Cindys 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Hej dziewczyny! Madzia, dziękuję za zdjęcia! Cycuszki masz bardzo ładne. Dobrze, że nie wzięłaś mniejszych, bo te super pasują do Ciebie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Madziu opaska właśnie jest po to żeby równo zeszły na dół.Nie wyszukuj w nich nic,daj im czasu żeby do siebie doszły.Nawet do pół roku mają prawo się układać,moje tak naprawdę fajne,czyli miękkie były po około roku,choć cały czas mi się wydawało,że już są miękkie.Stopniowo będą miękły i już niedługo sama to zauważysz:)Mi kazał masować delikatnie i okrężnymi ruchami wkoło cycka,żeby szybciej miękły,a jak masowałam to mniej bolały i nie były takie napięte:)A tkliwe to miałam chyba ze 2msc i to było okropne uczucie wrr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaZZZ 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 dziękuję kochana :) uspokoiłaś mnie... właśnie wszyscy mi mówią, że się doszukuję i za bardzo im się przyglądam hahahahha mi też Krajewski kazał masować okrężnymi ruchami i to mi pomaga, mniej bolą po masażu :) jesteś Beciu ze Szczecina?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaZZZ 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Cindys chciałam ciut większe 375 ale nie weszły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Madziu to masuj i się nie stresuj:)Tak jestem ze Szczecina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaZZZ 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 oo to już jest nas trzy... Szczecinianki :) Mm też ze Szczecina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 To trzeba będzie zorganizować jakieś spotkanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Może się nawet okazać,że mieszkamy blisko siebie hihi,a może nawet znamy z widzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaZZZ 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 zdecydwanie jestem za spotkankiem :) nie zdziwiłabym się gdybyśmy się znały, nasz miasto to ciut większa wioska hahahahha poczekamy aż Mm troszkę wydobrzeje gdyż ja już czuję się dobrze :) super będzie sie spotkać i pogadać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Ok to czekamy na MM,szkoda,że Emi wpada do Szczecina tylko na chwilkę,ale może i z nią kiedyś uda się spotkać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaZZZ 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 nio byłoby super gdyby udało się jeszcze spotkać z Emi... :) no to czekamy na Mm Mm zdrowiej szybciutko bo już nie mogę się doczekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 hej dzeiwczynki! ale Was wyczulam,ze o mnie mowa hehe.:) ja za tydzien wracam do Szczecina,obecnie lezakuje nad morzem. jestem jak najbardziej za spotkaniem !!! :) jutro juz wychodze na spacer, naprawde czuje sie juz dobrze.:) Madzia dziekje,za zdjecia, bardzo mi sie podoba Twoj biuscik.:) Przeslalam Wam rowniez moje dzisiejsze zdjecia. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 mm Dziękuję za fotki. Cycuszki wyszły super:))) Teraz Kochana oszczędzaj się i wracaj szybko do zdrowia:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 dziekuje :) dzisiejszy dzien byl dla mnie przelomowy,naprawde czuje sie dobrze.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Kwiecień 3, 2011 MM MADZIA dziekuje za fotki śliczniusie są IGA1234 wysłałam kolejny raz POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) bonnie 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 spotkała sie ktoras z was z tym profilem ultra?? firmy mentor?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MESERA Napisano Kwiecień 3, 2011 Dziękuje Wam dziewczyny za fotki, mój termin się zbliża.... to ju7ż w czwartek, szczerze to trochę się boje, ciągle nie wiem czy okrągłe czy anatomiczne.... a najgorsze że 7.04 mam op, a 18.04 musze iśc do pracy, szukałam jej aż pół roku i wkońcu znalazłam przed samą op, mam nadzieję, że dam rade...., to będzie moja pierwsza op w życiu do tej pory najgorszy zabieg jaki miałam to usówanie ósemki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Masera, nie martw sie bedzie ok.:) mi minelo 6 dni od operacji i jest juz praktycznie ok. mysle,ze 10 dni wystarczy aby dosc do siebie. powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaa1234 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Beti, widze ze Ty jestes juz bardzo dlugo naa forum. i wiem ze jeszcze rozmawialas z boobsi. Boobsi ma ten sam rozmiar implantow jaki ja mam miec. czy maglabys podac mi do niej maila? musialabym przewertowac cale forum zeby go znalezc.. Twoje fotki niestety mi nie doszly. mozesz podac mi twoj mail. moze ja najpierw do ciebie napisze z innego maila:) bede wdzieczna za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) bonnie 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 halloohallooo czy ktoras z was spotkala sie z tymi mentorami ultra ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaa1234 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Ale powiedz jaki dokladnie model masz bo ja przesledzilam caly katalog mentora i nie wiem o co chodzi. Ty chcesz okrągle czy anatomiczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaa1234 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 ultra high to pewnie znaczy ze bardzo wysoki profil. zalezy jaka masz budowe ciala, ale wysoki profil tzn ze bedziesz miala wiecej na gorze. tak mi sie wydaje:/ ale nie jestem pewna. ja mam miec anatomiczne sredni prowil i maja odstawac na 5,8 cm. myslicie dziewczyny ze to duzo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Igaa to mój mail becia769@wp.pl,a do Bobsi niestety nie mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mel;) Napisano Kwiecień 4, 2011 dziewczyny, znalazlam stronke , bardzo informatywna dla tych co sie niemoga zdecydowac jaki implant rowniez jak i dla tych co poprostu chca tak o wiedziec cos wiecej o tym, no mi pomogla bardzo ta stronka zrozumiec pare zeczy dlaczego lekaze proponuja u jednej tak a u drugiej tak jak i to okreslenie ze sie niezmiesci... http://www.chirurgia-plastyczna.tv/nowosci/by-miec-piekne-piersi-czyli-jak-odpowiednio-dobrac-implanty mozna rowniez inne tematy znalesc gdzie jak mnie uspokoily i dobrze poinformowaly pred pierwsza konsultacja, poprostu bede wiedziala o czym moj lekarz mowi i dlaczego tak sie decyduje czy proponuje, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaa1234 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Becia, wyslalam Ci wiadomosc. buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) bonnie 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Do IGAA1234 http://www.mentorwwllc.com/pdfs-global/breast/EN/adcards/siltexroundgel-cohesive1.pdf tu jest link do tego katalogu gdzie sa te ULTRA... moje wymiary pod piersiami 68cm w piersiach 73cm szerokosc piersi 11cm waga 50kg wzrost 164cm W linku mogły sie jakies spacje wkrasc trzeba pokabinowac PS. jak sie liczy projekcje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mel;) Napisano Kwiecień 4, 2011 jak sie projekcje liczy jest wytlumaczona na stronce ktora podalam wyzej, tam jest dobrze dosc opisane, przynajmniej ja zrozumialam odrazu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) bonnie 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 hehe to wes mi wytlumacz:D bo ja czytam i nie kapuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) bonnie 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 270 cc 9,5 cm 5,0 cm 354-5270 RSZ-5270 295 cc 9,9 cm 5,2 cm 354-5295 RSZ-5295 to jest to co ja mam mieć.... i projekcja 5,0 lub 5,2cm czyli na 5cm czy tam 5,2cm beda mi piersi odstawać plus to co tam mam w cycku:D?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mel;) Napisano Kwiecień 4, 2011 wlasnie tak , no mnie na pierwszy momet tez zszokowalo i sie wydawalo ze malo to jest, ale niejest tak malo, wypchaj stanik i zmiesz ile to tam masz, powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach