Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fff..

mówic mu czy nie?

Polecane posty

Gość fff..

kilka dni temu bylam u siostry ( ja 27, ona 24) polozylam sie spac i wtedy siostra myślac, ze spie wziela moj telefon i czytala sobie smsy nie zdajac sobie sprawy ze ja to widze. Nie chcialam jej ruszac i poszlam spac ale bylo mi glupio za nia. czy moge o tym powiedziec swojemu chlopakowi? bo czuje ze musze o tym z kims porozmawiac, ale boje sie co sobie pomysli o mojej siostrze.

Gość no coz.....
z siostra pogadaj, a nie z facetem!!!!! Powiedz jej, ze sobie tego nie zyczysz....

Gość fff..
teraz byloby dziwnie bo co nagle jej powiem ze udawalam ze spie ? zaluje ze odrazu nie zareagowalam ale nawet glupio mi bylo za nia i glupia nie chcialam jej speszyc :O

Gość Ula000
Tobie jest głupio a to powinno być głupio Twojej siostrze a nie Tobie .Koniecznie porozmawiaj z nia ,nie można brać cudzych rzeczy a co dopiero czytać czyjeś esm.

Gość fff..
kurcze ale chyba za pozno bo co nagle wyskocze jak filip z konopi? ja symulowalam spanie i mam jej mowic ze nie spalam? chyba dma sobie spokoj a jak jeszcze powtorzy sie sytuacja to zareaguje odrazu nie chce psuc z nia stosunkow bo nieraz mnie przenocuje u siebie kiedy potrzebuje

Gość fff..
ula ale czy ja moge o tym tez porozmwiac z facetem? bo moze on mi jeszcze cos doradzi on fajnie doradza tylko nie wiem czy wypada mowic na siostre.

Gość meiko
dziwne, ale problem wymyslilas. a co wstydzilas sie do siostry odezwac? powiedz jej przy okazji jakiejs klotni teraz skoro nie mozesz sie zebrac na wytkniecie jej tego tak po prostu. a swoja droga siostra ciekawska jakas.

Gość zuzaaaaaa
a moze nie czytala smsow tylko tak sobie grzebala w komorce, albo liczyla cos na kalkulatorze, ja bym z nia pogadala, nie wiem po co mieszac w to chlopaka

Gość fff..
zuzza jasne o 2 w nocy na lozku liczyla na kalkulatorze a z chlopakiem chce pogadac bo czasem fajnie mi doradza czyli zadna z was nie powiedziala by o tym swojemu facetowi ? z sisotra chyba wlasnie tak zrobie przy jakiejsc najblizszej klotni

Gość meiko
no chlopakowi bym powiedziala, ale nie w sensie, ze go prosze o rade

Gość fff..
meiko tylko w jakim sensie?

Gość hftghrt
a nie pomyslalas ze chciala sie dowiedziec co u Ciebie? moze nie gadacie za czesto albo nie za bardzo orientuje sie jak u Ciebie sytuacja i chciala sie czegos dowiedziec

Gość meiko
powiedzialabym, ze zastanawiam sie : czego tam szukala ta ciekawska siostrzyczka ?? a nie, ze pytam chlopaka: co mam teraz zrobic, jak mam jej to powiedziec itd

Gość Moim skromnym zdaniem...
Chciałabym mieć takie problemy...

Gość dizel
spierdol siore

Gość fff..
zaraz problemy, chcialam to napisalam, zreszta meczy mnie caly dzien niby nie jest to problem jakis wielki a jednak mysle . to prawda malo rozmawiamy nie widzielismy sie dawno no ale czy to nie dziwny sposob, chciala sie dowiedziec grzebiac mi w komorce..nie lepiej pogadac jak czlowiek z czlowiekiem?

Gość crcver
a skad wiesz że akurat smsy czytała? moze tylko przegladala zdjecia