Gość Poranek Nadziei Napisano Kwiecień 28, 2009 Janess, chcę Cię bardzo przeprosić, bo w tym mailu zjadłam kawałek ze względu na inny login, wybacz. chmurka123456@o2.pl jeszcze raz Cię przepraszam za tę pomyłkę Wolałabym nie mówić u kogo, jednak podobno jest specjalistą w liposukcji, ale piersi też robi... już kilkanaście lat. Jeśli chodzi o ceny to jest w czołówce na terenie kraju, ze względu na to liczę na profesjonalizm. Niestety nie ma prawie żadnych komentarzy na Jego temat... Ale te, które znalazłam są pozytywne. :) Co do firmy, to szczerze mówiąc nie wiem... Ale widziałam ulotki Mentora w poczekalni, więc podejrzewam, że te... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 jak tylko dojdę do formy to obiecuję zdjęcia. ale z tą formą to chyba jeszcze trochę :P hihi :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 nie ma problemu jestem tylko ciekawa u kogo wyladowaly moje cycki,wysle jeszcze raz,mam nadzieje ,ze tym razem dobrze podalas maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Poranek Nadziei poszly:)oby do Ciebie tym razem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poranek Nadziei Napisano Kwiecień 28, 2009 tak, na pewno jest dobry:) jeszcze nic nie ma, ale czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poranek Nadziei Napisano Kwiecień 28, 2009 dostałam :) dziękuję za zdjęcia :) R zeczywiście różnica jest ogromna! :) ale piersi wyszły duże... powiedz mi, to jest duże C? chyba rzeczywiście wezmę 260, skoro 290 są takie... chociaż wiesz, ja mam piersi małe A, więc to też wyjdzie inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 piersi wydaja sie duze ,bo ja jestem mala;)mam 60 i lub 65 f rozmiar,ale to wielkosc jak miseczka c z 75,ja wyslala te fotki,zeby Cie przekonac do tych wiekszych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poranek Nadziei Napisano Kwiecień 28, 2009 Rzeczywiście jesteś drobna :) Ale powiem Ci, że patrząc na siebie, to jestem jeszcze węższa od Ciebie, dlatego to też biorę pod uwagę :) wiesz, smuklejsza, bo mimo wszystko te ponad 10 cm wyższa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Samanta no wreszcie i Ty masz upragnione cycuszki,gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy:)No i oczywiście nie zapomnij o mnie jak będziesz wysyłała foteczki:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiekkasiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 aleks secret ja mialm robiona mastopeksje oprocz implantu ciecie jak lizak na okolo otoczki i kreska w dol-taki uplifcik,jest ok a balam sie strasznie ze bedzie to zle wygladac,choc nie mialm piersi zupelnie pustych to lekarz odradzal mi sam implant i teraz wiem ze dobrze ze go posluchalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexar81 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 DZIEWCZYNY! PRZYSPIESZYŁAM TERMIN ZABIEGU,JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA I PODEKSCYTOWANA!!!ORAZ PEŁNA WĄTPLIWOŚCI CZY SOBIE PORADZE NAJBERDZIEJ BOJĘ SIĘ ZE NIE DAM RADY PRZY MOIM SYNKU MĄŻ DOSTANIE TYLKO 2 TYG URLOPU,NIE MAM OD NIKOGO POMOCY :-(...A POZA TYM WSZYSTKO CHCĘ UTRZYMAC W TAJEMNICY, NIE CHCĘ SIĘ WSZYSTKIM TŁUMACZYC TYM BARDZIEJ ŻE JESTEM Z MAŁEJ MIEJSCOWOŚCI I TAM LUDZIE LUBIĄ TAKIE \"SENSACJĘ\" ALE PAL TO LICHO...JESTEM BARZDO HAPPY I CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM!!! SAMANTA GRATULUJĘ !!!I CZEKAM NA FOTKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia11 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Alexar, a u kogo robisz? co prawda, to jeszcze nie mam wyznaczonej nawet konsultacji, ale obawiam sie też tego wszystkiego, żeby nikt nie zorientował się, itd. a u mnie to jeszcze gorzej, mieszkam z teściami, z opieką nad dzieckiem nie byłoby może problemu, ale jak powiedzieć o samej operacji? utrzymać w tajemnicy nie da sie, jeśli mieszka się pod jednym dachem, chociażby sama rekonwalescencja.. sama juz nie wiem, czy lepiej mieszkać osobno i zdanym być na siebie, czy tak jak w moim przypadku :( Juz dawno poszłabym pod nóż, gdyby nie głupie moje dylematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleks_secret Napisano Kwiecień 29, 2009 kasiekkasiek, a może orientujesz się, jaki lekarz jest dobry w takich operacjach? Szukam, czytam i wciąż nie mogę się zdecydować :/ Myślałam o Kubasiku, teraz siedzi mi w głowie Kasprzyk... Sama jestem z Gdańska ale odległość jest dla mnie najmniej ważna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda-cr Napisano Kwiecień 29, 2009 alexar81 dobrze cię rozumiem mam termin operacji na 8 czerwca i w domu 15 miesięczną córeczkę też zastanawiam się jak to będzie bo mój mąż w przeciwieństwie do Twojego może w tylko kilka dni urlopu mieć natomiast nie chcę pomocy moich rodziców bo nie chcę żeby moja mama wypowiadała się na temat mojej decyzji o powiększeniu piersi jest zbyt konserwatywna więc początkowo muszę to utrzymać w tajemnicy ,napisz kiedy masz operację i jakiej wielkości implanty trzymaj się magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiekkasiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 aleks secret ja szukalam w polsce dlugo i nie umialam zaufac zadnemu...zdecydowalam sie na londyn u siebie... kiedys szczyt byl dobry ale teraz roznie mowia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiekkasiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 bo to jednak nie jest tak proste jak samo wsadzenie imp[lantu,plastyka juz jest trudniejsza...moje sa prawie idealne tzn.jedna jest troche nizej ale nie marudze bo i tak jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Dziewczynki, looknijcie w linki które podaję w tym poście.. nie mam jeszcze za dużo siły, a wklejałam już zdjęcia \"po\" na beauty, więc wrzuciłam je na fotosik.. to są moje cycuszki jeszcze w klinice i już w domku.. opancerzone, ale coś tam widać - ja przynajmniej widzę w miejscu poprzedniej doliny megafajne wzniesienia :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b79a57cd4dac8dcc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad452a41fdbf0202.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c03ae42be9b39a25.html mam nadzieję, że linki wejdą.. myślę, że nikomu takie zabandażowane cycki do niczego nie będą potrzebne, dlatego wklejam tak na forum. jak będę mogła zdjąć stanik i porobić normalne zdjęcia to poprzesyłam już normalnie mailem :) obawiałam się trochę dzisiejszej nocy, ale przeszłam ją bardzo dobrze. w klinice całą noc po zabiegu nie mogłam zasnąć i się męczyłam tylko, a dziś w nocy już w domku wziełam ok 22 tabl. przeciwbólową i do 6.30 spałam jak niemowlę - na plecach, a nigdy wcześniej tak nie umiałam spać.. potem o tej 6.30 jeszcze na wszelki wyp. tabletka, i do 9.30 znów spałam.. :) zajebioza normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexar81 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Niunia11 robię u dr Sirek, co do tego żeby utrzymac wszystko w tajemnicy to ciesze sie ze mam jakies wsparcie u Was kochane i ze nie jestem sama z tym dylematem, głupio tak wszystkim się tłumaczyc...ale myślę że jakby co to pozostawię to bez komentarza i niech się zastanawiają!tak długo czekałam na to żeby miec piersi że teraz to mnie nic nie powstrzyma :-D:-D:-D Magda poki co wybrałam 350,okrągłe ale zastanawiam się nad 400(oczywiście trochę się boję że będzie to bardzo widoczne,dlatego wciaż się waham), chciałabym miec takie pełne C,wtedy bym była zadowolona w 100% :-D Dziewczyny chciałam się tez zacząc bardziej wypychac ale nie bardzo wiem czym (do push up\'a zbyt dużo nie wlezie he he) macie jakis pomysł? pozdruś ps: SAMANTA TWOJE CYCUSZKI SĄ EXTRA KLASA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexar81 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Niunia 11 co do rekonwalestencji też mam obawy,będe musiała zrezygnowac z życia towarzyskiego,sąsiedzkiego, jakies wyjazdy do teściowej ,a każdy będzie pewnie o mnie pytał i co tu mówic? ...poki co wymyśliłam postrzał...:-D:-D z resztą Dziełuszki damy radę!!!najważniejsze że spełniamy swoje marzenia! buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violesia 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 samntha, ale masz olbrzymie cycki :-) ! Ale fajnie wygladają! :-) Czekam na fotoreportaz bez bandazy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cassie.x Napisano Kwiecień 29, 2009 hej samanta, sledzilam twoje losy juz jakis czas. twoje i innych forumowiczek. na beauty rowniez. mam operacje u bromy pod poczatek czerwca.. jeszcze szczegoly nie dopracowane co do rozmiaru itd. fajnie ze sie wkoncu doczekalas. gratuluje. a powiedz mi bo mnie to jakos ciekawi, na jakiej sali wkoncu lezalas? na tej ladniejszej czy tej zwyklej? zycze jak najmniej bolu. pozdrawiam wszystkie cycolinki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 nie są wcale takie duże, tak wyglądają przez ten stanik, który się jeszcze marszczy :) a to i tak jest jakaś \"dwójka\", bo \"trójka\" była stanowoczo za duża, w obwodach bardziej i bardziej się jeszcze marszczyła :) Cassie, w tej zwykłej :) mogę Ci wszystko opisać mailowo jeśli chcesz, moze na beaty w pogaduszkach napiszę w sumie, ale to jak się bardziej pozbieram. teraz mnie zaczęły boki cycuszków mocno pobolewać, więc rozchadzam robiąc rundki wokół tarasu koło domu i staram się nie poddawać bólowi.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduza31 810 Napisano Kwiecień 29, 2009 Sam buziaczek,czy Twój Piotreczek nie był zazdrosny o tego anastezjologa,który Cie na rękach nosił? Twój pancerzyk to teraz taka kinder niespodzianka,nie wiadomo co jest w środku,od razu chciałoby sie zajrzeć do środka. Zmyłaś w końcu ten lakier z paznokci przed operacją? Pozdrawiam Was wszystkie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia11 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Alexar, dr Sirek? To w Bielsku, moje okolice :), ale ja i tak wybiorę Kasprzyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda-cr Napisano Kwiecień 29, 2009 wow alexar81 duuuże ja robię 325 mentor o podwyższonym profilu jak je przymierzałam to takie pełne C moja przyjaciółka ma 400 o podwyższonym profilu i ma rozmiar pełne D tylko ona już drugi raz powiększała bo wcześniej miała 325 a jest drobnej budowy ciała kiedy masz operację? Duże masz dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EUFORIA75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 hEJ DZIEWCZYNY dawno mnie nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EUFORIA75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 wrocilam bo jestem prawie rok po zabiegu i mala lipa mi wyszla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EUFORIA75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 hmmm wiecie jedna piers mi opadła i cholera nie wiem czy robic drugą operacje?? Bo w tej klinice co robilam lekarka kaze mi placic jeszcze rez za reoperacje ale myslke ze chyba nie chce juz u niej robic... sama nie wiem czy mozna u innego lekarza poprawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EUFORIA75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Czy ktoras z Was moze mi kogos w Wawie polecic kto mogłby mi poprawke zrobic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiekkasiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 no widzisz sam dajesz rade tak trzymac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach