Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Gość ofer ma
"oferma ty j**any hipokryto, wypie**alaj przegrancu!!!" jaki ten internet to swietny wynalazek. gdyby nie to to by mi laska oczy wydrapała :D

Gość ofer ma
e tam, brutalne. po prostu niektórzy ludzie są strasznie pojebani. mówię o tobie jakby nie dotarło.

Gość hopsasa...
prawiczek po trzydziestce-sfrustrowane i wulgarne to to:o

Gość ofer ma
"nie martw sie, ofermo. nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji" co do tego to ja akurat nie ma żadnych wątpliwości. dyskutować to mogę z ludźmi na pewnym poziomie. bo tylko wtedy możliwe jest posiadanie własnego zdania na różne sprawy. oczywiście mówię o zdaniu wykraczającym poza stwierdzenie "facet bogaty to facet inteligentny a biedny to głupi".

Gość eq
"nie chce się? to jego strata." jego? Ze ty bys go nie chciala? Zartownisia :)

Gość ofer ma
toto się pisze łącznie ograniczony tłumoku.

Gość hopsasa...
:D biedactwo się zdenerwowało

Gość hopsasa...
idź chłopie na kurwy to ci ulży:) skoro żadna za darmo cię nie chciała:)

Gość on123456
mi mała czy jest prześwietny nie wiem nie znam sie...ale wiem ze lubi prace...ale juz rodzin to ratownicy zakladac nie powini....bo zamalo zarabiają hociaz nie kazdy tro menele z piwem i konsola ps.on i jego zawod był tylko przykladem ps2.wspomne mu zeby nie zakladal rodziny

Gość ofer ma
"idź chłopie na k**wy to ci ulży skoro żadna za darmo cię nie chciała" coraz więcej reklam na tej kafeterii :D

Nie szkoda Wam nerwów na te przepychanki słowne? Każdy z was chce udowodnić swoje racje, to rozumiem. Tylko w czym mam pomóc obrażanie i rzucanie wyzwisk pod adresem innych forumowiczów?

Gość hopsasa...
ofermie pewnie zastępuje to masturbację:O

Gość ofer ma
nie zastępuje. ale ja się nie denerwuję. po prostu nie lubię ludzi, którzy mają lekkość obraźliwego wyrażania się o innych. w dodatku sami sobą niewiele reprezentując.

Ta cała Mała mi to jakaś zwykla prowokantka która cieszy się jak ktoś reaguje na jej posty. 3500 zł to już nawet ktoś kto też sobie lubi robić jaja na tym forum musi przyznać że to jest niezły pieniądz. To już trzeba być kimś żeby tyle zarabiać

Gość hopsasa...
po prostu nie lubię ludzi, którzy mają lekkość obraźliwego wyrażania się o innych to znaczy że nie lubisz siebie?:D

Gość ofer ma
widzę że się poczułaś mocno dotknięta czymś co powiedziałem :D nie martw się, może nie miałem racji (chociaż wątpię). a nawet jak miałem to zawsze możesz być wyjątkiem. pamiętaj że prawa socjologii dotyczą większości populacji a nie całości. zawsze trochę wyjątków się znajdzie.

Gość hopsasa...
:D śmieszniutki jesteś;) serio myślisz że ty możesz kogoś dotknąć ? osoby takie jak ty są na świecie po to żeby inni przy nich czuli się lepsi-możesz wzbudzić tylko politowanie:)

Gość ofer ma
"osoby takie jak ty są na świecie po to żeby inni przy nich czuli się lepsi-możesz wzbudzić tylko politowanie" jak to? chcesz powiedzieć ze nie pociągam cię niesamowicie a te twoje zaczepki nie wynikają jedynie z rozgoryczenia faktem, że nigdy cię nie zauważyłem i nie odpowiadałem na twoje komentarze?

Gość hopsasa...
jak to? chcesz powiedzieć ze nie pociągam cię niesamowicie a te twoje zaczepki nie wynikają jedynie z rozgoryczenia faktem, że nigdy cię nie zauważyłem i nie odpowiadałem na twoje komentarze? kurcze,rozszyfrowałeś mnie:D pragnę twego dziewiczego ciała:D tylko się boję że po tylu katach abstynencji jak dopadniesz w końcu jakąś babę to ona biedna może tego nie przeżyć:D i odpowiadasz na moje komentarze-odpowiadasz na wszystkie komentarze,widocznie nie masz nic ciekawszego do roboty:) kup sobie pieska-będziesz miał trochę rozrywki;) bywaj dziwny człowieku:D🖐️

Gość hopsasa...
po tylu latach* nie wiem skąd mi się kaci wzięli:D

Ciekawe które dziewczyny które się mija na ulicy siedzą tu na cafe bo z obswerwacji świata wynika że te tutaj to jakiś niespotykany gatunek. A jak się spytać takiej normalne zwyklej "znasz forum kafeteria" to by sie spojrzała pytająco

Na głupca bym wyszedł co pyta się o coś czego ludzie nie znają. Powiedziałbym "kafeteria" to bym usłyszał na "na zdrowie" bo ludzie myśleli by że kichnąłem

Gość ofer ma
taka niby jest idea ale nie wszystkim się udaje :D