Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje spostrzeżenie chyba trafn

Dziewczyny, co myślicie o facetach z kafe?

Polecane posty

Gość pieprzy ci sie bo masz
za duzo nickow ....pomawiacz..... ------>podszywaczu z klasa :D

miećka spod sklepu wg mnie tacy mężczyźni chcą być kobietami i mają krótkie penisy sympatyczna teoria, nadaje się na książkę SF "Dlaczego faceci z małymi członkami, chcą być kobietami z małymi móżgami" :D

Gość freeze
1. frustraci 2. frustraci 3. frustraci

Gość salamandrrrra
....pomawiacz..... Jak dla Ciebie może być nawet z auchan ;).

Gość Agniecha....
Najbardziej :classic_cool: jest Wędrowinczek Analny

Tak,wiem przegralam zycie bo wole siedziec na necie i pocztac cos ciekawego a przy okazji skrobac cos na kafe niz ogladac poronione filmy i programy w TV robiace siano z mózgu :O Łukasz mnie nie chce 😭, wybralam genialny temat pracy licencjackiej co moj psorek skwitowal to tak \" toż to samobójstwo\" no i siedze na kafe ,nic tylko isc i sie powiesic 😭 ;)

Gość Ja mialam tak samo kiedys
Mnie tez zostawil po takim fakcie, nie pomogly rozmowy.

Gość ItsOnlyMexx_2O
tak naprawdę to przegrałam życie bo uwielbiam przypadkowe kontakty seksualne z samcami poznanymi w WCetach pobliskich dyskotek. Chciała bym takzę nadmienić iż w szczególności uwielbiam lokale na obrzeżach murzyńsko-pakistańskiej dzielnicy Londynu :classic_cool:

no i jeszcze jeden powod do samobojstwa : za godzine przychodzi kolega na seans filmowy,bedziemy pili ,obladali sie popcornem i ogladali jakies glupie komedie zeby mi sie humor poprawil ale ja nie mam w co sie ubrac ,przejrzalam cala szafe i nic takiego nie znalazlam .Wszak to tylko kumpel ale nie przywitam go w pidzamce w kaczorki ,prawda? sklepy juz pozamykane wiec nic nie kupie nowego ech... :(

do pomaranczki - łooo widzisz zapomnialam tego dodac iz lubie bzykac sie w bramie z murzynami i ciapkami ,jak sobie przypomne tamte przygody to hrrrr hrrr ... :P ;)

Gość kolega i tak liczy na seks
bo zna opinię więc możesz mu otworzyć w prześwitującej haleczce. Przynajmniej od razu zabierzecie się do rzeczy i darujecie sobie ten durny rytuał z popcornem i filmami

Gość nie ubieraj biustonosza

hahaha zabawne :D nie liczy na seks bo ma dziołche swoja no i jakby nie bylo jest moim wieloletnim przyjacielem i nie widze w nim faceta a kumpla tylko ,zreszta jak dla mnie jest aseksulany :P

Gość a w jaki sposób niby dziłcha
przeszkadza w przyjacielskim i niezobowiązującym seksie? albo druga wersja Ma ją bo ty byłaś zajęta ale jak machniesz palcem to kopnie ją w dupę

Gość to mu to powiedz
bo chłopak się pewnie już 10 lat męczy próbując siędo ciebie zbliżyć :O i to podobno mężczyźni się bawią kobietami :O

Gość pepepepe
tsOnlyMexx_20 no i jeszcze jeden powod do samobojstwa : za godzine przychodzi kolega na seans filmowy,bedziemy pili ,obladali sie popcornem i ogladali jakies glupie komedie zeby mi sie humor poprawil ale ja nie mam w co sie ubrac ,przejrzalam cala szafe i nic takiego nie znalazlam .Wszak to tylko kumpel ale nie przywitam go w pidzamce w kaczorki ,prawda? sklepy juz pozamykane wiec nic nie kupie nowego ech... Przywitaj go w szlafroku, to nie będzie nudnych filmów :P

Gość i nas mexx nie okłamiesz
jak kolega były aseksualny to BYŚ SIĘ DLA NIEGO NIE STROIŁA

ło jesoo zaraz chyba wyjde z siebie i stanę obok :O Łaczy Nas tylko przyjazn i nic wiecej !!!!!! Mam wielu przyjaciol wsrod facetow akurat z Nimi lepiej mi sie gada niz z babkami :) a na takie seanse czesto sie umawiamy :) Zreszta i jakby bylo tak jak piszesz to chuj mnie to obchodzi ,mna tez kilka razy sie zabawiono i jakos to przezyłam wiec On tez przezyje :]