Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca smutna

niedzielny smutny dzien

Polecane posty

Gość pytajaca smutna

Jakie plany na ten dzien macie? Ja dzis powinnam sie uczyc :(

Ja siedzę chora w domu :-o Na szczęście mój facet wpadnie w odwiedziny :)

Gość japanesse
A ja jeszcze leżę w łożku, napadało śniegu i aż żal wychodzić

Gość dżony rambo
Ja siedzę chora w domu Na szczęście mój facet wpadnie w odwiedziny poda ci basen?

Gość pytajaca smutna
:(

Gość rumiana Karolina
ja nawarze dzisiaj bigosu, mam juz końską gicz wołową , 3 pęta jarmarcznej ,wiadro kapuchy i bede bigos zarabiac ,w miedzyczasie rajtuzy poceruje i wrzuce pol tony węgla do piwnicy bo wlasnie dzisiaj przywiezli ,wieczorkiem se odpoczne przy krochmaleniu przescieradel a przed pojsciem spac bede skrobac podeszwe z pięt bo mnie juz stwardniały

Gość hyreyb65
dostałam miesiączkę, wiec jest mi niedobrze i boli :( cała niedzoela w łózku,,, :(

Gość Elwira M.
ja wlazłam cała do pralki i sie tak krece w kółko od rana

A mi też jakoś tak z \"tumiwisizmem\", powinnam się uczyć, ale nie mogę się zabrać, nie mam zakreślaczy, jestem głodna, mój facet dopiero wstał z łóżka ^^

Gość wrazliwi sa
pada snieg i nie pojechalam na wyklad:P musze sie uczyc ale mi sie nie chce, ogole lipa, siedze przy kompie w domu syf

Gość pytajaca smutna
A moj facet jak zwykle sie opieprza caly dzien. dobrze ze nie mieszkamy razem. nienawidze lenistwa!

Gość iwonaaaaa 89
tez dostalam okresu i leze w lozku, nizego mi sie nie chce:( a tyle nauki a zebrac sie nie idzie...smutny dzien...

Gość dziewczyny nie żartujcie
Toż dzisiaj taki piękny dzień - ja już po 10 km marszu, cudownie na świecie, biało. Teraz piję kawkę, w piekarniku duszą się jabłuszka z cukrem i odrobina cynamonu. Obiadek przygotowałam wczoraj, dzisiaj tylko podgrzeję. A po południu książeczka... Mimo wszystko miłego dnia wszystkim życzę

Gość emilka ze złotego stawu
ja tez mam okres brzuch mnie boli nawet lody nie pomagają

Gość kobieta puch wcale nie marny
Rumiana Karolina: a mówił Ci kto kiedy, że niedzielna praca w g ó w n o się obraca?:P E, nie smęćcie, ja tam kocham wolne. Zaraz naszykuję obiadek, potem pójdę na imprezkę rodzinną (stado krokodyli, ale na nudę nie można narzekać). A na koniec dnia - na basen (za ostatnie pieniądze ale co tam, raz się żyje!). Bierzcie ten dzień w swoje ręce, seize the day!!!

Gość czarna dupa za oknem
powinnam pracować, ale co tam :-o najwyżej mnie zwolnią, a wiem, że tego nie zrobią :D

Gość elka-patelka
Dzisiejszy dzien powinien byc piekny i wesoly a nie jest, poniewaz: 1. Mam spuchniete oko (rumien). 2. Jetsem przeziebiona. 3. Maż poejchal grac w noge a ja siedze w domu z tesciami. 4. Mam silna ochote spedzic ten dzien aktywnie a nie moge (stan zdrowia). 5. Jutro jest poniedzialek a tak bardzo nie chce mi sie isc do pracy!