Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 7, 2010 Cosmopola napisze jak bede po - o ile sie wybudze bo juz mnie pare osob straszylo ze tak bez badan to jakas szamańska klinika (mimo ze opinie sa na internecie dobre) i ze grozi mi krwotok itp :( Mysle ze efekt Pameli daja okrogle implanty - tak mi sie wydaje. Doda I pamela jak sadze maja wkladki okragle ale to sa tylko moje domysly. Chodzilo mi o to ze ja przy 290ml i to anatomicznych raczej efektu Pameli nie osiagne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 7, 2010 powiem wam ze nie naleze do osob ktore "sieja panike" ale jutro z samego rana mam operacje i juz czuje ze nerwy wymykaja mi sie spod kontroli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 kawa trzymam kciuki , wszystko bedzie ok :-), co tam operacja i tak nic nie bedziesz z tego pamietala , bo spisz ;-) , dopiero po operacji sie przejmuj hihihihi............. Trzymaj sie mocno ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 kawa nie słuchaj domorosłych lekarzy! Bzdury o krwotoku sieją tylko Ci co zazdroszczą i na dodatek nie mają pojęcia o czym mówią. Do krwotoku dochodzi tylko na skutek uszkodzenia dużych naczyń (tętnice, żyły) albo na skutek niekompetencji lekarza, a nie z powodu że nikt nie obejrzał twoich badań. Wiele operacji jest dokonywanych w trybie nagłym gdy nie ma czasu na robienie badań i jakoś nikt wtedy nie protestuje, wręcz ludzie narzekają że im lekarz od razu wyrostka nie zoperował :D taka to ludzka obłuda. A sytuacja że się ktoś nie wybudzi z narkozy zdarza się raz na milion i też nie zalerzy od wyników morfologii. (no gdybyś miała anemię to każdy lekarz to na oko zauwarzy) Ja też nie miałam zalecanych badań. Sama je zrobiłam i pokazałam lekarzowi. Oczywiście nie były rewelacyjne (jak u każdej kobiety która się odchudza) miałąm obniżoną hemoglobinę i czasy krwawienia i krzepnięcia i jakoś żyję... i oby tak dalej :D tak więc nie martw się, będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biust on demand Napisano Czerwiec 7, 2010 Po artykule w urodzie zdecydowałam się na SkinClinic. Miejsce, a przede wszystkim doktor robi super wrażenie. Bez żadnego usypiania i to mi się podoba bo cykor jestem :-) zatem postawiłam na body jet z przeszczepem tłuszczu do biustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet82 Napisano Czerwiec 7, 2010 Biust..jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie....,kiedys nawet rozmawialysmy o tym z kolezanka...:),a kiedy bedziesz robila??i gdzie jest ta klinika??w jakim miescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Jakoś mnie nie przekonuje SkinClinic, zwłaszcza kwas hialuronowy, gdzie efekt takiego zabiegu zachowuje się do 2 lat a pozniej powtórka z rozrywki. Może body jet inaczej działa. Kiedy decydowałam się na powiększenie biustu to brałam pod uwagę i takie wyjście. Ale później stwierdziłam, że chcę mieć zrobione raz a dobrze i móc się cieszyc biustem nie tylko przez dwa lata :D poza tym wydaje mi się ze znacznych efektów nie da się ta metoda osiągnąć. Może to jest odpowiednie dla osób które chcą sobie jakoś "wyrzeźbić" biust a nie powiększyć :P Zresztą to kwestia indywidualna :) Biust on demand napisz coś więcej na temat body jet'u :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hej ja robilam macrolane przed moimi świezymi implantami 290 pod meisien mcgahan okragle, i powiem Wam miaalm po 150 w kazda peirs, efekt super ale nie przez rok-dwa ale 3-6 miesiecy,a koszt przewyzszyl implanty!dzis bylam na wizycie u Panid oktor, juz 5 dobe po operacji jezdze autkiem, nic nie boli;)nawet mam zgode na wesele sciagnac pancernik-tylko nie hasac,dziewczynki odradzam macrolane, teraz Pani doktor musiala resztki wyjac i dopiero wlozyla implanty, caly czas zaluje ze nie wzielam wiekszych, a moze ktoras z Was mi doradzi czy ladnie to wyszlo czy z czasem nie wziazc wiekszych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Czerwiec 8, 2010 Eteryczna czy moglabym poprosic o Twoje zdjecia???Moze nie sa wcale tak male jak twierdzisz:).Mi moje tez wydaja sie male.....,kazdy mi mowi ze sa ok,a nawet spore,a ja ze za male:(...,eh,chociaz wiem ze z medycznego punktu widzenia duze znacza nienajlepsze dla organizmu..., http://www.art-med.com.pl/43,dobor-implantow.html Na pocieszenie wysylam Ci linka:)-to co sie tyczy duzych impl.Moj mail Gosia_Daniel@buziaczek.pl Dziewczyny od wczoraj bola mnie piersi:(,i tam gdzie mialam dren,czuje takie zgrobienie i boli mnie to:(,wie ktoras o co chodzi??Dzw dzis do doktorka,ale nie moglam go zlapac..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Sweety rozmasuj sobie miejsce po drenie,to jest blizna,jak będziesz masować,to będzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Sweety rozmasuj sobie miejsce po drenie,to jest blizna,jak będziesz masować,to będzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet82 Napisano Czerwiec 8, 2010 Beciu,Slonko,masuje caly czas.....,mam nadz ze zejdzie mi to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 sweet poszly fotki, nie martw sie mnie tez miejsca po drenach bola i to przejdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 9, 2010 hej wam. wczoraj rano mialam zabieg. praktycznie caly dzien przespalam. teraz jest juz coraz lepiej- potrafie sama pojsc do lazienki itp ale z poczatku nie umialam nawet reka ruszyc a bole doprowadzaly mnie do placzu :/ Nie spodziewalam sie ze to bedzie az takie bolesne. Dostaje 8 tabletek dziennie i jeszcze jakies krople do wypicia. Nadal mam przyczepione dreny. Co do kliniki to moge powiedziec ze nie zaluje iz wybralam ta bo pracownicy tu sa bardzo mili i wyrozumiali :) Zapytalam lekarza czemu moje cycuchy sa takie trojkatne a on na to odpowiedzial ze przez ten stanik. Poki co mi sie nie podobaja bo ida w "czuby" ale mam nadzieje ze sie zaokragla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kawa jak wyjma Ci dreny calu bol odejdzie, mi wyjemli i na tym skonczyl sie bol,a wyjeli po niecalych 24h,jakie mialas wkladki>jaka pojemn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sesja fotograficzna Napisano Czerwiec 9, 2010 Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kawa 3w1 bardzo Cię boli? pytam, ponieważ sama będę powiększać biust :D tylko, że boję się trochę bólu...a Czy dają Ci jakieś środki przeciwbólowe? Co do kształtu to wydaje mi się ze na drugi dzień chyba nie możesz wymagać super kształtów :D mi lekarz powiedział, że trzeba poczekać, aż biust się "ułoży" także myślę, że Twoje "czuby" jeszcze się zaokrąglą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kawa gratuluję!!!!!!!!!!!! Witaj w gronie KSC (Klub Silikonowych Cycków :) ) Nie martw się kształtem ja miałam to samo i już są coraz leprze ale jeszcze nie za ładne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kawa gratuluje !! co do ksztaltu absolutnie sie nie martw , uloza sie ;-) 3 maj sie , wiem , ze boli :-( :-( Buziaki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet82 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kawa3w1-gratuluje i witaj w gronie cycatek:),bedzie bolec,musi tak byc:),A dziewczyny propo bolu,kiedy zescie zaczely w miare normalnie funkocjonowac??Bo ja jestem 4 tyg po i:nie nosze siatek z zakupami-ale z ciuszkami tak,o tak jak najbardziej hihihihi,nie odkurzam,nie dam rady np umyc wanny dokladnie:-o,kiedy Wy zescie zaczely funkocjonowac?? Dzis w nocy lece po swego malucha:),mam nadz ze dam sobie z nim rade,ma 4 latka,ale jest wiercipieta:). Eteryczna -wcale nie masz malych cycek!!!przestan sobie wkrecac.Dziewczyny,ja z 2tyg temu dzwonilam do doktorka i nagadalam mu ze sa male,a on ze mnie zabije hihih,on nie myslal ze to na rurke am byc hihihi-oczywiscie zartowal,zapytalam go o cene jesli bede chciala wieksze,to powiedzial ze jak dla mnie to jescze nawet podwyzy hihihi:). Beciu,kochana,ratuj-Ty po op normalnie jaralas??Bo ja ostatnio sie zagalopowalam:(,ale pomojajtac tamto to staram sie ograniczac,tzn tak do 5-6 dziennie:-o:-o:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 9, 2010 SWEET82- ja juz dzis bielizne sobie upralam i choc z trudem to laptopa podnosze ale to moze byc zasluga lekow. Po 4 tygodniach myslalam ze juz bedzie znacznie lepiej :( BOOBSIE- dzieki :) W sumie na internecie masa dziewczyn po op. pisala "myslalam ze bedzie bolec bardziej" a ja sie zastanawiam co te dziewczyny w zyciu spotkalo bo bardziej niz wczoraj to ja nigdy w kosc nie dostalam :P COSMOPOLA- a ile jestes po zabiegu? Chetnie przystepuje do tego klubu ;) MAJOWA- nie bede klamac i choc nie chce Cie straszyc to powiem ze wczoraj zalowalam iz sie zdecydowalam tak bolalo ale jak wiadomo bol mija i sie o nim zapomina a piersi zostaja :) Ja ten bol bym porownala do mierzenia cisnienia na rece z tym ze odczuwalam to tak jakby ktos obwinal mi klatke ta poduszka i znacznie za mocno napompowal ;/ takie uczucie jakbym miala peknac- chyba dlatego ze mialam bardzo maly biust i nierozciagnieta skore ETERYCZNA- mi wyjma dreny jutro o 16.oo czyli mina dwie doby od op. Mam allegrany anatomiczne rozm 290 ml :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kawa to fajnie się masz 290 ml to masz większe niż ja bo ja mam 290 g Każdy inaczej odczuwa ból, ale chyba nie jest tak źle skoro sama bieliznę uprałaś :) Ja jestem 7 dobę po zabiegu i jeszcze nic nie robię, mogłabym bo mi ból nie dokucza aż tak, ale boję się żeby mi się implant nie przesunął więc zgodnie z zaleceniem nie robię prawie NIC. Szlag mnie już trafia z tej bezczynności, ale wolę dmuchać na zimne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Dziewczynki to ja jestem jakas hardcorowka ;), ja tylko dobe bralam ketonal, 4-5 dobe po operacji prowadzilam auto(ponad 100km), 10 dobe po- robie juz wszytko,wylacznie z odkurzaniem, dzwiganiem zakupow,praniem,i nie czuje bolu co dziwne,12 dobe ide na impreze, bez pancernika(mam pozwolenie odgórne, ale nie moge tanczyc)dzis kupilam sobie pancernik(biały), bo dostalam w klinice czarny ale nie moge w zwiazku z tym w te upaly nosic bialych t-shirtow, i w Triumphie sa takie Trophic -sportowe weszlam w C;(szkoda bo liczylam na D.Dziewczynki co macie do smarowania blizn?mi Pani Dr polecila La Roche -Posay Cicaplast-na naprawe naskorka i szybka regeneracje, chociaz a mam 2 cm blizny tylko na sutku, a Wy czym smarujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 9, 2010 hej, Samanto fajnie Cię widzieć...i resztę cycolinek też ;-) jutro o 18 mam op. u dr Pisery w Pulsmedzie - 360 okrągłe, już jestem spakowana i szczerze mówiąc zmęczona, ale nie mogę się już doczekać...jutro mam op o 18.00 to raczej się ie odezwę wcześniej jak w piątek, dobrze że mąż ze mną jedzie, całuję Was Kobietki i jutro będę jedną z Was...rany tak długo czekałam, w końcu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Niusia ja Cie sledze;p i jestem ciekawa jak wyjda Twoje 360;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Niusia trzymam kciuki! Nie moge sie nadziwic,ze wy tak malo bolu odczuwacie,odczuwalyscie!Ja to nie robilam doslownie nic bo z bolu nie wyrabialam i strasznie sie balam za cokolwiek zlapac mimo ze z nudow umieralam,dopiero po 2tyg za kolko wsiadlam i fajnie nie bylo a jak zrobilam 100km 3 dni pozniej to juz wogole fajnie nie bylo!Potem 1000km ale to paktycznie sama utostrada byla wiec az tak sie nie nameczylam!Po 3tyg probowalam lazienke umyc ale spedzilam tam chyba z 3h w takiej malej klitce bo nie umialam sie ruszac a po 4 tygodniach nadal nie umialam dobrze miotly chwycic ,zeby zamiesc, jakby ktos mnie w tym momencie widzial to by w majty ze smiechu sie posikal jak ja fajnie zamiatam!Chociaz dla mnie to wcale fajnie nie bylo i bardzo bolesne uuuhh!!Respekt laski Respekt!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 niusia trzymma kciuki ! kawa , wiesz ja po operacji mowie do mojej rodziny ooo matko jakbym wiedziala ze tak bedzie bolec nie robilabym , na to moj doktorek z usmiechem , ejjj wszystkie tak mowia ;-) mnie nap....alo cholernie , po tygodniu wyszlam na zewnatrz , po 10 min spacerze sapalam ze zmeczenia jakbym miala 70 lat , do tego chodzilam caly czas zgarbiona...po miesiacu przestalo bolec.. jestem 3 miesiace po i dopiero wrocilam do normalnosci...... Cosmopola gdzie jest pralineee , nie bylo jej dlugo? ktoras pytala sie o krem na blizny - polecam VERADERM - super jest ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kochane a moze to zalezy od stanu wyjsciowego swoich piersi sprzed op. od wkladek jakiej wielkosci, mnie to nic w sumie nie bolalo,malo tego spacer to ja mialam juz na 2 dobe z chrzesnica ponad 4 h i tylko zmeczona bylam,dzieki Bogu ze tak to znioslam,dzieki za nazwe kremu na blizny i czekamy na Nisuie ;)i jej doznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Dziewczynki!dzis rano sie obudzilam i doznalam szoku, bo wylecialo mi z piersi troszke krwi,moze bym sie nie dowiedziala ale na noc przylozylam sobie na sutki krążki z maścią, bo przypominam cięcie mialam przy sutku i na krążkach przy prawej piersi byla krew, potem lekko nacisnęłam i wyciekło jeszcze troszke!starsznie sie przestraszyłam, że coś nie tak, za rano jest żebym zadzwonila do Pani Dr, potem to zrobie-jak nie umre ze strachu do tej pory, niby nic mnie nie boli i czuje się jak Wam pisałam wcześniej wspaniale i jakby nie było op.ale ta krew zbiła mnie z tropu, że może coś jest nie tak ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Eteryczna,a może strupek się zahaczył i odpadł i stąd ta krew,dużo jej było? Sweety tak jak pisałam wcześniej Cosmopoli,to już dobę po op głód nikotynowy mnie podniósł z wyra,a ponieważ jestem strasznym nałogowcem,to się nie ograniczałam.Wiem,że to okropne,ale prawdziwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach