Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje spostrzeżenie chyba trafn

Dziewczyny, co myślicie o facetach z kafe?

Polecane posty

Gość moje spostrzeżenie chyba trafn

Którzy nawet całe weekendy spedzają na babskim forum? Bo mnie nasuwa się smutna refleksja

Gość Mission Emission
Dalaczego cały czas? Dopiero co oglądałem film i na chwilę zajżałem, żeby podzielić się wrażeniami. Zaraz idę oglądać drugi. Smutna refleksja, to się nasuwa na temat kobiet na Kafeterii.

Gość salomenkasa
sądzę byś podwinęła swoje przerośnięte wargi sromowe które teraz deptasz szpilkami i schowała się w konfesjonale pod księdza sutanną, tam gdzie twoje miejsce swiętojebko pierdolona 🖐️

Gość nie inż.
ja wpadam tu flirtować właśnie w weekendy chwilowo nie mogę tego robić "live" :D

bo sa tacy ktorzy pracuja czasem na kompie i cos tam skrobna przy okazji, tacy ktorzy maja otwarte inne portale tematyczne a dla poprawy humoru cos skrobna na kafe....tacy, ktorzy z powodu brzydkiej pogody nie moga sie wybrac na ryby i tez cos skrobna.....mnie zastanawia jednak fakt co robią tu mlode osoby bez wzgledu na plec? ;) ...to jest smutna refleksja.....

Gość ah_te_kobiety
oczywiście że przesiadujemy, traktujemy forum jak encyklopedie, która pozwala nam rozwijać się intelektualnie, po to aby móc z wami Kobietami poprowadzić ciekawą dyskusję na tematy które tak zaprzątają wam główki. no po za tym można poflirtować :)

smutna refleksja?? smutna to by byla raczej kafeteria gdyby siedzialy tu same dziewczyny:P na kafe nie siedze non stop to nie wiem kto ile tutaj przesiaduje i prawde mowiac guzik mnie to obchodzi, a wracajac do tematu to uwazam, ze niektorzy faceci sa:classic_cool: i to bardzo bardzo;)

Sprawdz bo musze wiedziec czy dobrze wysyłam. Z kompa to calkiem inaczej niż z tel. :-o napewno kupie ktorys z numerow! :-) tyle do wyboru tego!

Gość ....pomawiacz....
Iwaaa na mejla pomawiacz nic od Ciebie nie dostałem :(

Gość do Agniecha
ktorzy sa :classic_cool: ? :D

Gość ah_te_kobiety
Agniecha... jesteś słodką laską ;)

Gość salamandrrrra
co najmniej dwóch panów kojarzę z tzw. reala :D. Podali za dużo szczegółów z zycia osobistego aby pozostać anonimowi tutaj...

Gość miećka spod sklepu
wg mnie tacy mężczyźni chcą być kobietami i mają krótkie penisy :)