Gość sweety82 Napisano Maj 18, 2010 heheh,nie no Bobsie,ja juz na 4 dzien sie mylam,tzn oprocz cycek :),glowe mi facet myl,bo sama jescze rak nie podniose az tak wysoko:(:(,ja tez mam to gdzies ze smierdze heheh,ale wiesz ja tu w gosciach u kumpeli jestem,a jutro jedziemy do tesciowej:)i jutro zamierzam w wannie sie zanurzyc cala w koncu:),Boobsie,mozesz mi wyslac swoje cyce??napisz w mailu prosze jakie masz,rozm itd:)ok.buzka Moj mail Gosia_Daniel@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 18, 2010 sweety82 ta moja" dziara" to nie dla przyjemnosci i ozdoby powstała ale zakryłam dlugą 30 cm wstrętną blizne po operacji serca i dwie mniejsze po drenach wielkosci 1 zł. Nie jest błedem młodości bo zrobiłam po 30 tce:) Tak naprawde dzieki niemu pierwszy raz wyszłam na plaże w stroju dwu częściowym i mniej osob zwaracało uwagę na tatuaż ,niż wcześniej na bliznę .Juz nie słyszę pytań ... O Matkoooo co ci się stało???. Co do tatuazy to ja je uwielbiam:) ale przed 30 powinny byc zabronione własnie żeby nie były nigdy błedem młodosci bo czymś takim strasznie mozna sie oszpecić szczegolnie jak sie odda w rece pseudo tatuatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Feelbeauty.eu Napisano Maj 19, 2010 Jakie badania po powiększeniu piersi implantami? http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Maj 19, 2010 sweety moj rozmiar to 80D...... wysle ci fotki dzisiaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamłazel 0 Napisano Maj 20, 2010 hej wszystkim:) byłam na tej konsultacji i max. rozmiar jaki mi proponuje to 300cc (okrągłe mentory) . Ciagle nie jestem pewna... Mam 156 cm wzr, pod biustem 73cm, w biuście 78 -chyba AA albo mniej. Czytałam silky co pisałaś wyżej i chyba mam podobnie, dlatego się waham czy 300cc będzie odpowiednie ...?? Jeśli mogła bym też dostać Twoją fotkę to z góry dzieki. kikkkka@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia_gliwice Napisano Maj 20, 2010 hmmmmm witam was dziewczyny jestem tuz przed operacja powiekszenia biustu bylam w kilku klinikach w kraju na konsultacjach jednak jestem zdecydowana na czechy ze wzgledu na koszta polowe taniej hmmm a to tez dla mnie wazne...... czy ktoras ma moze wkladki eurosylikon--- jesli tak to prosze napiszcie cos na ich temat chce wiedzeic jak najwiecej diekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ekipa Feelbeauty eu Napisano Maj 20, 2010 Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga05 0 Napisano Maj 20, 2010 Do agusia_gliwice zobacz na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawalola Napisano Maj 20, 2010 dziewczyny mam pytanie, czy ktoras orientuje sie ile kosztuje druga operacja powiekszajaca? widze ze duzo kobiet robi poraz drugi ...czy to takie same koszty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Maj 23, 2010 Meduzka odpisałam Ci na maila:)Dani czy jeszcze tu zaglądasz,jak tak to chciałam Cię poinformować o jutrzejszych rozmowach w toku:)Pozdrowionka Dziewczynki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laska123 Napisano Maj 23, 2010 cześć dziewczyny dołanczam sie do was ja jestem miesiąc i tydzień po zabiegu powiekszania piersi też mi poszedł jeden implant do góry lekarz pedejrzewa KAPSULACJĘ dał mi na poczatek leki ACCOLATE i ugniatanie tej piersi niewiem jak to daslej będze stosuje to 4 dni efektów niema ODPOWIEDZCIE pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 23, 2010 Laska123-dopiero po miesiacu Ci podszedl do gory ten implant???u kogo robilas?? BECIU:)widzialam reklame toku:)i Ciebie :)buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 23, 2010 Dziewczyny powiedzcie mi kiedy przestanie bolec??:(ja jutro mam 2 tyg i opuchlizna zeszla,cycki w miare miekkie sa,ale bola jak dotykam:(,a po jakim czasie odpadly wam strupki ?? Laski,ktora z was to Ara??:),bo dostalam maila,ale niewiem czyje te cycuchy:),ja jutro powysylam swoje-w koncu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ekipa Feelbeauty.eu Napisano Maj 24, 2010 Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ekipa Feelbeauty.eu Napisano Maj 24, 2010 Ale się rozpisaliśmy... bysmy tak chcieli, że jesteśmy juz tak zdesperowani, iż już nie wiemy jak i w ogóle.. i ogólnie mamy z tym duży problem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Maj 24, 2010 sweety ara to ja ;-) SWEETY MNEI BOLALO TAK DO MIESIACA , astrupki to mi odpadly chyba tezjakos po miesiacu ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudka 0 Napisano Maj 25, 2010 Dziewczyny, Czy któras z Was miała m-c po operacji marszczace się blizny. Nie wiem co sie dzieje ale jak podnosze rece do góry to blizna jest pomarszczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 25, 2010 Rudka,jak to marszczace sie??ja jestem co prawda 2tyg po i jak chcialam podniesc rece do gory,albo wyprostowac sie to sciagaly mnie te blizny,zaczelam je smarowac VitA,a odpadly Ci juz strupki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 25, 2010 dziewczyny ja nie wiem jak to z tymi strupami ale mi zaraz po zdjeciu szwów lekarka kazała smarowac je oliwka i masowac i wszelkie strupki odrywac zeby kategorycznie " NIE BYLO STRUPKOW!!!" i ja po tygodniu takiego zabiegu nie miałam nic blizne 3-4 dziennie uciskac miejsce przy miejscy ruchem okreznym zeby była miekka i elastyczna jest m-ac po operacji i mam juz nie widoczna jasna blizne trzeba naprawde sie przyjrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 25, 2010 rudka własnie masz nieelastyczna blizne dlatego sie nie rozciaga zcaznij masowac kup cepan albo cos na blizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet82 Napisano Maj 25, 2010 Silky,ale jak Ty to odrywalas ten strup tak na zywca???ja jestem 2 tyg po,i strupek jescze jest przywarty jakby do blizny...,kurde,dr tez kazal mi masowac te blizny,ale z drugiej strony mysle ze jak na sile zaczne odrywac ten strupek,to moze sie zrobic kolejna blizna,rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carzone Napisano Maj 25, 2010 Do agusia_gliwice mam eurosilikon i jestem bardzo zadowolona pani dr zaproponowała mi te od razu ze względu na to że jak sama mówiła są bardziej miękkie niż np. mentory co moge wiecej powiedzieć skoro takie Ci zaproponował lekarz to wie co robi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 25, 2010 sweet82 ja nie musiałam ich odrywac , podczas prysznica masowałam cyce namydlonymi dłonmi kilka minut zaraz po kapieli masowałam je oliwka( ja stosowałam zwykła oliwe z oliwek bo jestem uczulona nawet na dzieciece oliwki) i masowłam je delikatnie nie na sile . Te strupki namiekały i same delikatnie schodziły naprawde nic na zywca nie zrywałam wszystko ładnie schodzilo , na drugi dzien powstawała jakby taka "skórka" wyglada jak taka co po opalaniu schodzi i po masowaniu ona tez schodziła po 2-3 dniach juz nic nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 25, 2010 sweet82 jak masz bardzo przywarte to musisz pilnowac aby byly ciagle natłuszczone nie moga byc suche kilka razy dziennie masuj i natłuszczaj wtedy szybko odpadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sweety82 Napisano Maj 26, 2010 Heya:)wczoraj zrobilam sobie masaz blizen i strupek odpadl!dzieki Silky,tak wlasnie robilam,nasmarowalam je ta mascia z vit A i podczas masazu same odeszly:),a czy Ty tez masz takie pod blizna jkaby kulki??bo ja u siebie wyczuwam w miejscu gdzie byl szew... Aaaaaa,dzis od rana strasznie bola mnie cycuchy:(,mysle ze to przed okresem....,Silky,a Ty jak sie czujesz ogolnie?nic Cie juz nie boli?spisz na boku?bo ja nadal na plecach buuu,co bedziesz pozniej uzywac na blizny?bo ja zamierzam kupic plasterki Silon.Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doneczka123 Napisano Maj 26, 2010 hej:] juz po;]mialam zabieg wczoraj o 19.30 skonczyl sie chyba ok22 ,malo co booli;] rano sama wstalam z lozka z narkoza nie bylo problemu;]takze chyba niezle;d lekarz wsadzil mi 300 wysoki profil okragle,dostalam antybiotyk jedynie na recpcie, ale boje sie ze mam goraczke...nie wiem co robic...podajcie mi linka do tego drugiego forum bo nie jestem na swoim kompie i nie moge znalesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 26, 2010 Doneczka123-super ze jestes po:)!ale jestes jeszcze w klinice tak?ja mialam goraczke ,a w zasadzie stan podgoraczkowy w 5 dniu po op ,wyztraszylam sie i zadzw do dr,kazal mi przyjechac jesli nie spadnie,ale na szczescie spadla,a antybiotyk poki co dostajesz dozylnie:),Jak wyjdziesz z kliniki to dadza Ci recepte,zycze Ci pieknych cycuchow i szybkiego powrotu do normalnosci hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 26, 2010 Dziewczyny od kiedy stosowalyscie te plasterki na blizny?chodzi mi o Silon,macie jakis link do nich?Bo ja znalazlam je na necie,ale za 200zl!buuuu,uzywa wogole ktras z was tych plastrow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Maj 26, 2010 Sweety plasterki stosowałam dopiero jak strupki mi całkowicie odeszły,używałam ich około 4,5 msc,zamawiałam w aptece koszt to 80zł,więc 200zł to przesada,może jakieś inne tyle kosztują.Mogę Ci polecić SILON OLEVVA FEBRIC 4X13cm,przecinasz go sobie wzdłuż i masz na obie blizny:)Poszukaj w necie na pewno znajdziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 26, 2010 Beciu az taka roznica jest w cenie??to niezle,a myslisz ze w kazdej aptece da sie to zamowic??Bo bede musiala Mamci poprosic o to,bo nie ma mnie w PL juz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach