Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

Kobieto, puchu marny

Polecane posty

Gość hihuhuhihoihihihiohiohihzi
energiczna trzydziestolatka to wyzwolona feministka

Gość glos rozsadku
o rety rety....drogie Panie, to tylko dyskusja :-)

Gość glos rozsadku
tak modliszko, a podobno kobiety tak doskonale opanowaly sztuke komunikacji i jeden z ich problemów to brak tej sztuki u mezczyzn ;-)

Gość Luska z W.
Energiczna, Ty chyba zbyt doslownie rozumiesz pewne skroty myslowe :)

Gość juaiaiaiahayashtsgshdi
Energicznej to chłopa potrzeba a nie forum:)

glos.. hahhah.. ale ja znam wspanmiałych mężczyzn, z którymi świetnie się dogaduję, którzy pięknie potafią słuchać.. mało tego... nauczyłam się "słuchać", własnie dzięki mężczyźnie:):):) brak "komunikacji" w związku zawsze jest "winą" dwóch stron, a nie tylko jednej:)

Gość glos rozsadku
modliszko, doskonale to rozumiem, sam tez nauczylem tej trudnej sztuki moja kobiete :-) zupelnie inna sprawa, to swiadomosc swoich brakow lub obracanie ich w zalety ;-)

Gość puch marny hmm
energiczna.... ale ja pisałam jasno i wyraznie, to ty się czepiasz sczegółow i lapiesz za słowka, współczuje Twojemu partnerowi, boś trudny przyapdek.. domagasz się logicznych wypowiedzi.. biedny , zanim coś powie musi się pewnie nieżle nagimnastykować, zeby zadowolić tak wymagającą rozmówczynie heheheh... Kobieto zrozum, pisałam o pewnej grupie kobiet .. niedojrzałych emocjonalnie... czy to za trudne dla Ciebie do pojęcia?

głosie...jeden z tych dennych tematów jest mój.wczoraj tak mi pocisąłeś,ze do poźnego wieczora myślałam o tej sprawie.i zastanawiałam się dlaczego w ogóle poruszyłam ten temat.przede wszystkim dlatego,ze nigdy wczesniej nie miałam tak banalnego problemu.

Gość glos rozsadku
megmagic, ciesze sie, ze moje wypowiedzi sprowokowaly Cie do myslenia, to dobra droga do poprawy jakosci zycia, pozdr.

glos.. oczywiście.każdy zdrowo myślący człowiek wie,że nie jest doskonały,że ma wady itd... niewątpliwie sztuką jest zdawać sobie z tego sprawę , a już mistrzostwem obacać swoje niedoskonałości w swego rodzaju zalety, czy też penego rodzaju nietuzinkowość:) najważniejsza jednak jest sztuka rozmawiania i słuchania.. reszta "braków" wtedy sama się jakoś wyrównuje:):):)

Gość glos rozsadku
modliszko, nie podobaja mi sie Twoje wypowiedzi....wiesz dlaczego?? bo kurcze moj swiatopoglad nie pozwala mi z nimi polemizowac :-)

Gość Cement
Puchu we wszystkich twoichtekstach widac ze uwazasz sie zalepsza od innych. Faktycznie na tym forum wypowiedzi sa takie ze pozal sie Boze, nie wiadomo co z nich wynika. Zle domagac sie logicznych wypowiedzi, nawet jesli piszesz do kogos kto Cie nie zna? Pozatym z tego co widze, to Ty faktycznie obrazasz 30, nie ona Ciebie. Ona komentuje tylko Twoje slowa, a Ty odrazu jej zycie i partnera o ktorym chyba niemasz pojecia?

Gość Cement
Magmagic podaj link :P

Gość glos rozsadku
gdzie te prywatki......;-)

Gość Cement
Oj, niezle :o Twoj facet jest conajmniej dziwny. O ile wiem, masz wage w normie.

Gość Cement
Zreszta widzialem juz wczesniej ten temat i tez myslalem ze to prowokacja.

Też przeczytałam i mnie zatkało. Rozumiałabym potrzebę schudnięcia, gdybyś miała znaczną nadwagę, ale nie masz ani kilograma! Zatem zgodny z normą wygląd nie jest przez Twego partnera akceptowany, musisz sięgnąć ideału... A co powiedziałby Partner, gdybyś mu powiedziała, że w takim razie Ty uważasz, że również powinien zeszczupleć i przybrać na masie mięśniowej, zatem proponujesz wspólną dietę i ćwiczenia?

Gość glos rozsadku
modliszko, sek w tym, ze do tej pory podzielam Twoje zdanie, no i coz...robi sie to nudne ;-) moze wymysle w najblizszym czasie jakis temat na tyle kontrowersyjny, ze nas porozni ;-) pozdrawiam

Gość glos rozsadku
Energiczna Trzydziestko, bardzo prosze o nieprzerzucanie mi tu tematu z innego watku ;-) skoro Cie to uderzylo, to trza sie bylo tam wypowiadac :-) pozdr.

Gość glos rozsadku
a Ta znow zaczyna :-)))) mam posadzicna karnego jeza czy co? ;-)