Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malej...

ktore imie wybrac..????

Polecane posty

Gość nonooo
To dobrze, przynajmniej na co dzień nie będziesz musiała znosić złośliwych przytyków. Pozdrawiam i niech się malutka dobrze chowa 🌼

Chorzowska - NIe, nie nazwę jej Cocacola. Bo ja mam tak na imię. A tatuś ma na imię Pepsi. Hmmm Co myślisz o Izałrze? Myślę że to imię się wpasuje do rodzinki. Jestem nowoczesną mamą, nie nazwę moje dziecka tak przeciętnie jak Monika, Ania, Natalia. Nie chce kolejnych nudnych imion w rodzinie. Do nazwiska będzie bardzo pasować Izałra.

dlaczego ci się nie podoba 😡 Na pewno oceniasz innych na podstawie tego jak maja na imie.. niech zgadne .. Ty masz na imie Brunchilda??? :P:P:P ;)

Gość mama malej...
dobrze p. brunchildo juz sie wypowiedzialas na ten temat, juz ci podziekuje.. moze wypowie sie jeszcze ktos NA TEMAT? dzieki za opinie

Gość mama malej...
magnolia... a co te dwa imiona maja wspolnego z tematem? jakos nie pamietam zebym pytala o rade jakie w ogole dac imie.. tylko z tych dwoch, ktore lepsze?

jak chcesz byc taka oryginalna to nazwij corke oralia i bedzie po sprawie🖐️ ps w przeszlosci na pewno nie bedzie narzekac na zainteresowanie mezczyzn:P

Gość mama malej...
ciotella zgaduje ze ty masz tak na imie i stad twoje przekonanie ze nie opedzi sie od facetow? :D :D powodzenia, a corka jak ma na imie? bzykadella ? :D

lansujesz się tutaj na jakąś super inteligentną babkę z elity społecznej A powiem ci że jak nie rozpoznałaś zwykłej ironii o męskim imieniu dla dziewczynki to musisz być bardzo głupiutka. Na pewno tak nie uważasz. Myślisz sobie jaka jesteś mądra a ja, och, głupia zacofana baba krytykuje cie. Nie ma do tego prawa. Ja pisze bo mnie denerwuje, jak takie buractwo lansuje dziwne imiona dla swoich dzieci. Opnie masz na linkach, poczytaj sobie. Nic mnie nie obchodzi jak nazwiesz swoje dziecko. I nikogo tu też niee. Masz doprawdy światowej wagi problemy. A ja się na pewno mylę, na pewno pracujesz w zagranicznej korporacji, robisz karierę, nie dość że jesteś wykształcona, to jeszcze pewnie wiesz co grają w najbliższym teatrze. I w ogóle ubierasz się szykownie i elegancko i jesteś klasa samą w sobie. Powiem ci jedno. Znam kilka mam dżesiki, nikoli, Alana. I wszystkie te mamusie to niezwykle pustaczki. Pustaczki tworzące ekstraklasę dla pustaczek. I mało prawdopodobne że ty będziesz chlubnym wyjątkiem. A ja nie wierze że się tak rozpisałam... w końcu taka pustaczka jak ty i tak tego nawet nie przeczyta i każe mi się nie wpierdzielać, bo ona nie ma zamiar czytać innych wypowiedzi niż te, które jej odpowiadają...

Gość tak zdecydowanie Nikola
Nikola, ni pepsi, ni nie wiadomo co...

Warta grzechu ---> brawo !! 🖐️ podpisuję sie pod Twoim elaboratem obiema rencyma i nożyma :classic_cool: