Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje spostrzeżenie chyba trafn

Dziewczyny, co myślicie o facetach z kafe?

Polecane posty

Gość powinni cię uśpić
za takie wredne podejście. Zasłużyłaś sobie na wszystko co cię spotkało

ale ja sie nie stroje a chce normalnie wygladac przy koledze tez nie bardzo tak pokazac swoje zwloki odziane w porosciagany dres ktory uwielbiam :)

powinni cie uspic-> wiesz... tyle juz razy dostalam po dupie ze nie chce mi sie juz liczyc a ten ostatni raz byl najbolesniejszy i juz wiecej nie mam zamiaru plakac przez jakiegos chuja bo niby dlaczgo ja mam sie przejmowac uczuciami innych skoro Oni maja w dupie to co ja czuje? no sorry ale kamikaze nie jestem :]

Gość pepepepe
Dobra idź się wypłakiwac gdzie indziej. To nie jest temat o tobie, tylko o wspaniałych mężczyznach :P

czemu tak sie przejmujesz tym co tu piszą inni?....nie wiesz że najlepiej jest na kimś jest wyładować swoje własne frustracje?

Gość przecież itsonlymexx to
facet, transwestyta, i dlatego pisze per ona

no ale niech Wam bedzie , teraz odnosnie tematu : wiadomo tak jak i w realu mozna tutaj spotkac normalnych zabawnych facetow z ktorymi fajnie sie dyskutuje na rozne tematy oraz takich ktorzy wchodza tutaj aby sie wyzalic i wyladowac swoje frustracje . Powody wchodzenia na kobiece topiki moga byc rozne : nuda ,ciekawosc itp itp :P

Gość ItsOnlyMexx_2O
och właśnie naszły mnie wspomnienia upojnej nocy spędzonej w Londyńskiej bramie z Akbarem Hassanem ibn Falaffelem. Jego długię i zwinne palce, przekrzywiający się turban i broda łaskocząca moją łechtaczkę. Echhhhhhh Polscy chłopcy nie dadzą kobiecie tego ca 20 cm prawdziwego araba. Jeszcze ten zapach kebabu w tle i lekko unoszony wiatrem aromat spłukiwanych do tamizy rynsztoków :classic_cool:

pomaranczka ->doceniam poczucie humoru i fantazje ,poprawiles/es mi humor ,ze smiechu az sie poplakalam :D :P dobra spadam ogarnac pokoj wszak nie wypada przyjac goscia w artystycznym nieładzie ktory powstal po grzebaniu w szafie . milego wieczoru