Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie- to jest to

nie moge przyja do wiadomosci,z e po prostu do siebie nie pasujemy

Polecane posty

Gość zycie- to jest to

czemu jestem taka? poznalam faceta, zalezy mi na Nim, interesuje mnie, ale dogadujemy sie srednio, nie wiem czy to kwestia, ze znajomosc jest krotka, czy po prostu nadawania na innych falach. czemu jestem taka pierdolnieta i nie moge po prostu Go sobie darowac?

Gość zycie- to jest to
a On na to? nie wiem, spotykamy sie, ale b.rzadko. nie wiem czy bedzie kolejne spotkanie, ale wlasnie gadalismy na gg, nie wiem jaki ma stosunek do tej znajomosci, chyba tez taki niepewny, ze niby mu sie podobam, ale nawiazac nam kontakt jest ciezko.

Gość zycie- to jest to
a dlugo sie znacie? moze to wlansie kwestia czestych spotkan, bycia soba na nihc itp?

Parę miesięcy. Widzisz - mamy odmienne poglady, tryb życia, spojrzenie na świat i sposób myślenia. To, co mamy wspólne - zainteresowania. Pewnie, że gadajac z nim częściej, rozumiałabym go lepiej. Ale mamy niestety inne poglądy, priorytety...

Gość zycie- to jest to
no nie wiem, jelsi tak czujesz.. czasem wlasnie ta innosc pociaga, ale to wszystk alezy co kto lubi. a jak on Ci okazuje zainteresownaie? zaprasza gdzies? jak Ty sie wtedy zachowujesz?

Powiedział mi. Dużo ze sobą rozmawialiśmy, prawie codziennie... ale to inna historia. Może zatem powinnaś dać sobie jeszcze trochę czasu, by przekonać się, czy potraficie znaleźć wspólny język, czy problemy się pogłębią. Oraz czy on faktycznie cokolwiek do Ciebie czuje, skoro nie przyznał się do tego wprost. A także, czy poznając go lepiej, nadal będziesz mogła powiedzieć, że Twój znajomy Cię interesuje, czy może bardziej drażni. Czasu w tym sensie, żeby nie zrywac znajomości, ale i jej nie popędzać. Niech toczy się swoim torem... A w międzyczasie niech dzieje się życie. Może poznasz kogoś, z kim lepiej się dogadasz i fascynacja będzie wzajemna... chyba nie musisz podejmować decyzji od razu?

Gość zycie- to jest to
heh, jasne,ze nie musze podejmowac decyzji od razu:) tylko sama nie wiem jak sie do tego sutosunkowac, bo z jednej strony cholernie mi zalezy, mam ocote z NIm rozmawiac, spotykac sie, w ogole mam wobec Niego takie dobre i cieple mysli. a z drugiej strony jak gadamy na gg, to sama nie wiem, czasem ciezko znalezc temat, czasem czyms mnie wkurzy, a po spotkaniach w realu po prostu szaleje i latam ze szczescia i wez tu zrozum kobiete:D widze Jego wady, ale przymykam na nie oko. wiem, ze najlepsza rada: nie oczekuj nic, po prostu niech ta znajomosc sobie bedzie, ale nie potrafie tak jednak.

Gość zycie- to jest to
co do Twojej sprawy, to jesli nawet nie chcesz ciagnac tej znajomosci, to daj to facetowi do zrozumienia i tyle, ja raczej staram sie szybko zakonczyc znajomosci, ktore w jakis sposob mnie mecza. po prostu nie ten i tyle.. a co do mnie, to facet jets wygadany, gadula z Niego, mzoe gadac i gadac, i nie chyba nie ma dla Niego wiekszej roznicy czy to na zywo, czy przez komunikator. jest troche skupiony na sobie, co mnie w nim drazni, no ale to moze dlatego, z eja na spotkaniach jestem milczaca, wiec On stara sie to jakos pociagnac. nie wiem. okej, zostawie te sprawe na razie do samorostrzygniecia:)postaram sie nie nastawiac na nic. tylko wiesz, co mnie martwi troche?obawiam sie, ze gdybym poznala faceta z takim charakterem jak ma On, ale inaczje wygladajacego, to bym sobie Go darowala:O ten moj wcale nie jest pieknisiem, ale ma w sobie cos takiego, co mnie bardzo pociaga..chcoiaz nie no, wiem, ze pociaga tez mnie Jego charakter, cechy, ktore ma, wiec mam nadzieje,ze nie dziala na mnie tylko Jego powieszchownosc:O

Znajomość chętnie bym kontynuowała, lubię faceta, ale nie wyobrażam sobie życia z nim na co dzień. Podobno rozumie... ale czasem wraca do sprawy :O To dobrze, że potrafisz sama siebie analizować. Mam nadzieję, że wyciągniesz właściwe wnioski...

Gość zycie- to jest to
wraca, bo pewnie niezle mu zalezy:)

Gość zycie- to jest to
ale to takie plytkie, gdy nie odrzucimy faceta, bo nam sie podoba, a innego z takim charakterem moze bysmy dawno juz skreslisly:O boje sie siebie. mam nadzieje, ze tak nie jest ze mna. pamietam, ze podobala mi sie ta Jego pasja w oczach, fakt, ze rozwija sie, jest inteligentny, dba o kobiete, jednoczesnie jest szczery, lubi zartowac, potrafi byc powazny, ale i sie wyglupiac.ok, chyba jets cos co w Nim lubie:) a wady?kazdy je ma. :D

Gość zycie- to jest to
to, ze jest skupiony na sobie w rozmowie.ze nie dopytuje sie o sprawy zwiazane ze mna, tylko dowie i sie i tyle, zero wglebiania sie w sprawe, a czemu, a jak, a ile itp.

Gość zycie- to jest to
kiedys nawet zwrocilam mu uwage, ze ze nie zapyta sie co u mnie itp, tylko nawija. to teraz za kazdym razem slysze- co u ciebie?

Gość zycie- to jest to
mysle, ze moze za bardzo skupiac sie na sobie, skupionz na tym, ze swiat sie kreci wokol Niego, ale zeby to spr, musialabym sie czesciej z Nim spotykac i sama zachowywac sie naturalnie, byc otwarta, bo byc moze gdybym byla odwazniejsza, mowila co mi sie tylko podoba, On by mnie po prostu sluchal i dzskutowal, a tak, moze stara sie po prostu uniknac ciszy.

Gość zycie- to jest to
heh. dzieki za pomoc. zycze powodzenia w Twojej sprawie.