Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaylonka

CIAZA W ANGLII - UK Prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość pineska221
hej ja tez mam problem jestem w 18 tyg ciazy ogolnie pracowlam w uk 5 lat caly czas przez jedna agencje w jednej firmie bedac w 8 tyg ciazy firma przeniosla sie do innego miasta wiec ja zrezygnowlam z przeprowadzki obecnie staram sie o zasilek dla bezrobotnych ale szczerze nie jestem w stanie podjac zadnej pracy pozniewaz zle sie czuje czy naleza mi sie jakies benefity co z maciezynskim czy dostanego ?

Gość najbrzydsze sa golfy
akurat krwawienie w ciąży jest normalne i bardzo częste.każda z moich koleżanek krwawiła na początku ciąży i urodziły zdrowe dzieci.zreszta to samo powiedzieli im lekarze w Polsce.

Gość gość
Witan Mi też zdażyło się plamić w ciaży ale odrazu pobiegłam prywatnie na badania I powiedzieli, że wszystko jest ok ;) że czasem się takie lekkie plamienie zdaża w terminie miesiaczki :) czytałam o tym też ale wole dmucchać na zimne I sprawdZać. Ja generalnie polecam mama prywatnie wizyty no czasem niestety jest poronienie ale niektòre poronienia polski lekarz potrafi uratować i jest zdrowe dziecko . Ja mam inny problem. Dziecko zaplanowane ciesze sie , od 2 lat pracuje na full time , firma wporzadku aż do momentu ciaży . Jest to dość cieżka praca I pracuje też nocki op 12 h :/ w 12 tygoniu poprosiłam czy mogliby mnie ściagnać z nocek moge nawet przejsc na part time ( na kasie no nie zależy) . Brałam nawet z nocki niepłatny urlop no zdarzaja no sie bòle , a raz nawet przysnełam .... Nie chca odpuscić . Teraz czekam na wizyte u lekarza ....

Gość Monika0000
Witam. A jeśli pracuje od 14 sierpnia i jestem w 26 tygodniu ciąży to również przysługuje mi zasiłek maternity allowance. Od pracodawcy wiem ze nie dostane zasiłku tylko muszę się starać w jobcenter, Ale czy już mogę? Z góry dziękuje

Witam mam pytanko. pracuje obecnie w anglii 5 miesiecy u jednego pracodawcy i teraz zaczelam prace przez agencje. staramy sie o dziecko czy musze miec przepracowane 26 tyg ciagiem u jednego pracodawcy zeby dostac jakas pomoc? cy juz teraz bedzie mi sie cokolwiek nalezalo prosze o odpowiedz