Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

Pracujące kobiety NIE PRZESADZAMY Z DIETĄ,ALE CHUDNIEMY!!!

Polecane posty

czyli masz super przemiane materii:) Mam taka przyjaciółke która potrafi zjeść duża pizze, zapić ja 0.5 cola, na kolacje po 22 zjada 3kromki chleba i jest chudziutka

A dziekuje tez przesylam buziaki =)) A u Ciebie Kochana nie widac tych 63 kg moze wazysz wiecej niz kiedys, wydawalo mi sie ze wazylas okolo 50 kg, ale jesli tak wygladasz po przytyciu 10 kg to ja tez bym tak chciala wygladac po dodatkowych 10 kg!

I jak dzisiaj wygladalo Wasze sniadanko babeczki? =)) Zycze udanego dnia!!

Czesc Dziewczyny, Jestem kobietą pracującą, 25 lat, parę kilo do zrzucenia, przylacze sie bardzo chetnie, ale bede pisac wieczorami, po pracy, bo tutaj raczej mi sie nie uda, Tez chce rozsadnie zgubic te pare kilogramow, jesc mniej ale wszystko, Co jecie w pracy? Ja przynoszę kanapke i do tego zjadam 2 jablka i pije duzo czerwonej herbaty Pozdrawiam

WITAJ, bedziemy w takim razie czekaly wieczorem na ciebie:) ja dzis zjadlam jajeczniczke i razowy chlepek z serem i ogorkiem,sok pomaranczowy.i tyle:) zaraz wode bede pic:) a wieczorem moze troche potancze:)

A wlasnie, polecam tabletki z czerwonej herbaty, przyspieszaja metabolizm, poznalam sie z nimi na II czy III roku studiow, czasem czulam ciezar w brzuchu i one mi bardzo pomogly. To jest Pu Erh w tabletkach, naprawde polecam..

Co tutj tak cicho? przestalyscie juz sie odchudzac dziewczynki? =))