Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malej...

ktore imie wybrac..????

Polecane posty

Gość mama malej...

Nikola czy Vanessa? pytam serio, wiem ze to ktorys temat z kolei ale mam dylemat, zadne inne imie nie wchodzi w gre, nie chce kolejnej asi kasi czy aniw rodzinie, a jeli chodzi o reszte to do nazwiska bedzie pasowac i jedno i drugie, poradzcie

Gość paskudne
bleee jedno i drugie

Gość nonooo
Nie jestem fanką ani jednego ani drugiego, ale jeśli już to chyba Nikola... A tak na marginesie w rodzinie może będzie pierwsza, ale w przedszkolu już niekoniecznie. Chyba połowa dziewczynek nosi teraz te imiona.

Gość ona szalon a
nie rozumiem mam,które decydując sie na imie dla dziecka,sugeruja sie wypowiedziami osób z forum... :/

Gość nonooo
Nawet w zdrobnieniach Nikola wypada lepiej-Niki. A Vanessa? Jak? Vania, Vanka? Vaneska to porażka. Gdybym miała wybierać to jednak zdecydowanie Nikola.

Gość nonooo
Oj dajcie jej spokój! Nie każdemu musi się podobać dane imię, ważne żeby nie było obraźliwe. Myślicie, że wasze imiona się wszystkim podobają?

Gość mama malej...
na Vanesse mowia nessa lub neska.. :) nie sugeruje sie forum, wiem napewno ze jedno z tych dwoch imio wybiore, chcialam wiedziec co iini sadza na ich temat.. nie znam ani jednej Vanessy, nikola jest jedna wsrod moich znajomych

Gość MADZIAffff
i jedno i drugie ładne :) Vanessa takie bardziej oryginalne i nie spotykane :) ale wydaje mi się że Nikola ładniejsze :)

Gość mama malej...
dlaczego wedlug ciebie nie kocham tego dziecka? :O co ma do tego imie? nie boj sie bedzie to ktoras z kolei nikola lub Wanessa kowalska.. :O

Gość nonooo
Neska kojarzy mi się z kawą ;) Zdecydowanie Nikola :)

sadzac po bykach w postach przyszlej mamy moge stwierdzic ze jest to kolejna baba bez wyksztalcenia probujaca zatuszowac swoje kompleksy dziwacznym imieniem dla dziecka:O zal mi bedzie tylko tego dziecka:( 🖐️

Gość Anka-Malowanka
Przecież to takie trendii imię dla pustaczek z solarium, farbowanych blondi i innych zakompleksionych kobitek ze słomą w butach.

Gość mama malej...
warta grzechu czy ty masz jakies problemy emocjonalne? :O :O to jaki imie dam dziecku nie ma nic wspolnego z tym czy je kocham, ale twoja zeby dac meskie imie dla dziewczynki to tylko swiadczy o tym ze to ciebie mama nie kocha.. :O

Gość mama malej...
aha, no tak jestem z nizin spolecznych, non stop popelniam bledy ortograficzne i to swiadczy tylko o tym ze chodze na solar i mam wlosy blond :O :O :O wiedzialam ze moge liczyc na kafe :D no coz, ide pic denaturat pod blokiem :D

Gość nonooo
Ciotella>>>o jakie byki ci chodzi? Babka po prostu nie używa polskich znaków. Trafiły jej się może jeszcze ze dwie literówki... Poza tym to forum mnie nauczyło, że brak znajomości ortografii nie jest równoznaczny z brakiem wykształcenia, niestety.

chyba ciebie mamusia nie kochała 🖐️ pewnie masz na imię dżesika... :o - ja oczywiście nazwę swoje dziecko Nikola a drugie Vanessa. Dzieci o takich imionach będą pasować do białej spódniczki, skórzanych białych kozaczków i solarowej cerze mamusi która oczywiście ukończyła prestiżowe studia UJ.

Gość nonooo
Autorko, w jakim kraju mieszkasz?

Wiecie co ja myślę , ze macie jakieś staroświeckie zapędy:D mnie osobiście nie podobają się imiona, ale to nie powód, żeby tak do tego podchodzic:O tak samo jak z 30 lat temu było nie do pomyślenia, żeby dac dziecku na imię Karolina.. a teraz co? Karolin w chuj :P Moda na imiona się zmienia.🖐️

Gość Z Każdym Dniem...
nikola :) moja kuzynka kochana dziewczynka :))

Gość mama malej...
nie mieszkam w polsce.. w anglii tez nie.. warta grzechu,, gratuluje oceny innych na podstawie tego jak maja na imie.. :O niech zgadne .. masz na imie Brunchilda??? :D :D