni po ramionach i wmawianie 30-latkom grającym w playstation na garnuszku u mamusi, że są męscy i mają bogate życie wewnętrzne '' Zrobił licencjat z ratownictwa medycznego,Pracuje w pogotowiu jako rat-medyczny.Spełnił swoje mażenie... Nie jest jakąś ciotą czy nieudacznikiem,fajny facet z niego.Nie mieszka na garnuszku mamy...no tak ale zarabia niecałe 2000zl. faktycznie, idealne porownanie. praktycznie to samo w obu wypowiedziach. i z kim tu gadać '' zaprzeczas sobie..