Boobsie 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 annaha , obnizyly sie i zmiekly i te 2 rzeczy wplynely na to ze sa mniejsze. annaha bierz 325 najmniejsze , dobra rada , ktora dziewczyny z forum mi daly przed op i jesetm wdzieczna.... tylko wiesz ja mam 176 cm wzrostu ,jestem dosc wysoka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annaha Napisano Czerwiec 13, 2010 Dziękuję dziewczyny za zdjęcia:) Wszystkie macie super zrobione, aż trudno mi uwierzyć, że to są implanty. Tyle się mówi o okrągłych, że wyglądają jak piłki:p ale po tym co widze to gdyby nie blizna to nigdy bym się nie zorientowała. Po tym co widze to jesteście chyba zadowolone z efektów, mam nadzieję, że i ja będę za niedługo:) Póki co śledzę topik i ciągle zbieram jakieś info. Piszcie, wymieniajmy się fotkami bo to bardzo pomaga tym co jeszcze są przed. Jak sama zrobie swoje piersie to też zaraz wrzucam foty :) Swoich starych nie pstrykam bo szkoda na to aku w aparacie:P Jeśli chcecie to możecie mi wysyłać foty aż do września, za co wielkie dzięki os_tina@tlen.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 cześć dziewczyny! Od kiedy odstawiłam ten diklak i jestem na samym paracetamolu to wstaję rano jak z krzyża zdjęta, boli bardzo i po cym co nusię spotkało to teraz każdy taki ból zwłaszcza piekący wywołuje u mnie panikę. Bobsiee miałaś tak? To piszesz z tego co pamiętam że do dwóch tygodni ci zawsze ktoś pomagał wstać? A najbardziej niepokoi mnie to że boli i aż piecze w tym bólu mnie przyczep mięśnia do mostka i to dużo bardziej po lewej stronie, a czasem tylko po lewej. Dziewczyny powiedzcie jeśli któraś miała podobnie. Ból jest do wytrzymania (aczkolwiek pierwsze co robię rano to lecę po paracetamol ) ale się martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 14, 2010 Cosmopola ja też taki właśnie czuję ból - też ten przyczep mięśnia i u góry nad piersią zwłaszcza lewą, takie aż rwanie pieczenie, dziwnie silny ból. Mam nadzieję, że te implanty zejdą w dół bo póki co wygląda to co najmniej śmiesznie i kosmicznie. Wcale mi się nie podoba. A kiedy Wam się te Cycuchy w miarę unormowały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 14, 2010 jeszcze mam jedno pytanie do dziewczyn po - czy Wy też miałyście problemy z cerą, bo moja skóra po op jest strasznie tłusta, twarz mi się cała świeci myję ją kilkanaście razy w ciągu dnia specjalnym żelem a mimo to jak przejadę chusteczką po skórze to dosłownie widać, że ona się bardzo sama natłuszcza. A ja nie miałam tłustej cery, raczej normalną. Czy to jest wina leków może czy zaburzeń w organizmie po narkozie, jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 hej dziewczynki! eteryczna szkoda wielka, że Twój chłopak ( już ex) nie wspierał Cię podczas tej całej operacji. Jestes odważna, że bez stanika idziesz na imprezkę. ja mimo wszystko bałabym się, że coś się stanie ...ale dobrze ze wszystko jest ok:) pewnie nie jeden się za Tobą oglądał!! kawa i nusia trzymaj się dzielnie! mam nadzieję ze z dnia na dzień bedzie lepiej!!! Annaha wiem co czujesz. Ja sie zdecydowałam na 300! Nie chcę mieć jakiś nadmuchanych, wielkich balonów ;) ale porozmawiam jeszcze z dr Kubasikiem i zobaczymy jakie są moje możliwości. Wtedy pewnie zdecyduję ostatecznie! :) idę za parę dni na wizytę także niedługo wszystko będę miała ustalone!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 nusia no to mnie teraz nastraszyłaś... Dzwoniłam do pielęgniarki która się mną zajmuje po op. i powiedziała że tak może być, ale z tego co czytam na forum to dziewczyny tak nie miały? :( Boobsie czekam na odpowiedź. Jak dalej mnie tak będzie bolało to zadzwonię do doktorka. Majowa mam gorącą prośbę do Ciebie, skoro idziesz za parę dni do lekarza to proszę Cię bardzo zapytaj go czy w 12 dobie po operacji może boleć mostek a właściwie jakby przyczep mięśnia do mostka po jednej tylko stronie To taki piekący ból który po dwóch paracetamolach 500mg tylko się zmniejszył. Bardzo będę Ci wdzięczna. Chcę wiedzieć co powie inny lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Niusia napisz jak dzis sie czujesz Majowa e tam szkoda gadac jak ex mnie wspieral i jak dla Niego liczyly sie moje uczucia i jaka wykazywal sie empatia,brak slow zeby to opisac,aporpos kiecki to fakt bylo odwazne ale z drugiej strony,nie po to robilam cycochy by lazic w tym pancerniku-staniku, nadazyla sie okazja i musialam sie zaprezentowac;) Milego Dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Dziewczyny pomocy!!Przy nachylaniu bez stanika odznacza mi sie "stara" linia podpiersiowa!Tez tak macie??Zaczyna mnie to przezazac i mam nadzieje ze to sie wyrowna bo sie porycze i juz nigdy wiecej sie nie nachle!!!Czy to trzeba masowac??HELP!!! Wczoraj poszlam na basen i normalnie nie umialam machac rękoma!Strasznie ciagnely mnie miesnie pod cyckami i mostek a dzisiaj to cale piersi chyba to jeszcze za wczesnie na plywanie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Bonitka może musisz się stopniowo rozruszać,u mnie w zaleceniach było,żeby 2msc nie korzystać z basenu,solarium itp a przecież 2msc już Ci minęło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Kochane dziewuszki , mi sie wydaje , ze niektore z was chca za szybko do normalnosci wrocic , dajcie czas , jakie baseny po 2 tygodniach ????? dziewczynki ja jestem 3 miesiace po i w tamtym tygodniu spontanicznie podskoczylam z rekoma do gory i poczulam bol , dziewczyny do 6 miesiacy trzeba uwazac !!!! cudow nie ma - TA operacja to jest ogromny impakt na naszym ciele ... niusia sluchaj slonko , ale mi przypomnialas , moja cera byla tak cholernie tlusta , i mi tez schodzila z twarzy - nie martw sie - mi wszystko przeszlo i cere mam jak wczesniej ;-), smarowalam ja tonikiem... Cosmopola , tak rwacy bol , pieczacy bol towarzyszyl mi prawie kazdego ranka do miesiaca , czemu bierzesz paracetamol , na takie bole to on nie pomaga , szkoda zoladka . wez zapytaj doktorka o cos mocniejszego , wiesz nie musizs brac caly czas , ja ok 6 rano sie budzilam , bralam ketonal , zeby rano nie miec takiego strasznego bolu przy wstawaniu , troche to pomagalo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 sorry za baseny po 2 tygodniach bonitka , ty jestes 2 miesiace po ...ja bym i tak nie poszla ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi 28 Napisano Czerwiec 14, 2010 Dzięki Cosmopola:) Planuje odstawić od cyca w lipcu. Mała skończy roczek. Akurat zimą będzie odpowiedni czas. Jestem z Koszalina. Najbliżej mam do Szczecina. Jeszcze nie orientowałam się w rozmiarach wkladek itp. Chciałabym duże. Duże D. Waże ok 55 kg, 162 cm. Jakie polecacie? W tej chwilii to mam skarpety, szkoda gadać, porażka :( "JAKI WSTYD PRZED RYŚKIEM", HEHE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Bobsie dziękuję jesteś kopalnią wiedzy!!! No może faktycznie zmienię na ketonal, mam tramal w domu ale nie chcę brać takich silnych leków. Emi nie ma sprawy! Wiesz ciężko mi coś doradzić bo nie wiem jak teraz wyglądają, ale podobno jak ktoś ma piersi nie małe nawet ale obwisłe to bardzo dobrze się sprawdzają okrągłe implanty. Becia trzymam kciuki, oby Ci się to wyrównało. Straszne jest to że Ty już dwa miesiące po op. jesteś ja myślałam że po tym czasie to już będę spała spokojnie. We wrześniu mam wesele (nie moje oczywiście :P ) a w październiku bankiet weekendowy na którym na 100% w gre będzie wchodzić basen i sauna masaże a ja tu chyba tylko do jakuzy będę się nadawała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Przepraszam ten post wyżej to nie do Beci tylko do Botniki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Emi w takim razie rób w Gryficach,wychodzi trochę taniej jak w Szczecinie.2 lata temu płaciłam 8000zł,teraz podobno 9900zł z okrągłymi o anatomach nic nie wiem,bo nigdy mnie nie interesowały.Dr jest świetnym specjalistą,w Gryficach w szpitalu ma swój prywatny oddział,tyle tylko,że jest małomówny,więc na konsultację trzeba sobie przygotować listę pytań,bo sam z siebie nie wiele powie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Cosmopola dzięki za fotki:)Przestań narzekać na te cycki,poczekaj tylko,aż zejdą na dół i się ułożą.Ja już widzę je oczami wyobrazni i zobaczysz,że będą miodzio:)A jeśli chodzi o wielkość to małe miałaś przed op a teraz jest supcio!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Cosmopola ja tez tak myslalam ale widzisz jednak do 6miesiecy daleko bo tyle trzeba czekac!Nie wiem co robic bo brzydko to wyglada!Pozniej porobie fotki i wam wyske to moze powiecie mi czy to jest warte uwagi ale w sumie to nawet moj chlopak stwierdzil ,ze to troche nieciekawie wyglada!!Zadna z was tego nie ma/miala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Bonitka zrób fotki i prześlij,bo nie bardzo mogę sobie wyobrazić o co chodzi,czy o to,że jak się schylasz to masz taki kształt jak miałaś przed op ze swojej wyjściówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi 28 Napisano Czerwiec 14, 2010 Dzięki Dziewczynki, wszyskie tu tak "fachowo" piszecie. Ja jeszcze zielona jestem. Czyli jak są obwisłe jak moje,hehe to lepiej okrągłe? A anatomiczne już w "gotowej" piersi inaczej wyglądają? Rzozmawiałam z mężem i go przeraża, że będę miała Jak to on powiedział "kulki". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Emi sprawdz pocztę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 bonitka ja tez nie za bardzo wiem o co chodzi , moglabys dokladniej wytlumaczyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Cycolinki teraz z innej beczki, mamy dwa równorzędnie działające fora,pdoaje linka bo tam wazne info o naszym spontanie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3308555&start=24600 i prosze o szybkie decyzje i deklaracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi 28 Napisano Czerwiec 14, 2010 Dzięki becia769:) Jak ja marzę o takich cycuchach. Urodziłam syna jak miałam 18 lat, karmiłam go rok i po tym mialam straszne piersi. Teraz mam 30 lat i 11 miesięczną córę. Zawsze wiedziałam, ze po drugim dziecku zafunduje sobie nowe cycki. Swoimi nie zdążyłam się nacieszyc bo cóż ja mogłam wiedzieć o swoim seksapilu w wieku nastu lat... a potem tylko kompleksy i marzenia, m.inn.o wyjściu z domu w bluzeczcce bez stanika, a nie tylko te push-appy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Emi widzisz ja też pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 18 lat,a na 30-tkę zafundowałam sobie cycki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Cycolinki teraz z innej beczki, mamy dwa równorzędnie działające fora,pdoaje linka bo tam wazne info o naszym spontanie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3308555& start=24600 i prosze o szybkie decyzje i deklaracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość veronik Napisano Czerwiec 14, 2010 Witam dziewczyny. Mam do was pytanie- dot. badań przed operacja, czy mozna je zrobić z funduszu, czy tylko prywatnie? Jeszcze nie byłam na konsultacji, ale weim że badania zrobić trzeba(EKG, USG, na krzepliwość, morfologia i grupa krwi i szczepienie na żółtaczkę chyba też). Na żółtaczkę to na pewno prywatnie, ale nie wiem jak jest z reszta badań ? Czy chirurg daje skierowanie na te badania, czy przeprowadzają je w szpitalu gdzie bedzie zabieg? Bo jeśli daje skierowanie, to czy można je zrobić z kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 veronik ja nie dostałam skierowania ale z tego co się orientuję to musiałby ci rodzinny to skierowanie wypisać. Ja nie musiałam mieć żadnych badań. A gdzie będziesz robić zabieg i u kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 14, 2010 dziewczyny czy wy czujecie ze macie cialo obce na klatce piersiowej? naszly mnie obawy ze majac uprzednio malutki biust zawsze bede czuc ze sa czymc "obcym" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 kawa ja nie czuję niczego takiego ale ty już przecież po zabiegu jesteś? Czyli jak się to mówi: "musztarda po obiedzie" :D hehe widziały gały co brały :D dobrze będzie zobaczysz. Wyślij mi foty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach